Μίνι οδοιπορικό από Λευκάδα – Η Τελική Αναμέτρηση

Περίληψη Προηγουμένου (Επεισόδιο Νο 3)

Η τραγική παρέα των 6 (ή καλύτερα, η παρέα των τραγικών 6) μέσα από τις κακουχίες της ζωής φτάνουν τελικά Λευκάδα. Αφού πέρασαν την «Δοκιμασία των Γυμνιστών» επιστρέψαν στο κρησφύγετο τους για να περάσουν το τελευταίο τους βράδυ ήρεμα και να ανασυνταχθούν για την επόμενη μέρα.

 

 

Επεισόδιο Νο 4 – Η Τελική Αναμέτρηση

Σάββατο βράδυ: για το βράδυ είχαμε αποφασίσει από την προηγούμενη μέρα να ανάψουμε φωτιά στην παραλία. Για να βρεις όμως ξύλα έπρεπε να τα αναζητήσεις μέσα στο δάσος και πολλές φορές να κάνεις ταρζανιές για να κόψεις τα κλαριά από τα δέντρα.

Πάει που λες ο δικός σου (ο γράφων ντε) και επιστρέφει με ξύλα μεν, άλλες και με:

 • δεκάδες χαρακιές και σκισίματα από τα ξύλα
 • ρετσίνι στα χέρια (να κολλάει και να μη φεύγει με τίποτα)
 • φαγούρα από τις πευκοβελόνες

δε.

«Ντάξει«, σκέφτομαι, «πάει στο διάολο, χαλάλι. Τουλάχιστον θα ανάψουμε φωτιά το βράδυ, θα κάνω και ένα ντουζ στην ταβέρνα δίπλα, και όλα κυρίλε.» Σκέφτηκα. Αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα φαντάζομαι, ειδικά σε αυτή την εκδρομή…

Η ώρα έχει πάει 10 παρά, και έχει σκοτεινιάσει για τα καλά. Γυρνάω περιχαρής στην παρέα που κάθονταν στην παραλία με τα τελευταία ξύλα που βρήκα, σκεπτόμενος πρώτα το ντουζ που θα κάνω και μετά την φωτιά που θα ανάψουμε.

Φτάνοντας κοντά στην παρέα μου που κάθονταν στην παραλία, με πλησιάζουν 2 παιδιά και μου λένε να αφήσω τα ξύλα στην άκρη γιατί μάλλον έρχεται πυροσβεστική για έλεγχο, καθότι κανονικά δεν επιτρέπονται οι φωτιές στην παραλία (και είχα ακούσει μια σειρήνα νωρίτερα αλλά λέω θα ‘ναι κανένα ασθενοφόρο, θα ‘παθε κανείς γυμνιστής εγκαύματα στα @@ του. Που να πάει το μυαλό μου). Όπερ και εγένετο…

Λίγα λεπτά μετά σκάνε μες στα σκοτάδια 2 εκθαμβωτικοί προβολείς και μας στοχοποιούν:

-Καλησπέρα παιδιά. Σόρι που σας το λέμε, αλλά από 1 Μαίου μέχρι και 1 Οκτωβρίου απαγορεύονται οι φωτιές στην παραλία. Ξέρουμε ότι σας τη σπάμε, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δε μπορείτε να ανάψετε φωτιά.

Τέρμα ευγενικοί οι τύποι, δε μπορώ να πω. Αλλά από μέσα μου έβριζα. Όχι τους τύπους. Την γκαντεμιά μου, που σκοτώθηκα για να βρω τα ξύλα, τα οποία θα μας συνόδευαν όλο το βράδυ λίγο παρά πέρα και (προφανώς) θα γελούσαν μαζί μου.

«Δε πειράζει«, λέω, «τουλάχιστον θα κάνω ένα ντουζ να έρθω στα ίσια μου«. Δηλαδή τώρα ειλικρινά, νομίζετε ότι έκανα ντουζ?!

. . .

Πηγαίνουμε λοιπόν στην ταβέρνα με μία κοπέλα από την παρέα που ήθελε να πάει τουαλέτα, και κατευθυνόμαστε προς τις τουαλέτες (πράγμα που είχαμε κάνει πολλές φορές νωρίτερα, και που είχαν κάνει εκατοντάδες άλλοι πριν από μας)

– «Συγνώμη, που πάτε?!» ακούμε πίσω μας μια φωνή, που μετά καταλάβαμε ότι ανήκε στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

– «Πάμε λίγο στην τουαλέτα . . . » (μάλλον όχι, σκέφτηκα)

Να μη σας τα πολυλογώ, ο μπάρμπας μας έκανε ένα κήρυγμα για όλους τους υπόλοιπους που πάνε τουαλέτα και δε σέβονται το γεγονός ότι τους την παραχωρεί ευγενικά ο ίδιος, ότι άλλοι πηγαίνουν και αφήνουν βρύσες και ντουζ να τρέχουν, τα οποία τα πληρώνει ο ίδιος χωρίς να έχει κάποιο κέρδος από αυτά, ότι υπάρχουν άτομα που πάνε και παίρνουν μπύρες από μαγαζιά στον Άγιο Νικήτα αντί να του αφήσουν τουλάχιστον κανένα ευρώ για την παραχώρηση που μας κάνει, και μάλιστα περνάνε επιδεκτικά με τις σακούλες με τις μπύρες μέσα από το μαγαζί του, ότι στο κάτω κάτω δεν είναι υποχρεωμένος να μας αφήνει να πηγαίνουμε τουαλέτα κτλ κτλ.

Όπως μας είπε στη συνέχεια, είχε γίνει κάποιο περιστατικό νωρίτερα με κάποιον κατασκηνωτή και ήρθε η αστυνομία στην ταβέρνα, και απλά έτυχε να είμαστε οι πρώτοι που είδε μετά το περιστατικό και τα έχωσε σε μας (εμ ποιον θα έβλεπε! Κανέναν άσχετο!? Εμάς έπρεπε να δει!). Δεν το έχει ξανακάνει ποτέ λέει αυτό το πράμα (να μην επιτρέπει την χρήση της τουαλέτας σε κατασκηνωτές) σε όσα χρόνια βρίσκεται εκεί, αλλά το περιστατικό αυτό με τον κατασκηνωτή και την αστυνομία τον εξόργισε πολύ (εμ φυσικά, γιατί να ξαναγίνει το περιστατικό αυτό νωρίτερα? Είχαμε πατήσει το πόδι μας εκεί? Όχι! Μόλις ήρθαμε έπρεπε να γίνει, και μάλιστα όταν πηγαίναμε εμείς στην τουαλέτα!).

Οπότε με λίγα λόγια, χάρη στην καλή μου τύχη, ούτε φωτιά ανάψαμε, ούτε ντουζ έκανα για να γίνω λίγο άνθρωπος…

Φυσικά, θα μπορούσα ανά πάσα στιγμή να κάνω μπάνιο στην Υπερσύγχρονη Ντουζιέρα Ασύρματης Μεταφοράς Νερού που διέθετε το camping ακριβώς δίπλα στη σκηνή μας, αλλά τα φοβάμαι αυτά τα καινούργια μηχανήματα:


Εκτός των άλλων ανέσεων, το camping διέθετε και μία
Υπερσύγχρονη Ντουζιέρα Ασύρματης Μεταφοράς Νερού

Παρόλα αυτά το βράδι περάσαμε γαμάτα: με ένα κασσετόφωνο* από το οποίο ακούγαμε μία ιταλικούς σταθμούς από απέναντι και μία παρακμιακά και γελοία ελληνικά thrash τραγούδια των 80s και 90s (Γιοκαρίνης, Καζούλης, Μπιγαλης και δε σμαζεύεται…), με ανέκδοτα και ιστορίες και φυσικά με μπόλικες μπύρες, ξαπλωμένοι στην παραλία κάτω από έναν πεντακάθαρο βραδινό ουρανό… (μιλάμε για αφήγηση 3 νόμπελ και βάλε)

* για το οποίο έπρεπε να επιστρατεύσω όλες τις γνώσεις που είχα αποκομίσει από τα επεισόδια του Μαγκάιβερ -δεν τον γράφω στα εγγλέζικα, έτσι τον ξέρω εγώ έτσι τον γράφω- για να καταφέρω να το κάνω να λειτουργήσει με μικρότερες μπαταρίες από αυτές που έπαιρνε, και ιδού η πατέντα:

 

 

The next (and last) day

Για να μη μακρηγορώ, σηκωθήκαμε, ήπιαμε έναν φραπέ -πάντα στο προσωπικό σέικερ «Μπόμπ Σφουγγαράκη»:

…κάναμε ένα τελευταίο μπάνιο, μαζέψαμε σκηνές και πράματα και την κάναμε, για να πάρουμε τα λεωφορεία της επιστροφής…

 

____________________

Λεωφορείο Επιστροφής Νο 1: Πευκούλια – Λευκάδα: Λίγο κάψιμο ακόμα…

Ξενερώσαμε. περιμέναμε απλά 15 λεπτά μες στον ήλιο να έρθει το λεωφορείο. Ούτε μία καθυστέρηση μισής ώρας. Ούτε να σκάσει κάποιο λάστιχο. Ούτε να ξεχάσουμε κάτι σημαντικό στο camping. Μάλιστα νωρίτερα είχα βρει ένα 20ευρω στην παραλία, και πήραμε το τελευταίο μας γεύμα σχεδόν δωρεάν.

Έλεος.

Δε μπορούσα να το δεχτώ. Δε μπορεί να είμαστε τόσο τυχεροί. Δυστυχώς η γκαντεμιά μάς εγκατέλειψε (και το θυμήθηκε τώρα στο τέλος η %#@$άνα…)

 

____________________

Λεωφορείο Επιστροφής Νο 2: Λευκάδα – Πρέβεζα: Η Πολυτελής Λύση

Αν και δε το καταλάβαμε μέχρι που κοιτάξαμε τα εισιτήρια, ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί ταξιδεύαμε με τα Πολυτελή Λεωφορεία του ΚΤΕΛ! Γιατί δεν είμαστε τίποτα τυχαίοι εμείς. Ταξιδεύουμε μόνο με τα καλύτερα.

Δείτε να ζηλεύετε:

 

 

____________________

Λεωφορείο Επιστροφής Νο 3: Πρέβεζα Γιάννενα: Το Τελικό Χτύπημα

Φτάσαμε στα ΚΤΕΛ Πρεβέζης μόλις 10 λεπτά πριν φύγει το λεωφορείο. Απίστευτο! Θα πάρουμε το λεωφορείο αμέσως, χωρίς να περιμένουμε μια ώρα. Η τύχη ήταν τελικά με το μέρος μας. Ναι ε?!

Πάω λοιπόν να βγάλω εισιτήρια για 6 άτομα. Όλος χαρά ανακοινώνω στον υπάλληλο του ΧΤΕΛ να μου βγάλει αμέσως 6 εισιτήρια για το λεωφορείο που φεύγει για Γιάννενα (το είχαμε ελέγξει κιόλας, βρίσκονταν απέξω)

-Ναι, οκ, να σου βγάλω 6 εισιτήρια, αλλά να ξερεις πως τα 4 δε θα έχουν θέσεις, δηλαδής θα είναι όρθιοι…

Και τελικά τις 2 και κάτι ώρες του γυρισμού από Πρέβεζα Λευκάδα τις κάναμε όρθιοι. Όντας ξενυχτισμένοι και κουρασμένοι. Και μάλιστα ήμασταν οι μοναδικοί τέσσερις που ήμασταν όρθιοι. Ένα άτομο που ήταν επίσης όρθιο όταν ανεβήκαμε βρήκε θέση όταν κατέβηκε κάποιος σε μία επόμενη στάση…

 

____________________

Απολογισμός

Παρά τα όσα τραγικά συνέβησαν, ήταν από τις καλύτερες εκδρομές έβερ. Και μάλιστα, όχι «παρά τα όσα συνέβησαν«, αλλά «εξαιτίας των όσων συνέβησαν«.

Ρίξαμε απίστευτο γέλιο με τις καταστάσεις στις οποίες βρεθήκαμε (π.χ. με τους γυμνισταί).

Αν είστε λίγο γκαντέμηδες, και αρκετά ανοργάνωτοι, συστήνω ανεπιφύλακτα Λευκάδα. Και κανονίστε να πάτε με τα Πολυτελή Λεωφορία ε?

Και για το τέλος, επειδή είμαι και γαμώ τους φωτογράφους (έχω μαύρη ζώνη και 4 νταν στην φωτογραφία), παραθέτω και δύο δείγματα των φωτογραφικών μου ικανοτήτων:

Have a nice summer !

Advertisements

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Γιάννενα - Εκδρομές. Bookmark the permalink.

29 Responses to Μίνι οδοιπορικό από Λευκάδα – Η Τελική Αναμέτρηση

 1. Ο/Η Ωραία Ελένη λέει:

  τι υπέροχο Post τι τέλειες διακοπές!!!

 2. Ο/Η yo!reeka's λέει:

  αχαχαχαχαχα αρρώστησα! τι σας πειράξαν βρε οι γυμνισταί, ας κάνατε και εσεις γυμνισμός (λέμε τώρα)
  ο θείος της ταβέρνας είναι classic και λέει τις ίδιες μαλακίες σε όλους για να ψωνίζουν. αντε καλό καλοκαίρι, πάντα τέτοια!

 3. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Ευτυχώς επιστρέψατε σώοι και αβλαβείς. Η πατέντα σου με τις μπαταρίες…. ουάάάάου!!!
  Για το ντουζάκι που δεν έκανες… θα μπορούσες να ξεπλυθείς στη θάλασσα(βλ.επιτυχία «Καλοκαιράκι βραδυνό μπανακι μες το νεράκι χωρίς μαγιώ»)
  Τέλεια η προτελευταία φωτο.Μπήκε ήδη φόντο.
  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 4. @Ελένη,
  θένκς 😀

  @(βραβευμένε πλέον) yo!reeka,
  ο μόνος λόγος που δεν έκανα και γω γυμνισμό είναι για να μην δημιουργήσω κόμπλεξ κατωτερότητας στους υπολοίπους γυμνιστές, επειδή ως γνωστόν την έχω μεγάλη* …

  Επίσης καλό καλοκαίρι, με Λάκη Χαλκιά και Vapona στο φούλ!

  *την κοιλιά.

  @kafrokoritso,
  καλά, η πατέντα ήταν «peace of keik» για μένα… Τόσα χρόνια Μαγκάιβερ, κάτι μας έμεινε.
  Για το ντουζ όπως έγραψα υπήρχε και η εναλλακτική, αλλά προτίμησα να μείνω αρμυρός για ακόμα μία μέρα («Έτσι, με την αρμύρα» που έλεγε και ο μέγας Κινεζοέλλην σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός Gous-gou-nees σε ένα ντοκιμαντέρ του)

 5. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  είπες Gous-gou-nees και ξαφνικά θυμήθηκα ότι νομίζω ότι κάπου άκουσα ότι διαθέτεις κάποιες ταινίες του ΜΕΓΑΛΟΥ πρωταγωνιστή.. ισχύει???????

 6. Σσσσσσσσσσ!
  Ποιος σου το είπε?! Ψέματα είναι…

 7. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Ναι καλά… άστα αυτά. Να μου τα αφήσεις στη γλάστρα στο ισόγειο

 8. Ο/Η Arkin λέει:

  Να υποθέσω ότι οι «Τραγικοί 6» καλύπτουν το κενό ανάμεσα στους «5 Φίλους» και τους «Μυστικούς 7»;

  Επειδή δεν μπορώ να διακρίνω, τι υλικό χρησιμοποίησες για να «μεγεθύνεις» τις μπαταρίες; Βρεγμένα χαρτομάντηλα; (Να ξέρουμε βρε αδερφέ μήπως μας χρειαστεί και μας)

  Το «Εκδρομές με τα Πολυτελή Λεωφορεία του ΚΤΕΛ» νομίζω το παρεξήγησες… Δεν αναφέρεται στην χρήση των τακτικών (λέμε τώρα) γραμμών π.χ. για να πάτε εσείς εκδρομή στη Λευκάδα, αλλά εκδρομές σχολείων, φοιτητικών συλλόγων, συλλόγων γενικότερα, κλπ. Με άλλα λόγια, άμα τα «σκάσεις» θα πάρεις τα Πολυτελή Λεωφορεία. Άμα είσαι τσαπατσουλοτουρίστας θα πας με τα προπολεμικά.

 9. Οι «τραγικοί 6» καλύπτουν το κενό ανάμεσα στα «5 μικρά νιντζάκια» και τα «7 θαύματα του κόσμου».

  Αν και έχω δώσει και αναλυτικές οδηγίες αν κάνεις κλικ στην εικόνα, προφανώς οι μικρότερες μπαταρίες είχαν ένα μικρό κενό μέχρι το σύρμα του κασετόφωνου, οπότε έπρεπε να το ενώσω με κάποιο καλό αγωγό. Το μόνο που βρήκα ήταν ένα περιτύλιγμα από ρεσό, που τελικά έκανε τη δουλειά του. Μετά χρησιμοποίησα άφθονο χαρτί υγείας για να στερεώσω τις μπαταρίες, τόσο στο ρεσό όσο και στα τοιχώματα της υποδοχής των μπαταριών (για περισσότερες πληροφορίες δες: «Μαγκάιβερ, Επεισόδιο 58»)

  Σόρι, αλλά και αυτό που πήρα εγώ *ΚΤΕΛ* ήταν, οπότε θα έπρεπε να είναι πολυτελές. Τσάμπα πλήρωσα 2 ευρώ? Πληρώνω κύριος και απαιτώ ποιότητα, και δει πολυτέλεια.

  Δεν έλεγε «ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ, *αν* τα σκάσετε όμως. Αλλιώς, θα σας στείλουμε με την λεωφορείο αντίκα του 1970»

 10. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Εντωμεταξύ η κασετοφωνοπατέντα σου μου θύμησε τα adventure games που μαζεύεις ένα σωρό βλακιούλες και μετά κάνεις κάτι κουλό να δουλέψει ( έχω αφήσει και ένα παιχνίδι στη μέση, ήρθε η ώρα να το τελειώσω με φαίνεται… )

 11. Ο/Η Ελένη λέει:

  Οι τέλειες αυτές διακοπές έχουν σοφό δίδαγμα:
  «Παρά τα όσα τραγικά συνέβησαν, ήταν από τις καλύτερες εκδρομές έβερ. Και μάλιστα, όχι “παρά τα όσα συνέβησαν“, αλλά “εξαιτίας των όσων συνέβησαν“.»

  Μου εδωσες ακόμη μια πολύ ωραία φιλοσοφία(λέμε τώρα)!!
  Το μεταπτυχιακό το ‘χω απορία πώς πάει ή γενικά αν πάει κτλ. …?! 😛

 12. @kafrokoritso,
  ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου όταν έκανα την πατέντα!
  Καθότι φίλος του καλού adventure, με πολλούς τερματισμούς μη τετριμένων (όπως τα «Broken Sword» κτλ) adventures στο ενεργητικό (call me «Myst», «Riven», «Safecracker» κτλ).
  Παίζει κανένα καλό (=δύσκολο) adventure? Οχι κατ ανάγκη καινούργιο.

  @Ελένη,
  δεν θα έλεγα τόσο κορυφαίες φιλοσοφίες αν δεν είχα για δάσκαλο τον μέγα φιλόσοφο της ζωής Φίλιππο Πλιάτσικα
  (ΥΓ: το μεταπτυχιακό βαίνει με αργά αλλά σταθερά βήματα…)

 13. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Δεν ξέρω, εγώ τώρα θα συνεχίσω το runaway 2: The dream of the turtle

 14. Ο/Η Arkin λέει:

  Περί των adventures:
  1. Δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί καλό (κακό δεν ήταν πάντως), αλλά σίγουρα το πιο δύσκολο ήταν το «Lighthouse». Σε μια κριτική που είχα διαβάσει πριν το πάρω έλεγε ότι «θα σας σπάσει τα νεύρα σε τέτοιο βαθμό που θα θελήσετε να πετάξετε το cd από το παράθυρο.»(citation needed) «Έλα μωρέ, μ*λ*κίες, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι;» είπα εγώ. Μετά από μερικές μέρες παιχνιδιού ήθελα να: α) σπάσω το cd με τα δόντια μου, β) να κονιορτοποιήσω τα κομμάτια και να τα ρίξω στο φαΐ κάποιου που μισώ και γ) να κάνω format στον υπολογιστή. Για να επανέλθει η ψυχική μου ηρεμία επιστρατεύτηκε το walkthrough, αλλά και πάλι με δυσκολία το τερμάτισα. Ευτυχώς είναι πολύ παλιό (10ετίας και βάλε) οπότε ακόμα κι αν το βρεις πιθανότατα δεν θα παίζει στον υπολογιστή σου. (τυχερέ)
  2. Σε ό,τι αφορά το «καλό», εκτός από αυτά που αναφέρεις θα σου πρότεινα, αν δεν τα έχεις παίξει ήδη, το Syberia και το The Longest Journey. Βασικά, και να τα ‘χεις ξαναπαίξει, έχουν τόσο ωραία ατμόσφαιρα που αξίζει να την ξαναζήσεις.
  3. Αν όμως θες να τελειώσεις το μεταπτυχιακό σου, θα σου πρότεινα να αφήσεις τα adventures ήσυχα.

 15. Ο/Η Ελένη λέει:

  Γιώργο ειλικρινά σε θαυμάζω και εσένα αλλά και τον μέγα φιλόσοφο της ζωής Φίλιππο Πλιάτσικα… Ψψψψψψψψ τι είπα τώρα..!Μήπως είναι ασέβεια που λέμε το όνομά του???? (βγαίνουν και σε τετράδες)
  Ως ώριμος πια θαμώνας αυτού του Blog σου δίνω συγχαρητήρια που αυτό το μεταπτυχιακό προχωράει έστω και με ρυθμό χελώνας-σταθερό ρυθμό όμως όχι ό,τι κι ό,τι..!

 16. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Τα Syberia τα έχω παίξει και τα 2. Είναι πολύ ωραία. Το comment του Arkin με έκανε να ψαχτώ λίγο… και ναι! είχα κατεβάσει The Longest Journey και The Da Vinci Code όταν άρχισαν οι κααλήψεις και μετά έφυγα και τα ξέχασα! Αν έχω ελεύθερο χρόνο, έχω games να τον γεμίσω (δυστυχώς ελεύθερο ΧΩΡΟ δεν έχω… FULL οι δίσκοι γμτ)

 17. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  @Ελένη
  Σε κείμενο που αναφέρεσαι στον έναν και μοναδικό Πλιάτσικα, θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτική! Τι ψψψψψψψψψ?? Γάτα φωνάζεις?! Άλλο πσσσσσσσσςςςςςςςςςςςς!!!! και άλλο ψιψιψιψιψιψιψι… Για να σεβόμαστε λίγο τα είδωλα της νεολαίας!

 18. Ο/Η Ελένη λέει:

  @kafrookoritso
  σ’ευχαριστώ που με επαναφέρεις στην τάξη έχεις δίκιο .. απολογούμαι! 😛
  Ο Γιώργος δεν μας τίμησε απ’ότι βλέπω.. να ‘σαι καλά κοπέλα μου που απαντάς και σε κανένα σχόλιο!!!
  Γιώργο να υποθέσω ότι πνίγεσαι με το μεταπτυχιακό καρέτα καρέτα??? 🙂

 19. μπλμμπλμμλπλλλ……μμπλμπλλμμπλ…ρμπλμμπλπλπρ

  Για όσους δε κατάλαβαν, πνίγομαι με το μεταπτυχιακό μου (ντάξει, μπορεί να μην πέτυχα και πολύ τον ήχο του πνιξίματος, μπατ γιου γκάτ δε πόιντ…)

 20. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Είσαι ένας ψεύτης και μισός (3/2) Αν πνιγόσουν θα έβγαζες μπουρμπουλήθρες… βλ. ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΘΕΣΣΣΣ???????
  αμα το πετυχα και βγει το λινκ…ΖΗΤΩ οι βοτκες!!!!!!!!!!

 21. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Το πέτυχαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! ΖΗΤΩ οι βότκες λοιπόν…(με λεμονάδα…)

 22. Πάλι από το αστυνομικό τμήμα γυρνάς?…

 23. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  Μπα… Ξενέρα. Πέρασα, δε βρήκα κάνα γνωστό και έφυγα 😀

 24. Ο/Η bubbles λέει:

  και τελικα… η συγκεκριμένη παραλία, λέει για ελεύθερο κάμπινγκ;
  και η αστυνομία ήρθε μόνο για το μεμονωμένο περιστατικό στην ταβέρνα ή έρχεται και την σπάει γενικά στους σκηνίτες;

 25. @bubbles,
  αν είσαι έτοιμος/έτοιμη να θυσιάσεις πολλές από τις ανέσεις σου, λέει. Αστυνομία δε περνάει ποτέ και δεν κάνει τίποτα, είναι γνωστό αυτό για το συγκεκριμένο μέρος (αν και είναι άγνωστο το γιατί).

 26. Ο/Η argi λέει:

  dikio exeis gia th polyteleia toy ktel… alla ki eseis vre paidia kataa3odeytikate vlepw…(foto eishthria) o atimos ti 8a ta kanei tosa esoda …ntroph toy!!!!

 27. @argi,
  εμ τόσο είχε το κτελ, τι να κάναμε; Να τους ζητούσαμε αν μπορούν να το ανεβάσουν λίγο για να έχει μεγαλύτερη βάση η ειρωνεία μας για την πολυτέλεια τους;

 28. Ο/Η NIKOLETTA λέει:

  ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 29. Ο/Η Fotis Tsiatsos λέει:

  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ…ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!
  ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΓΑΜΑΤΑ!!!

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s