Έκλεισε KAI το Monitor. What’s next? in.gr?

Ο φίλος μας Παναγιώτης Βρυώνης επέλεξε τελικά μετά από πιέσεις να κλείσει το καφενείο των Ελλήνων bloggers.
Αιτία μια δημοσιογράφος.
Δεν ήθελε λέει να εμφανίζεται το blog της δίπλα στα δικά μας blogs, τα ελλεινά και τιποτένια blogs μας δίπλα στο μεγαλειώδες blog μιας δημοσιογράφου.
Την πλήρη αλληλογραφίας Παναγιώτη – Λαμπρινής Θωμά μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Μετά το blogme.gr, πάει και το monitor. Και πάλι στα σκοτάδια.

Είναι το δεύτερο χτύπημα που δεχόμεθα, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Κάποιοι δημοσιογράφοι και τηλεβιβλιοπώλεις υποστηρίζουν πως τίθεται νομικό ζήτημα, ενώ το θέμα είναι ξεκάθαρο. Αυτή η απειλή της «δικαστικής οδού» για την επίλυση των νομικών ζητημάτων τελικά έχει καταστρέψει την Ελληνική blogόσφαιρα.

Μπροστά στην επιλογή όμως να τρέχει ο Παναγιώτης στα δικαστήρια για να αποδείξει το αυταπόδεκτο, ότι το μαύρο είναι μαύρο και ότι ο δημοσιογράφος αγνοεί πλήρως την φύση και τους νόμους που διέπει το feed aggregation (ενώ φαίνεται να έχει γνώση πληροφορικής), αποφάσισε να τελειώνει μια και καλή με το ζήτημα, και να κλείσει το αγαπημένο μας monitor.

Γιατί μετά την κυρία Θωμά θα υπάρξουν και άλλοι άπιστοι Θωμάδες που θα αρνούνται να πιστέψουν πως αυτά τα πράματα είναι καθόλα νόμιμα, πως έχουν άδικο, πως η σάτυρα έχει διαφορά από την εξύβριση, πως υπάρχει ελευθερία λόγου. Και θα πρέπει πάλι ο Παναγιώτης να αλληλογραφεί και να τους εξηγεί πως δεν είναι έτσι, αυτό γίνεται αυτόματα, κτλ…

Εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία στον Παναγιώτη στο νέο του πόστο, από το οποίο θα έχει και περισσότερη δύναμη να στηρίξει τα δικαιώματα μας, και ίσως κάποια στιγμή να επιστρέψει σε αυτό το ζήτημα, έχοντας πλέον αυτός τις πλάτες να κινήσει έναν δικαστικό αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων μας. Εύχομαι απλά κάποια στιγμή να γυρίσει ο τροχός, «δημοσιογράφοι» Λαμπρινή και Δημοσθένη.

(και μια τελευταία ιδέα, ρε Παναγιώτη δε κάνεις το Monitor Open Source, να το ανεβάσεις σε κάνα Sourceforge? Μπορεί εσύ να μην έχεις πλέον χρόνο, αλλά πολλοί είμαστε αυτοί που θα θέλαμε να το συνεχίσουμε και να το δούμε να ορθοποδεί -«και ξανά προς τη δόξα τραβά….»)

 

EDIT 1: όπως συνειδητοποίησα, και με χαρά είδα ότι συνειδητοποίησαν άλλοι, ένα έχω να πω:

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ

EDIT 2: 8/1/2007 – 12:15: Το site του Monitor είναι down. Γιατί?

EDIT 3: Βλέπωντας ένα παλαιότερο post του dontkissthefrog, που αφορούσε το κλείσιμο του blogme.gr και τη σύλληψη του δημιουργού του, είχε γράψει σχετικά ΚΑΙ η Μιραντολίνα. Ειρωνεία?!

Advertisements

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Blogs. Bookmark the permalink.

19 Responses to Έκλεισε KAI το Monitor. What’s next? in.gr?

 1. Ο/Η Phantasmak λέει:

  Το μονιτορ αν δεν κάνω λάθος δουλεύει Lilina το οποίο ο Παναγιώτης έχει ανεβάσει στο Sourceforge.

 2. Ο/Η Μαύρος Γάτος λέει:

  Δεν θέλω να ασχοληθώ με την ουσία της διένεξης, με το ποιός έχει δίκιο, ο Παναγιώτης ή η Μιραντολίνα που σύμφωνα με τον Vrypan είναι η πέτρα του σκανδάλου. Και δεν θέλω όχι γιατί δειλιάζω να πω την γνώμη μου, αλλά γιατί δεν θέλω να ξανακάνω το ίδιο λάθος και να πάρω θέση χωρίς να έχω τις απαραίτητες πληροφορίες και τεχνικές γνώσεις, που δεν τις έχω.

  Θέλω όμως να σού πω, Παναγιώτη, ότι ακόμα κι αν έχεις τα χίλια δίκια του κόσμου, νομίζω πως δεν έχεις το ηθικό δικαίωμα να κλείσεις το monitor, τουλάχιστον όχι χωρίς κάποιον ΣΟΒΑΡΟ λόγο. Γιατί το monitor, με την συμμετοχή και με την στήριξη όλων ημών των 2000 περίπου, έγινε το αδιαμφισβήτητο επίκεντρο του ελληνικού blogging. Δεν είναι δηλαδή πιά ένα παιχνιδάκι σου, που το ανοίγεις και το κλείνεις όποτε κάποιος σε εκνευρίζει, δίκαια ή άδικα.

  Από την άλλη, είναι παράλογο το να καταστρέφεις κάτι που χτίστηκε σιγά σιγά και που δίκαια κέρδισε το στάτους της αυθεντίας, σαν το συνώνυμο του ελληνόφωνου blogging,

  Θέλω να πω ότι θεωρώ απαράδεκτες τις ειρωνίες της Μιραντολίνας για “Δερβέναγες του ελληνόφωνου ίντερνετ” και περί του ότι “αν άνοιγες την πόρτα της εξόδου από το monitor θα έμεναν τρεις κι ο κούκος”. Πέρα όμως από την προοπτική της επιχειρηματικής εκμετάλλευσης του θέματος, που είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα είχε πολλά να σού αποφέρει, αν όχι σήμερα, σιγουρα αύριο, θα έβγαζες πολλά λεφτά από το monitor, και θα σού άξιζε απόλυτα, και γιατί όχι, υπάρχει νομίζω και μια ηθική υποχρέωση απέναντι σε όλους εμάς.

  Μια θρακιώτικη παροιμία λέει ‘θύμωσε ο τσομπάνης κι έκοψε το πράμα του’… εσύ θύμωσες κι έκοψες ολονών μας το πράμα μαζί. Κυρίως όμως το δικό σου.

  Αν επιμείνεις να το κλείσεις, σίγουρα σε λίγο κάπου θα ξεφυτρώσει ένα νέο monitor. Ίσως ήδη να έχει γίνει αυτό! Το μοναστήρι να’ ναι καλά, και το μοναστήρι είναι ο Blogger.com και το WordPress, και ΟΧΙ το monitor. Και τότε όλοι εμείς που τώρα θλιβόμαστε γιατί έκλεισε το στέκι μας, θα πούμε “Το Monitor πέθανε, ζήτω το νέο Monitor!” Έτσι είναι η ζωή. Δεν της αρέσουν τα αδιέξοδα. Συνεχίζεται.

  Ελπίζω να κατάλαβες ότι όλα αυτά τα λέω τελείως φιλικά, και με συναίσθηση της υποχρέωσης που έχω και εγώ προσωπικά απέναντί σου σαν δημιουργό του στεκιού μου τόσον καιρό. Αλλά επίσης πρέπει να καταλάβεις ότι η κίνησή σου ήταν τελείως άτοπη, και να κάνεις πίσω όσο είναι καιρός. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι καλά.

 3. Ο/Η par1saktos λέει:

  Οσο η ασχετοσυνη συνδυαζεται με κομπλεξ σε αυτην την χωρα, και οι νομοι ειναι εκτος τοπου και χρονου (κοινως, δεν εχουν προσαρμοστει με τις τεχνολογικες εξελιξεις), τοτε αυτα γεγονοντα θα συνεχισουν να καταδικαζουν καθε αξιολογη προσπαθεια…

 4. Ο/Η Μαύρος Γάτος λέει:

  Υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Η Μιραντολίνα να έχει δίκιο ή άδικο.

  Αν έχει δίκιο, ας την σβήσει ο Παναγιώτης και ας τελειώσει το θέμα. Αν χρειάζεται δέκα λεπτά, ας τα διαθέσει, αντί να κλείσει το μόνιτορ!

  Αν έχει άδικο, τότε, πολύ απλά, έχει δίκιο ο Παναγιώτης, που όμως λέει ότι κλείνει το μόνιτορ λόγω αρχών. Αλλά “συνέπεια στις αρχές μου” δεν σημαίνει σε καμμιά περίπτωση άτακτη υποχώρηση. Σημαίνει ΚΡΑΤΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΙΣ – όποιες – ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

  Και ποιές συνέπειες δηλαδή; Αν, επαναλαμβάνω, αν έχει δίκιο ο Παναγιώτης, σιγά μην τού έκανε μήνυση η Μιραντολίνα, θα γινόταν η ίδια ρεζίλι των σκυλιών!

 5. Βασικά για να πω την αλήθεια, βρήκα λίγο βεβιασμένη την κίνηση του Παναγιώτη. Δε μου φάνηκε πειστικό το επιχείρημα «Επειδή δε προλαβαίνω να σβήσω μία εγγραφή, κατεβάζω το site ολόκληρο».

  Ίσως όμως δεν φταίει η Μιραντολίνα σαν μονάδα. Ίσως ήταν το αποτέλεσμα μιας πολύχρονη κούρασης, από πολλές Μιραντολίνες. Ίσως η Μιραντολίνα να ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, και ίσως άδικα να στράφηκαν και όλοι εναντίον της. Ίσως όλοι μας είμασταν Μιραντολίνες:
  -Παναγιώτη το blog μου δε φαίνεται στο monitor
  -Παναγιώτη βάλε με στο Monitor
  -Παναγιώτη βγάλε με από το Monitor
  -Παναγιώτη τι είναι τα linkblogs?
  -Παναγιώτη…τίποτα, απλά από συνήθειο…

  Γιατί μου φαίνεται πολύ υπερβολικό, έως απίθανο, για ένα άτομο σαν τον Παναγιώτη να γκρεμίσει τα όνειρα του και τη δουλειά τριών και πλέον χρόνων που τον ανέδειξε στην ελληνική blogόσφαιρα για 5 email από ένα άτομο και την άρνηση του να διαγράψει κάποιες εγγραφές από την βάση.

  Είμαι σίγουρος ότι ο Παναγιώτης είχε κουραστεί. Είχε κουραστεί με κάθε Μιραντολίνα.

  Τώρα, όσον αφορά την άποψη σου Γάτε «Αν, επαναλαμβάνω, αν έχει δίκιο ο Παναγιώτης, σιγά μην τού έκανε μήνυση η Μιραντολίνα, θα γινόταν η ίδια ρεζίλι των σκυλιών!»

  Και μόνο η ιδέα ότι κάποιος θα σε τρέχει στα δικαστήρια, ακόμα και αν είσαι αθώος και θα δικαιωθείς στο τέλος, είναι αρκετά για να σε κάνουν να δεχθείς την ήττα του και να συμβιβαστείς με τον άλλον. Λες αν ο Τσιπρόπουλος είχε την επιλογή να βγάλει το site του funel από τον aggregator του για να μην συλληφθεί και τρέχει στα δικαστήρια, ακόμα και αν ήξερε ότι είναι 100% αθώος και δε πρόκειται να του προσάψουν τίποτα, δε θα επέλεγε να αφαιρέσει το blog για να μην υποστεί όσα υπέστη? Εσύ δε θα έκανες το ίδιο? Γιατί εγώ αυτό θα έκανα.

  Και αθώος να είσαι, και δίκιο να έχεις, δε μπαίνεις στη διαδικασία αυτή, να κάτσεις να αποδείξεις στο δικαστήριο ότι η γη κινείται (ιδίως όταν μιλάμε για το ίντερνετ και οι δικαστές βρίσκονται ακόμα στο μεσαίωνα).

 6. @Phantasmak
  για κάποιο περίεργο λόγο το comment σου μπήκε αυτόματα στα spam, μόλις τώρα το κατάλαβα και το έκανα unspam.

  Δεν κατάλαβα όμως, ο Παναγιώτης βασίστηκε σε υπάρχον κώδικα, ή ανέβασε τον κώδικα του σαν Lilina στο SourceForge?

 7. Ο/Η par1saktos λέει:

  @ψηφιακα οχυρωμενος..
  ασχετο, αλλα οφειλω να σου πω οτι το βιβλιο που διαβαζεις τωρα και το ποστ μου δεν ηταν εντελως συμπτωση… λεπτομερειες στα σχολια… οχι μην ανησυχεις, δεν προκειται για καμια τρελη συνομωσια του συμπαντος! 😉

 8. Ο/Η Rodia λέει:

  Ούτε να διακινούσαμε πορνογραφικό υλικό.. ΙΔΕΕΣ διακινούμε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
  ..αλλά, είπαμε: το επικίνδυνο σήμερα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ -ενας φίλος το έχει διατυπώσει καλύτερα αλλα δεν το βρίσκω.

  🙂

 9. Καταρχήν το πορνογραφικό υλικό δεν είναι παράνομο (σωστά δε τα λέω? προς στιγμήν ανησύχησα με την ιδέα ότι μπορεί να είμαι παράνομος 🙂 ).

  Ιδέες διακινούμε, αλλά αυτές οι ιδέες όσο εύκολα διατυπώνονται, τόσο εύκολα καταντάν επικίνδυνες για τον «διατυπωτή» τους (τι λέω πάλι βραδιατικά…).

  Σε λίγο (όχι πάρα πολύ) θα φοβόμαστε να σχολιάσουμε κάποιον αρνητικά, αν είμαστε επώνυμοι, γιατί αν αυτός έχει άκρες (βλέπε και τηλεβιβλιοπωλείο «Ο Λιακό», όλα μισή τιμή) μπορεί να εισβάλει στο σπίτι μας, να μας συλλάβει, να κατάσχει τους σκληρούς μας (και άντε απέδειξε ότι το πορνογραφικό υλικό που έχεις το κατέβασες τυχαία μόλις πριν από λίγα λεπτά ψάχνοντας για ένα βίντεο της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Jenna Jamson, που τυγχάνει να έχει το ίδιο όνομα με την γνωστή πορνοστάρ -γνωστή, λέμε τώρα, εγώ δεν την ξέρω, κάπου το διάβασα τυχαία).

  Και είναι τόσο απλό: με σατυρίζεις (νόμιμα), έχω άκρες, παίρνω τον φίλο μου τον Μπατσόπουλο, ο οποίος πρώτον: παίρνει τηλέφωνο τον φίλο του τον Εισαγγελόπουλο (ξάδερφος του Αγγελόπουλου) ο οποίος του βγάζει ένταλμα, και δεύτερον: παίρνει τους φίλους του και έρχεται σπίτι σου. Εισβάλλουν στο σπίτι σου, σε συλλαμβάνουν, σου κατάσχουν το σκληρό, σε οδηγούν στο τμήμα, σε κρατάνε, πληρώνεις δικηγόρο, βλάπτεσαι ψυχικά από την ταλαιπωρία τόσες μέρες και οικονομικά. Και μετά από κάποιες αρκετές μέρες σου λένε:
  -Ξέρετε, έχετε δίκιο, δε παρανομήσατε.
  -Ποιον σκληρό? Δεν έχουμε κανένα σκληρό. Άντε μη σε ξανασυλλάβουμε για συκοφαντική δυσφήμιση

 10. Ο/Η liodara λέει:

  Παρακολουθώ το θέμα, αλλά αρνούμαι να μπω στη διαδικασία να σχολιάσω, εκτενώς, το οτιδήποτε, γιατί το θεωρώ χάσιμο χρόνου…Ίσα ίσα 2 λογάκια…

  Όλοι έχουμε το στοιχειώδες μυαλό για να αντιληφθούμε ποιο είναι το σωστό…ή μάλλον ποιο είναι το λάθος…
  Τα bloggs και γενικότερα, το διαδίκτυο, είναι για όλους και όχι για εκλεκτούς…και όσο για τα αντικείμενα πνευματικής ιδιοκτησίας, ας μου επιτραπεί να γνωρίζω, λόγω ιδιότητας, ότι όλα διασφαλίζονται…και αν θέλει κανείς τη βρίσκει την άκρη…Η εν λόγω κυρία…ως καλή δημοσιογράφος, όφειλε να γνωρίζει ότι καθημερινά μεταφέρονται και επαναπαράγονται λόγια ή σκέψεις ανθρώπων…αλλά δεν είμαστε όλη μέρα στα δικαστήρια για τέτοια πράγματα…μετά το θέμα ξεφεύγει από τη λογική…και οδηγεί στην παράκρουση!!
  ΕΛΕΟΣ!

 11. Ο/Η nemertes λέει:

  Τρεις φορές τα ίδια έχω γράψει σήμερα, οπότε λέω το ζουμί εδώ. Αν ο Παναγιώτης είχε όρους χρήσης, τους οποίους η Μιρα συνυπέγραψε, τότε δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Επειδή τα πάντα έχουν γίνει ένα νομικό τερτίπι, ας προσέχουμε τα συν και τα πλην σε αυτά που υπογράφουμε. Για να είμαστε καλυμμένοι όλοι. Την παροιμία την ξέρεις φαντάζομαι…

 12. Μα αν το πρόσεξες liodara, αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα: ή άγνοια (περίπτωση Λιακόπουλος) και η ημιμάθεια (περίπτωση «δημοσιογράφου»). Το θέμα είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις τα παιδιά (Αντώνης και Παναγιώτης) είχαν δίκιο, αλλά επίσης και στις δύο περιπτώσεις οι άλλοι είχαν (σίγουρα στην περίπτωση του Λιακόπουλου, πιθανόν στην πρόσφατη περίπτωση) γερές πλάτες από πίσω ώστε να τρέξουν τον εκάστοτε «αντιφρονούντα» στα δικαστήρια, ακόμα και αν είχε δίκιο.

  Και όταν απειλείς έναν άμοιρο ότι θα τον τρέξεις στα δικαστήρια για έναν ασήμαντο λόγο, η λογική του λέει ότι δεν αξίζει να το συνεχίσει καθώς το μόνο που θα κερδίσεις είναι κούραση, και όχι ηθική ικανοποίηση.

  Οπότε βρήκαμε το κόλπο: όποτε δε μας αρέσει κάτι, δικαστική απειλή.

 13. Nemertes η Μίρα συνυπέγραψε, αλλά …

  για μισό λεπτό, με έκπληξη βλέπω ότι δε μπορώ να μπω στο site του vrypan. Μου φαίνεται λίγο παράξενο να έπεσε ο server. Μήπως το κατέβασε? Για ποιο λόγο? Δεν έχω και τα emails της κυρίας.

  που λες συνυπέγραψε, αλλά μετά ήθελε να σπάσει το συμβόλαιο. Καθότι αυτή δεν είναι όποια κι όποια, είναι μία Δημοσιογράφος, με Ξ κεφαλαίο. Και μπορεί να λύνει και να δένει συμβόλαια. Και να απειλεί και με δικαστήρια. Γιατί αυτή είναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

  Και άλλοι θέλησαν να βγουν από το monitor, αλλά δεν απείλησαν τον Παναγιώτη. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, τη βρήκαν την άκρη.

 14. Ο/Η Phantasmak λέει:

  Χρησιμοποιεί δύο «έτοιμα» σκριπτς για RSS και συμβατότητα για XHTML. Το υπόλοιπο κομμάτι το έγραψε ο Παναγιώτης κι ο Ryan McCue. Το χρησιμοποιεί κόσμος σε σελίδες του γενικότερα, π.χ. το Rooster έχει έναν aggregator για πολιτικά blogs.

  Τωρα για το επί της ουσίας, το τι έγινε, ποιος φταίει, γιατί φταίει γι αυτό που έγινε, άσε, ας το αφήσουμε.

 15. Thanx για την διευκρίνηση!

  Το άφησα ήδη το ποιος-τι-που φταίει. Εγώ ρίχνω και μεγάλο μέρος του φταιξίματος στον Πάνο, που κατέβασε το site λίγο «εγωιστικά», χωρίς να σκεφτεί όλους εμάς.

  Το σχόλιο σου μου το έβγαλε 2η φορά στο spam! παρά τρίχα το γλίτωσα πάλι, δε ξέρω γιατί δε σε χωνεύει το wordpress!

 16. Παράθεμα: digital-era » Blog Archive » Δια ιστορικούς λόγους

 17. Ο/Η Tyxod λέει:

  Μια ευχή: Μακάρι να κλείσει το in.gr. Είναι ντροπή. (Γιου νόου, μεταφράζουμε ότι βρούμε μπροστά μας και το πασάρουμε για δικό μας, δεν αναφέρουμε πηγή πουθενά κλπ κλπ)

 18. Tyxod,
  δεν γνωρίζω την πολιτική του in.gr, γιατί έχω να μπω πολλά χρόνια εκεί, και δε ξέρω τι κάνουν. Αλλά φυσικά αυτό που λες είναι απόλυτα φυσιολογικό να γίνεται. Πάντως, ούτως η άλλος δεν το είχα και σε πολλή εκτίμηση.

 19. Ο/Η George A. Stathis λέει:

  Επειδή είμαι ένα ασήμαντο, ανθελληνικό, μισαλλόδοξο
  και παρανοϊκό σκουλήκι, που με το πρόσχημα της (δήθεν) ΠΟΛΥΣΧΙΔΟΎΣ δημιουργικότητας, προσπαθώ να αποσπάσω την προσοχή όλων, κάνοντας μπούγιο, και τρώγοντας χαβιάρι, ναι, χαβιάρι, επιδεικτικά στα μάτια σας, για να ζηλέψετε τα αναμφισβήτητα ταλέντα μου, ΣΑΣ… απαγορεύω από τώρα και στο εξής να διαβάζετε ΑΥΤΟ εδώ το σχόλιο, καθώς και το πλέριο δημιουργικό μου έργο, που το έβαλα όλο σε ένα ΜΥΣΤΙΚΟ (για σας την πλέμπα) blog, το οποίο ΜΟΝΟ επιλεκτικά δίνω την άδεια σε ΔΙΚΟΥΣ μου (καρντάσηδες) blog-aggregators να εμφανίζουν. Ναι! Έτσι είναι τα πράματα, κυρίες και κύριοι…

  Χμμμ…

  τι είπατε? Εσείς που ΔΕΝ με διαβάζετε, εσείς που είστε σε… ΜΗ-ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ blog-aggregator, ΠΩΣ θα μπορέσετε να λάβετε τέτοιας ΥΨΗΛΗΣ ποιότητας… πνευματική τροφή (όπως αυτή που… μαγειρεύω εγώ);

  Ε, λοιπόν, εσείς, οι αχρείοι… κλικαδόροι (και κλακαδόροι) του μόνιτορ, που κάτω από το πρόσχημα της ανάγνωσής μου θέλετε να με μειώσετε, κυρίες και κύριοι (άμα πεινάτε για Πνευματική Τροφή)…

  ΦΑΤΕ τώρα ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ !!!!

  Μάριος Αντουανέτιος Γεώργιος Στάθης (ο Α’)
  Βασιλεύς της Ιντερνετίας
  αυτοκράτωρ του Μεγάλου ΠιπαΒυζιαντίου

  Υ.Γ. ΔΕΝ θα σας πω τα δικά μου sites. ΔΕΝ σας πάω.
  Σας πάει μόνον ο Χριστόδουλος, και ο Ομέρ Βρυώνης.

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s