ΜΜΕ – ΚωλοΚρατικά Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης

Επειδή είναι φανερό αυτό που κάνουν τα κανάλια, και επειδή μίλησα με συγγενείς και άτομα που δεν είναι μέσα στα γεγονότα που εξελίσσονται γύρω από το θέμα της παιδείας και δεν έχουν ιδέα τι γίνεται, θα το πω από δώ για να το μάθετε όσοι δε το ξέρετε:

 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ 235 ΣΧΟΛΕΣ

 

Τα ακούτε MEGA, ANTENNA, ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, ALTER, STAR και Τηλεφώς (ε κυρία Ελισάβετ?)? Φιμωμένα μπασταρδοκανάλια της Νέας Δημοκρατίας και των εκάστοτε κυβερνήσεων. Γαμώ τη λογοκρισία σας και τις φοβερές σας ειδήσεις. Ούτε ένα κωλοκανάλι δε βρέθηκε να πει ότι οι υπάρχουν καταλήψεις, ότι είναι μαζικές, ότι υπάρχει αναταρραχή, ότι δε καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και παλεύουμε για το μέλλον μας, ότι υπάρχει πρόβλημα στο κάτω κάτω και δεν είναι όλα ρόδινα. Αλλά ναι, υπάρχουν οι αποπάνω που φιλτράρουν τις ειδήσεις. Μη φανεί ότι αντιδρά ο κόσμος στις εκπαιδευτικές μεταρυθμίσεις, όλα είναι μια χαρά, κοιμήσου Έλληνα και εμείς, τα Μέσα Μαζική Παραπλάνησης θα σε ειδοποιήσουμε για οτιδήποτε νεότερο…

 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ 235 ΣΧΟΛΕΣ

 

Με όσους μιλησα μου είπαν ότι δεν άκουσαν πουθενά για καταλήψεις. Ε που να το ακούσετε μωρέ? Από τα κρατικά ελεγχόμενα κανάλια? Και ύστερα λέμε για την Αμέρικη, που δε ξέραν κάν ότι γίνεται πόλεμος και ότι πεθαίνουν τα παιδιά τους στον πόλεμο που τα έστελνε η Αμερικανική Κυβέρνηση.

 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ 235 ΣΧΟΛΕΣ

 

Την πρηγούμενη φορά που γίνονταν οι καταλήψεις, το καλοκαίρι, μας είχατε πρήξει τα αρχίδια με τον μικρό Άλεξ. Αυτό ήταν το πρόβλημα της Ελλάδας, ο μικρός Άλεξ! Παίζονταν το μέλλον μας, περιμέναμε να δούμε καμία είδηση για τις εξελίξεις και τα κανάλια είχαν «το γεγονός που συγκλόνισε το πανελλήνιο»,»τον πόνο της μάνας» και την «αναστάτωση στο Βόλο» (πολύ συγκινήθηκε η γιαγιά μου με τον μικρό Άλεξ).

Ελεγχόμενοι ψευτοδημοσιογράφοι. Καλά τα έχωνε ο Λαζόπουλος πριν 2-3 μέρες. Καλά έλεγε πως αποκρύπτετε μεθοδικά το πρόβλημα της παιδείας και το εκάστοτε κοινωνικό πρόβλημα και δημιουργείτε άλλα «σημαντικότερα προβλήματα» για να απασχολείτε τον Έλληνα. Και σε περίπτωση που δε το προσέξατε:

 

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ

ΚΑΤΑΛΗΨΗ 235 ΣΧΟΛΕΣ

 

(και για τους άπιστους Θωμάδες)

Ελεγχόμενη Ενημέρωση.

Κρατική Προπαγάνδα.

Δημοσιογραφική Χούντα.

Ελλάδα.

(και τώρα που τα είπα και ξελάφρωσα, διαβάστε και το επόμενο άρθρο)

 

Advertisements

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Αντίπληροφόρηση, Εκπαίδευση, Τσατισμένος. Bookmark the permalink.

8 Responses to ΜΜΕ – ΚωλοΚρατικά Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης

 1. Ο/Η nassos λέει:

  Να δούμε. Θα βγούν αλώβηται αι σχολαί ή θα πληρώνουμε πάλι, ως συνήθως;;

 2. Δε ξέρω Νάσο. Παντού υπάρχουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, πάντως εγώ δεν είδα κανέναν τουλάχιστον στην σχολή μας. Καθαρότερη και από πριν είναι, εννοείται πως την προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Και έτσι ήταν και στην κατάληψη του καλοκαιριού, και μπορείς να ρωτήσεις οποιονδήποτε καθηγητή.

  Τα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης έχουν κάνει όμως καλά τη δουλειά τους και σε αυτό το θέμα. Από πολλά παιδιά άκουσα ότι πρόσεχαν στις καταλήψεις, δε λέρωναν τοίχους κτλ, αλλά αν βρίσκονταν μία περίπτωση που κάποια σχολή ήταν μπουρδέλο, τα κανάλια πήγαιναν εκεί με τη μία. Εκεί, να δείξουν τους «αλήτες τους καταληψίες». Δεν πέρασαν από καμία από τις άλλες καταλήψεις. Όπου είχαν να προσάψουν κάτι στους «αλήτες τους καταληψίες» δώσ’ του ρεπορτάζ, και δώστου video, και δωσ’ του συνεντεύξεις με ΔΑΠίτες (οι οποίοι το παίζαν φοιτητές που απλά πέρασαν από κει, είδαν το χάλι, και κατακρίνουν τα γεγονότα αυτά και τους αλήτες. Όχι πως ήταν οι ίδιοι που κάλεσαν τα κανάλια να πάνε…). Πήγατε ρε πουλημένοι καμία φορά σε μία τυχαία κατάληψη? Όχι εκεί που σας λέγαν οι ΔΑΠίτες?

  Γιατί και τότε είχαμε τσατιστεί πολύ, που η πλειοψηφία των σχολών ήταν υποδειγματικές από άποψης καθαριότητας, τουλάχιστον όσες είδα, και τα κανάλια δείχνανε τις σχολές που υπήρχε πλεονασμός ανεγκέφαλων, λέγανε πως αυτή είναι η γενική κατάσταση που επικρατεί στις καταλήψεις, και στην τελική μας βγάζαν όλους αλήτες και ότι καταστρέφουμε την δημόσια περιουσία που πληρώνουν οι γονείς μας. Λες και αυτά που καταστρέφουμε δε θα τα πληρώσουμε εμείς. Και αυτό έβγαινε έξω, στους γονείς που δεν είχαν παιδιά σε κατάληψη και δε ξέραν την αλήθεια, στους πολίτες, σε σένα.

  Συμβουλή: ποτέ μη πιστεύεις ότι δείχνουν τα κανάλια. Παίρνουν ένα-δύο περιστατικά και τα κάνουνε κανόνα τις περισσότερες φορές. Πήγαινε αν θες σε μία κατάληψη να δεις με τα μάτια σου πως έχει η κατάσταση.

 3. Ο/Η nassos λέει:

  Σου δείχνουν οτιδήποτε πουλάει στη μάζα…

 4. (συμπληρώνω)…και ότι θέλουν αυτοί να πιστεύεις. Είναι εξουσία, ελεγχόμενη από το κράτος, μεγαλύτερη από το κράτος.

 5. Ο/Η pølsemannen λέει:

  Σίγουρα τα κανάλια είναι ελεύθερα να προβάλουν αυτά που εξυπηρετούν τους ιδιοκτήτες τους.
  (Όπως ο αγοραστής ενός Ford T το 1929 μπορούσε να διαλέξει ότι χρώμα ήθελε, αρκεί να ήταν το μαύρο – Henry Ford).

  Το γεγονός παραμένει ότι πέρα από τις όποιες κινητοποιήσεις το ιδιωτικά ΑΕΙ λόγω ΕΕ θα εγκατασταθούν de facto (εάν δεν έχει ξεπεραστεί ήδη αυτό το σημείο) και κατόπιν και de jure.

  Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι η διατήρηση και ενδεχομένως η αύξηση της χρηματοδότησης των κρατικών ΑΕΙ. Εξυπακούεται ότι η αυξημένη χρηματοδότηση δεν θα έχει κάποιο αποτέλεσμα χωρίς σωστή διαχείριση. Δυστυχώς δύσκολο πράγμα στον ελληνικό χώρο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

  Βέβαια εδώ στο Ελλαδιστάν όπου η διαφθορά ζει και βασιλεύει είναι πολύ πιθανή η εκπλήρωση του σεναρίου που αναφέρεις, ότι το κράτος βαθμιδών θα οδηγήσει στην περαιτέρω υποβάθμιση των κρατικών ΑΕΙ με στόχο την εξυπηρέτηση των μετόχων ιδιωτικών ιδρυμάτων.

  Πάντως το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει (ακόμα) δωρεάν ανώτατη παιδεία (Δηλ. χωρίς δίδακτρα), είναι αξιοπρόσεκτο γεγονός πανευρωπαϊκά.
  Αρκεί να αναφέρω την Σουηδία όπου οι κρατικές παροχές απέχουν έτη φωτός από αυτές της Ελλάδας που δεν έχει δωρεάν ανώτατη παιδεία.
  Τότε τι κάνει το κοινωνικό κράτος;
  Το κράτος απλώς χορηγεί φοιτητικά δάνεια τα οποία εξοφλούνται μετά το πέρας των σπουδών.
  Τώρα πάντως αυτό μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες για κάποιον που έχει πτυχίο π.χ. Ιστορίας της Τέχνης και δε βρίσκει δουλειά, τέλος πάντων…
  Αν γίνει πάντως κάτι τέτοιο στην Ελλάδα με τις τράπεζες (Το κράτος; ΚαΛΛΛα ρε πΛΛΛάκα με κάνεις;) να χορηγούν «διδακτρικά» δάνεια, βλέπω να γίνεται το έλα να δεις…

 6. Ο/Η razzmatazz λέει:

  Καλά περιμένεις από τα κανάλια κ τα λοιπά μέσα να καλύψουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ έγκυρα;

 7. pølsemannen
  «Το 1929 ο αγοραστής ενός Ford T μπορούσε να διαλέξει ότι χρώμα ήθελε, αρκεί να ήταν το μαύρο – Henry Ford»

  Λολ μέχρι αηδίας λέμε!

  «Αυτό που πρέπει να προσεχθεί είναι η διατήρηση και ενδεχομένως η αύξηση της χρηματοδότησης των κρατικών ΑΕΙ.»

  …»αύξηση της χρηματοδότησης των κρατικών ΑΕΙ»: Χαχαχαχα! πολύ καλό! 🙂 Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα λέμε! Στοιχεία (ποσοστό του ΑΕΠ για την παιδεία, πηγή: διάφορα sites):
  2001 – 3,56%
  2002 – 3,30%
  2004 – 3,30%
  2006 – 3,12%
  2007 – 3,10%
  Δηλαδής: 2001 3,56% -> 2007 3,10%.

  Λες ξαφνικά να αρχίσει μία δραματική ανοδική πορεία? Να μειώνουν επίτηδες τόσο καιρό τις δαπάνες, έτσι ώστε να μας κάνουν ξαφνικά έκπληξη ένα ποσοστό ας πούμε 10%? Γουστάρω, τρελαίνομαι για εκπλήξεις!

  Αυτό που γίνεται στην Σουηδία θα έλεγα πως είναι το όνειρο των κυβερνήσεων μας: να αναγκάζουν τις οικογένειες να παίρνουν δάνεια και για να μορφωθούν. Να μας έχουν στο χέρι και από κει. Δάνεια παντού, χρεωμένος μέχρι να πεθάνεις. Χτυπάνε σε ευαίσθητο σημείο, σου λέει, «τι θα κάνει ο άλλος, δε θα σπουδάσει καθόλου ή μήπως θα πάει στο δημόσιο (έντονο γέλιο) που το έχουμε κάνει όσο χειρότερο γίνεται μειώνοντας τόσα χρόνια τη χρηματοδότηση του (χαιρέκακα γέλια…)? Θα πάει στο ιδιωτικό αναγκαστικά, θα πάρει από μας το δανειάκι του: και λεφτά στο κράτος (και στις τσέπες της εκάστοτε κυβέρνησης), και λεφτά στους πλούσιους (βλέπε ιδιοκτήτες ιδιωτικών σχολών, τράπεζες και σία).

 8. razzmatazz
  δεν είναι θέμα εγκυρότητας. Για το νεο videoclip της Βανδή, το «απίστευτο 13χρονο παιδί χωρίς στόμα και χέρια που παίζει άπταιστη φλογέρα» και τα ρούχα που φόρεσε η Μπεζαντάκου (respect+) στην χθεσινή της έξοδο σε σουβλατζίδικο της γειτονιάς τα ρεπορτάζ είναι υποδειγματικά και εγκυρότατα. Τι περιείχε το σάντουιτς, έβαλε ή όχι τζατζίκι, πότε ρεύτηκε, σε ποιο δόντι κόλλησε το μαρούλι…από εγκυρότητα εδώ άλλο τίποτα.

  Το θέμα είναι ότι εδώ και πόσες μέρες τα κανάλια, εντελώς τυχαία, παίζουν σαν κύριο θέμα τις παράνομες απαλλαγές από το στρατό (έεεελα ρε συ??? κανείς δε το ξερε… τι μου λες γίνονται τέτοια πράματα? μιλάμε είναι σοβαρό θέμα. Κανείς δε το ήξερε, δε το είχα καν φανταστεί. Σε λίγο θα μας κάνουν και πρώτο θέμα πως υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που φοροδιαφεύγουν, και θα μας το πλασάρουν και για νέα είδηση.). Αυτό είναι το σημαντικότερο θέμα των ημερών. Η ενημέρωση πάντως πάνω σε αυτό το θέμα, δε μπορείς να πεις, είναι έγκυρη: πάρε καλεσμένους, πάρε παράθυρα, πάρε τηλέφωνα.

  Πως τυχαίνει ρε παιδί μου, κάθε φορά που υπάρχουν κοινωνικές αναταραχές, προκύπτουν κάτι τέτοια φοβερά θέματα μείζονος εθνικής σημασίας: ο μικρός Άλεξ το καλοκαίρι, οι παράνομες στρατιωτικές απαλλαγές τώρα.

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s