Πολύδωρας: «Κυνήγησα την τύχη μου και τελικά στάθηκα τυχερός»

Από το προσωπικό blog του κυρίου Βύρων Πολύδωρα:

Στις 8 του Μάρτη συνέβηκαν κάποια επεισόδια. Κάποιοι από τους δικούς μας κουκουλοφόρους δημιούργησαν περισσότερα επεισόδια απ’ όσα τους είχαμε πει να δημιουργήσουν, και ξαφνικά τα κανάλια μας και οι δημοσιογράφοι μας στράφηκαν εναντίον μας. Τόσο καιρό τους χρηματίζαμε για να είναι στο πλευρό μας, και ξαφνικά άρχισαν να μιλάν για «ανικανότητα της αστυνομίας», για «παραίτηση Πολύδωρα», μη σας κουράζω τα ξέρετε.

Δε γνωρίζω, δε κατάλαβα πως έγινε αυτή η αλλαγή, γι’ αυτό και πήρα τηλέφωνο και τον υπουργό Πρετεντέρη, πολύ καλό μου φίλο, που έχει αναλάβει το υπουργείο «Παραπλάνησης και Πλύσης Εγκεφάλου» αλλά και κείνος δε είχε ιδέα τι πήγε στραβά και τα ΜΜΕ στράφηκαν εναντίον μας. Η κυβέρνηση, εγώ και κυρίως η αστυνομία δεχθήκαμε ένα τεράστιο πλήγμα…

Μας κατηγορούσαν πως οι κουκουλοφόροι ρημάζαν τον τόπο και τις περιουσίες του λαού μπροστά στα μάτια μας και εμείς δε κάναμε τίποτα. Μας κατηγορούσαν πως έφτασαν στο σημείο να κάψουν την τέντα του άγνωστου στρατιώτη και εμείς δε κάναμε καμία σύλληψη. Και τι να κάνουμε?! Να συλλάβουμε τους κουκουλοφόρους μας? Τα ίδια μας τα παιδιά?!

Και τότε μου ήρθε η ιδέα:

Ρε δε παίζω ΛΟΤΤΟ?!

Ρωτάω λοιπόν τον Τσιτουρίδη που είναι καλός στον τζόγο και στα μαθηματικά:

-«Πόσα νούμερα έχει ένα δελτίο του ΛΟΤΤΟ»

49 έχει, και μπορείς να παίξεις από 6 νούμερα και πάνω»

Μπορείς να παίξεις και τα 49?!»

Ναι» μου λέει «αν θες να έχεις σίγουρες πιθανότητες να κερδίσεις παίξε και τα 49«.

Έτσι λοιπόν ζητώ από την αστυνομία να συλλάβι 49 φοιτητές, όποιους βρει. Δεν έχει σχέση αν ήταν κοντά η μακρυά από τα επεισόδια, αν κρατούσαν μολότοφ ή καδρόνια ή παγωτά ή σερβιέτες. Αρκεί να συλλάβουν 49 τυχαίους φοιτητές. Με τη βοήθεια της τύχης κάτι θα βρίσκαμε να τους προσάψουμε. Όλο και κάτι θα είχαν στην τσάντα τους, κανέναν αναπτήρα, κανένα σπίρτο (προφανώς για να ανάψουν μολότωφ, εννοείται αυτό), κάτι να τους ενοχοποιήσουμε και να τους απαγγείλουμε κατηγορίες, να ησυχάσει ο λαός που λέει πως δεν κάνουμε συλλήψεις.

Και έτσι και έγινε. Τα ΜΑΤ μου συνέλαβαν 49 φοιτητές στην τύχη, και μετά πήγαμε στο δικαστήριο να δούμε αν πιάσαμε τίποτα. Δυστυχώς ήμουν πολύ άτυχος: δεν έπιασα τίποτα. Αθωώθηκαν όλοι. Η τύχη μου με εγκατέλειψε. Και για όλα έφταιγε ο γκαντέμης ο Τσιτουρίδης. Γι’ αυτό και γω άφησα να «διαρρεύσουν» κάτι πληροφορίες που δε θα ήταν και πολύ ευχάριστο γι’ αυτόν αν μαθευτούν. Πήρα την εκδίκηση μου…

Σχεδόν 2 μήνες μετά είδα ένα όνειρο. Είδα στον ύπνο μου το όραμα του Πρετεντέρη ο οποίος μου είπε πως θα κανονίσει κάτι επεισόδια εντός των ημερών, και πως θα είναι η ευκαιρία μου να δοκιμάσω ξανά την τύχη μου.

Είπα «όνειρο είναι», γέλασα, και δε του έδωσα σημασία.

Το επόμενο βράδυ ξαναείδα το ίδιο όνειρο: ο Πρετεντέρης με τη μορφή αγγέλου να με παροτρύνει να αφήσω ένα περιπολικό μέσα στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης. Μετά θα αναλάβουν λέει οι δικοί του και μπορεί να φανώ τυχερός.

Σκέφτηκα πως το όνειρο πρέπει να είναι προφητικό, και έτσι έκανα ότι μου είπε: διέταξα ένα περιπολικό να βρει μία δικαιολογία για να σταθμεύσει μέσα στο Πανεπιστήμιο. Και το όνειρο βγήκε αληθινό!

Οι «γνωστοί» του Πρετεντέρη άρχισαν να πυρπολούν το περιπολικό, και ο λαός να αγανακτεί και να ζητάει δικαιοσύνη και συλλήψεις! Ήταν φανερό πως ήταν η στιγμή να κάνω την μεγάλη κίνηση!

Επειδή είδα και απόειδα με το ΛΟΤΤΟ, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στο Τζόκερ αυτή τη φορά: δίνω εντολή να συλλάβουν 5 φοιτητές στην τύχη. Θα μου πείτε τώρα, την προηγούμενη φορά έπαιξα 49 νούμερα και δεν έπιασα τίποτα, τώρα με 5 τι περιμένω να πιάσω? Ναι αλλά μη ξεχνάτε πως υπήρχε το όραμα…

Και όντως η τύχη μου χαμογέλασε!!!

Ένας εκ των συλληφθέντων είχε συλληφθεί και στα επεισόδια της Αθήνας! Έπιασα το Τζόκερ!!

Φυσικά δεν είχε καμία σχέση με τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, ούτε και με τα επεισόδια στην Αθήνα καθώς είχε αθωωθεί, αλλά ποιος νοιάζεται? Τα κανάλια?! Χαχα! Οι τηλεθεατές?! Αυτοί πιστεύουν ότι τους πουν τα κανάλια.

Τη στιγμή αυτή περιμένω να δω τα κέρδη μου. Τα κανάλια βοηθάνε να πάρω πρόωρα τα κέρδη μου από την τυχαία σύλληψη, και ελπίζω αυτή τη φορά να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Χωρίς να έχουν βγει κάν τα αποτελέσματα από τα δικαστήρια, όλος ο κόσμος νομίζει πως έπιασα το τζόκερ! Νομίζουν πως έπιασαν τον εγκέφαλο της τρομοκρατικής αυτής φοιτητικής οργάνωσης που ρήμαξε την Αθήνα και είχε το θράσος να αποδειχθεί αθώος.

Κάποιοι δε πίστεψαν σε μένα. Δε πίστεψαν πως οι τυχαίες συλλήψεις μπορούν να αποφέρουν αποτέλεσμα.

Όμως εγώ συνέχισα να συλλαμβάνω τυχαία. Και δικαιώθηκα.

Advertisements

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Πράσινα Σταράκια, Πολιτικά. Bookmark the permalink.

14 Responses to Πολύδωρας: «Κυνήγησα την τύχη μου και τελικά στάθηκα τυχερός»

 1. Ο/Η null λέει:

  λοοοοοοοοοολ 🙂 🙂 🙂

  Πλάκα έχει και η ραδιοφωνική ελληνοφρένεια…

  – «Ναι το γραφείο του κυρίου Πολύδωρα;»
  – «Μάλιστα»
  – «Ναι πήραμε να ενημερώσουμε ότι σήμερα έχει αγγαρεία στα μαγειρεία»

  🙂

 2. Ο/Η Arkin λέει:

  Πες τα Γιώργο, πες τα…

 3. Ο/Η dizzydream λέει:

  Πολύ γέλιο!!!!!!!! Και με τη μορφή αγγέλου; Τρελλά όνειρα! 🙂

 4. Ο/Η Exiled λέει:

  Κρίμα για το παιδί και την ταλαιπωρία που τρώει, που δεν έχει καμμία σχέση ούτε με αναρχία (όχι ότι είναι ενοχοποιητικό στοιχείο από μόνο του, παρότι προσπαθούν και σε μαγάλο μέρος τα έχουν καταφέρει να το περάσουν ως ποινικό αδίκημα), ούτε με τα επεισόδια. Το μόνο του σφάλμα ήταν ότι πήγε να στηρίξει το πάρτυ του ραδιοφωνικού σταθμού 1431 των φοιτητών του Α.Π.Θ. Τεράστιο έγκλημα…

  ΑΛΗΤΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

 5. Ο/Η pølsemannen λέει:

  Πολύ καλό πόστιον!

  Και ένα ημιάσχετο από το ποδ καστ του Συκοφάντεως Μπαστούνιου:

  «Μανώλης Καψής: Λυπάμαι που θα καταρρίψω την συνομωσιολογική θεωρία σας, αλλά είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν αστυνομικοί ανάμεσα στους κουκουλοφόρους…
  Όποτε έγιναν συλλήψεις κουκουλοφόρων, ουδέποτε συνελήφθη αστυνομικός!»

  Ε; (Μυαλά στο χέρι)

 6. Ο/Η Nemertes λέει:

  Καλά έχω λυθεί στο γέλιο λέμε! Σκέφτομαι να βάλω αυτό το «σας μιλάει ο υπουργός σας» σλόγκαν στo blog μου. Πάντως αυτός τελικά δεν πάει για παραίτηση; Ή κάνω λάθος;

 7. Ο/Η λ:ηρ λέει:

  Το ποστεράκι με το keep arresting είναι εξαιρετικό. Νομίζω πως θα πρέπει να φτιάξουμε μια online gallerie (προσοχή στό αγγλογαλλικό!) με την εικαστική δουλειά που έχει γίνει για τον Βύρωνα Πολύδωρα (α, και το καλό που σου θέλω, μη σου στείλει ο ΒΠ το Τμήμα Δίωξης Πτώσεων: η γενική του ονόματός του δεν είναι «του Βύρων» αλλά του «Βύρωνος»).

 8. Ο/Η Στεφανος λέει:

  φοβερή η εικόνα!

 9. Ο/Η dannossiel λέει:

  lol.ntax.gamato post.kai treli eikona…gera re Burona.

 10. Ο/Η simiomenos λέει:

  Γαμάτο ποστάκι ρε Γιώργο.
  Ξέχασες όμως να γράψεις και για τις πλαστικές σφαίρες που φέρνει.
  Λες αυτοί να είναι οι νέοι λαχνοί για όλους μας;
  Ελπίζω να μην κερδίσει πάλι…

 11. @null,
  εμείς εδώ στα Γιάννενα περιοριζόμαστε στην «ιντερνετική» Ελληνοφρένεια, λόγω του ότι ράδιο δεν υπάρχει στο σπίτι ενώ η τηλεόραση έχει επί μονίμου βάσεως διακοσμητικό χαρακτήρα στο σπίτι, πάντα κλειστή.

  @arkin,
  τα λέω, τα λέω, ακούει κανείς?!
  κανεις…κανείς….κανεις (αντίλαλος)
  ….κουαξ….κουαξ….(ήχος από βατράχια σε βάλτο)

  @dizzydream,
  είναι εκείνη η λεπτή γραμμή που μετατρέπει το όνειρο (άγγελος) σε εφιάλτη (πρετεντέρης).

  @Exiled,
  τα παμε, η κυβέρνηση ωδεύει προς την ποινοκοποίηση των πορειών. Εκφοβισμός είναι το πρώτο βήμα. Να φοβόμαστε να κυκλοφορουμε στο δρόμο μήπως και μας συλλάβουν οι μπάτσοι. Να φοβόμαστε να πάμε σε πάρτυ. Να φοβόμαστε να φοράμε πράσινα σταράκια.

  Όλοι στα σπίτια σας. Απαγόρευση κυκλοφορίας. Όποιος κυκλοφορεί μετά τις 12 συλλαμβάνεται ως ύποπτος. Αν φοράει πράσινα παπούτσια πάει απομόνωση.

  @politsmanen,

  «Όποτε έγιναν συλλήψεις κουκουλοφόρων, ουδέποτε συνελήφθη αστυνομικός!»

  Καψής και τα μυαλά στο μίξερ της Ροδιάς!!!
  Άψογη επαγωγική διαδικασία για να εξάγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  (Ο αστυνόμος είναι όργανο) +
  (Το μπουζούκι είναι όργανο) =>
  ο αστυνόμος είναι μπουζούκι

  Τα μπουζούκια πουλάνε την άσπρη σκόνη.
  Μπουζούκια, γουρούνια, δολοφόνοι.

  @Nemertes,
  αφού λύθηκες στο γέλιο ξαναδέσου, γιατί έρχονται και χειρότερα.

  «Πάντως αυτός τελικά δεν πάει για παραίτηση;»

  Α χα καλό ε?! Αφού στην τηλεόραση φαίνεται για ήρωας, ότι συνέλαβε τον μέγιστο τρομοκράτη και εξάρθρωσε την σπείρα των φοιτητών που ρημάζουν τις περιουσίες του κοσμάκη με προπύργιο το άσυλο.
  Ο Πολύδωρας θα παραιτηθεί μόνο αν βγει κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ (σαν να λέμε αν η αοιδός Μπεζαντάκου συμφιλιωθεί με την αοιδό (-αιδοίο) Βέρα Λάμπρου -δε γίνονται αυτά τα πράματα…)

  @λ:ηρ,
  αυτό το ποστ τόσο καιρό περίμενε τον εκλεκτό που θα καταλάβαινα το λάθος. You are the chosen one!
  Η αλήθεια είναι ότι είχα τον ενδοιασμό αυτό (με πέρασε που λένε από το μυαλό) αλλά είπα χαρακτηριστικά: δε γ@#$!έται.
  Το λάθος παραμένει για να θυμίζει τη ματαιοδοξία των ανθρώπων που θέλησαν να μάθουν σωστά ελληνικά αλλά απέτυχαν.
  Βρισκόμεθα σε θέση επιφυλακής για το σώμα δίωξης πτώσεων του Πολύδειρα. Όβερ!

  @Στέφανος,
  «Mία εικόνα χίλιες λέξεις» που λένε?!
  Εδώ ισχύει:

  «Μία εικόνα χίλιες συλλήψεις»

  @dannossiel,
  ακούγονται φήμες ότι ο Βύρωνας θα πάρει την ΠΑΕ, μετά από ανάλογα συνθήματα μπλόγκερς.
  Το νέο σλόγκαν του υπουργείου δικαιοσύνης:

  Don’t lose your time. Get out and arrest someone!

  @simiomenos,
  δε ξέχασα τις πλαστικές σφαίρες. Θα έγραφα και γι’ αυτές, αλλά με πρόλαβε κάποιος εν ονόματι Allu Fun Marx. Άμα τον πιάσω τον αλήτη…

 12. Ο/Η aleka λέει:

  Στην Αθηνα κυκλοφορουν εντονες φημες οτι τσακωνονται τα ψυχιατρεια για το ποιος θα τον νοσηλεψει!!!! (Δρομοκαιτειο, Αιγηνιτειο κλπ).
  Γιωργο δεν πειραζει για τις πλαστικες σφαιρες, εμεις με πλαστικους δονητες!!!

 13. Ο/Η potatojunkie λέει:

  piga sto site tou burwn..
  oi kores tou exoun aperioristo thaumasmo gia ekeinon kai auto den tou aresei, giati me tetoio protupo den tha broun antra analogo kai tha dustuxisoun..

  san ekeini tin tainia me tin xristina papa (kori nauarxou) kai ton tamtako..

 14. Ο/Η potatojunkie λέει:

  http://www.polydoras.gr/images/texts/life_style.pdf

  ksexasa to link..

  den einai asximes, ligo xontrokwles mono..

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s