Άεργοι αιωνόβιοι φοιτητοπατέρες και νταβατζήδες της νύχτας στην σπηλιά της ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ Ιωαννίνων

Το επίπεδο της σημερινής δημοκρατίας των παρασίτων το αντιλαμβάνεται κανείς καλύτερα όταν τραβιέται η κουρτίνα και το κοινό, που κατά τα άλλα έχει έρθει να δει μία καθωσπρέπει παράσταση βρίσκεται μπροστά στο εμετικό θέαμα των παρασκηνίων. Μία τέτοια περίπτωση απασχολεί και το παρόν άρθρο που έχει ως επίκεντρο τις εσωκομματικές εκλογές της ΟΝΝΕΔ στα Γιάννενα.

Η οπτική από την οποία κρίνουμε τη δεξιά νεολαία και όποιον άλλο προσφέρει νανουρίσματα και υποκατάστατα ζωής και σκέψης στους νέους είναι γνωστή, και αυτή την κριτική έρχονται να επιβεβαιώσουν τα ίδια τα μέλη της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ τα οποία πλέον έξω από τα δόντια καταμαρτυρούν όχι μόνο παρατυπίες αλλά μέχρι και νομικά κολλάσιμες πρακτικές. Δεν μας ενδιαφέρει διόλου η τριβή και η σύγκρουση των εκάστοτε “φραξιών”, έτσι τις αποκαλούν οι ίδιοι κάνοντας μία προσπάθεια να μάθουν νέες λέξεις για τις απαιτητικές ανάγκες των καιρών, που ανταγωνίζονται για την πρωτοκαθεδρία στην ΔΑΠ, ή στην κάθε ΔΑΠ.Επικεντρωνόμαστε σε αυτά που ακούγονται και ξεπροβάλουν πίσω από την κουρτίνα τα οποία μας χαροποιούν διότι μας επιβεβαιώνουν και επιτέλους κάποια στιγμή το πίσω από την κουρτίνα έρχεται… μπροστά, χάριν βέβαια και των προγονικών παραδόσεων του ξεκατινιάσματος. Και όπως θα δείτε οι χαρακτηρισμοί οι οποίοι χρησιμοποιούνται από μέλη της ΔΑΠ, συγκλίνουν τρομακτικά με χαρακτηρισμούς που έχουν χρησιμοποιήσει κατα καιρούς πολιτικοί αντίπαλοι της “πρώτης και καλύτερης ΔΑΠ”, για φωτογραφίσουν τους υπεύθυνους για σωρεία σκανδάλων που έχουν λάβει χώρα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Θέμα: Καταγγελία για αποκλεισμούς μελών και νοθεία στη Δ.Α.Π.- ‐Ν.Δ.Φ.Κ.

Αυτό είναι το θέμα το οποίο περιγράφουν τα ίδια τα μέλη της νεολαίας το τί έγινε στις εσωκομματικές τους εκλογές απαυθυνόμενοι στα κομματικά τους όργανα και στον πρόεδρο -και ποιητή της ανουσιότητας, άξιο μαθητή του Βύρωνα Πολύδωρα- Α. Σαμαρά. Το κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ (έχει και παραπομπές σε υλικό) και στη συνέχεια, επιτρέψτε α αναπαράγουμε μέρος αυτών λόγω συγκίνησης που βλέπουμε το κίτρινο μαζί με το μπλέ της παράταξης φτιάχνει το σημερινό πράσινο ΔΝΤοπίο…

Αξιότιμε κε. Πρόεδρε,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη νοθεία και τους αποκλεισμούς μελών που προσπαθούν να επιβάλουν στην οργάνωσή μας ο Γραμματέας της Δ.Α.Π.- ‐Ν.Δ.Φ.Κ. Γιώργος Παπαδομιχελάκης και ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παπαμιμίκος Αντρέας συνεπικουρούμενοι από ομάδα άεργων και αιωνίων φοιτητοπατέρων της πόλης μας.

Θα αναφέρουμε μόνο τα γεγονότα και τα αποδεικτικά στοιχεία […]

(σημ: εδώ αναφέρει ότι απο τα κεντρικά και τον Γραμματέα της ΔΑΠ ΑΕΙ έγινε προσπάθεια να παρακαμφθεί το καταστατικό τους)

[…] (σημ: εδώ περιγράφουν τις διαδικασίες που ακολούθησαν στις εκλογές στης 4/6/2010) […]  Συνοπτικά να αναφέρουμε σε 10 σχολές ψήφισαν πάνω από 500 μέλη σε σύνολο περίπου 700 μελών, ενώ τρεις σχολές παρ’ότι είχαν ενημερωθεί, δεν προσήλθαν καθόλου. Τα συνολικά μέλη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. ανέρχονται σε 899 (ψηφοδέλτια 2010). […]

Παρόλα αυτά την Πέμπτη 9 Ιουνίου  (σημ: 5 μέρες μετά τις εκλογές όπου είχαν βγει και δημοσιευθεί ακόμα και αποτελέσματαεμφανίζονται στα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε. Ιωαννίνων οι κ.κ. Γεωργιάδης και Χατζηγεωργίου αυτοαποκαλούμενοι μέλη εφορευτικής επιτροπής με σκοπό τη διεξαγωγή εκλογών στη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ Α.Ε.Ι Ιωαννίνων , ενώ όλες οι εκλογικές εσωπαραταξιακές διαδικασίες είχαν ήδη ολοκληρωθεί 5 μέρες πριν. Επικαλούνται μάλιστα ως επιχείρημα δύο παρεναίσεις που απεστάλησαν γραπτά στα γραφεία της Ν.Ο.Δ.Ε , μία από τον γραμματέα της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ  A.E.I.  Γιώργο Παπαδομιχελάκη (υπογεγραμμένη από τον ίδιο) και μία από τον πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ανδρέα Παπαμιμίκο ( ανυπόγραφη ), οι οποίες παροτρύνουν και παρακαλούν τη Ν.Ο.Δ.Ε. Ιωαννίνων να τους επιτρέψει την πραγματοποίηση εσωκομματικών εκλογών της Δ.ΑΠ.-Ν.Δ.Φ.Κ Α.Ε.Ι. Ιωαννίνων.

Αποκορύφωμα της προσπάθειας αποκλεισμού των ΥΓΙΩΝ ΔΑΠΙΤΩΝ αποτελει ανυπόγραφη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στις 11:00 σήμερα το πρωί στις κολώνες κάτω από τα γραφεία της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων για την διεξαγωγή εκλογών χωρίς καν να αναφέρουν το που θα γίνουν αυτές και ορίζουν ως ώρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων την 9η πρωινή. Δύο ώρες πριν την ανάρτηση της ανακοίνωσης δηλαδή.

(σημ: εδώ αρχίζουν τα συμπεράσματα)

Με μεγάλη λύπη διαπιστώνουμε λοιπόν πως ακόμα και οι άνθρωποι της κεντρικής διοίκησης της φοιτητικής μας παράταξης δε σέβονται ούτε το καταστατικό της, ούτε και τις εγκυκλίους τις οποίες οι ίδιοι αποστέλλουν , αλλά επιδιώκουν μόνο να προωθήσουν στην ηγεσία της παράταξης στην πόλη μας, κάποιες υποκινούμενες φράξιες που προφανώς αντί να αγωνίζονται στα αμφιθέατρα των σχολών τους, όπως κάνουμε όλοι , προτιμούν να ενεργούν παρασκηνιακά. Άλλωστε όλοι (όλοι???) γνωρίζουν ότι οι συναγωνιστές μας στις τρεις σχολές που δεν προσήλθαν στις νόμιμες εκλογές της ΔΑΠ υπέστησαν οδυνηρές ήττες στις φοιτητικές εκλογές απόρροια των αγκυλώσεων που τους έχουν δημιουργήσει γνωστοί-άγνωστοι φοιτητοπατέρες, νταβατζήδες της νύχτας, που παραμένουν στα Ιωάννινα με μόνο στόχο την διάλυση της παράταξης.

Αν λοιπόν η κεντρική διοίκηση έχει ως σκοπό την επανάληψη της συγκεκριμένης νόμιμης εκλογικής διαδικασίας , για να την αντικαταστήσει με μία παράνομη με μόνο μέλημα την  ανέλιξη στη Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ τέτοιων στοιχείων , δε μπορεί παρά μόνο να πάψει να μας εμπνέει οποιοδήποτε σεβασμό.

[…] (σημ: εδώ κάνουν αναφορά στον ίδρωτα και τον αγώνα του καλού νεοδημοκράτη αγωνιστή)

ΥΓ. Και λίγα μαθηματικά. στις τελευταίες φοιτητικές εκλογές η Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. έλαβε πάνω από 1700 ψήφους […]  Κάποιοι άεργοι φοιτητοπατέρες εδώ στα Γιάννενα ίσως τους θέλουν αναλώσιμους.

Ο ηττημένος υποψήφιος αποστέλει κι ο ίδιος ανοικτή επιστολή στους υψηλά ιστάμενους του κόμματος και μετά την αυτοσύστασή του ως βιοπαλαιστής παλαιστής του κόμματος που έχει τη δάδα ανα χείρας (“υπηρέτησα το κόμμα μας και την νεολαία από διάφορα μετερίζια […] ένοιωθα και θα συνεχίσω να νοιώθω ένας απλός στρατιώτης”), μπαίνει κι αυτός σε σκέψεις για το πως οι εκλογικοί κατάλογοι δόθηκαν στους ενδιαφερόμενους ιδιαίτερα αργοπορημένα με αποτέλεσμα να μη ξέρουν του ψηφοφόρους στους οποίους καλούνταν να απευθυνθούν (κάποιοι όμως θα ήξεραν, δε μπορεί;;;)

Και μας μένουν λοιπόοοοοοον οι εξής εκφράσεις:

«… συνεπικουρούμενοι από ομάδα άεργων και αιωνίων φοιτητοπατέρων της πόλης μας…»

«… απόρροια των αγκυλώσεων που τους έχουν δημιουργήσει γνωστοί-άγνωστοι φοιτητοπατέρες, νταβατζήδες της νύχτας,..»

Ποιοί είναι οι γνωστοί-άγνωστοι, άεργοι, φοιτητοπατέρες, οι οποιοι φέρουν και την ιδιότητα των νταβατζίδων της νύχτας, οι οποίοι σαμποτάρουν τις εσωτερικές διαδικασίες της ΔΑΠ Ιωαννίνων και ευθύνονται και για τις πρόσφατες επιμέρους οδυνηρές  εκλογικές ήττες της πρωτοπόρας παράταξης?
Όποιοι και να είναι, (Κυρία, κυρία …. να πώωωωωω;;), η ουσία είναι ότι κάποιοι είναι και υπάρχουν. Και καλά εμείς, είμαστε κακόβουλοι, άθλιες μειοψηφίες που τρέμουν το “ααααα,  και ουυυυυυυ και ….” αλλά όταν το παραδέχονται και το αποκαλύπτουν πλέον οι “έγκυρες” πηγές από τα μέσα;; Γιατί εντάξει όπως και να το κάνουμε… ο “άπλυτος” κι “αξύριστος” είναι αναξιόπιστος αλλά οι αμφιβολίες διαλύονται σε χρόνο dt όταν οι ξυρισμένοι και λουστραρισμένοι νέοι αποφασίζουν να αποκαταστήσουν την τάξη  και την πραγματική δημοκρατία. Όταν μάλιστα αποφασίζουν να μιλήσουν ανοιχτά και σκληρά στον ακόμα πιο ξυρισμένο και πλυμένο πρόεδρο Α. Σαμαρά ικετεύοντας για άλλο ένα ποιηματάκι εφηβικής ανοησίας… δε μπορεί παρα να τους δώσουμε προσοχή!
Πέρα από τον χαβαλέ που μπορεί να κάνει κανείς με την όλη ιστορία, όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι όσα οι από έξω παρατηρούσαμε και όσοι θέλανε να τα βλέπουν, ισχύουν και με το παραπάνω και η σιωπή κάποιων επί πολλά-πολλά χρόνια δεν τους κάνει περισσότερο δημοκράτες επειδή σήμερα όψιμα θυμήθηκαν την ισχύ καταστατικών, συλλογικών διαδικασιών, νομιμότητας και λογικής, σοιχειώδη εργαλεία του πολιτικού πολιτισμού τα οποία  μαθαίνουν ως “μάθημα 1ον” να αγνοούν και να καταστρατηγουν στους φοιτητηικούς συλλόγους, ως δείγμα πολιτικής υπεροχής και τσαμπουκά! Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο ωφείλουν εξηγήσεις για ονόματα και διαδικασίες, ωφείλουν ταυτόχρονα να παραδεχτούν ότι η αδυναμία τους για επαναφορά της εκτροχιασμένης δράσης της ΟΝΝΕΔ και μελών της ΔΑΠ (όχι μόνο ως αναφορά την εσωκομματική τους κόντρα) είναι κι αυτή κομμάτι του ήθους, των ιδανικών και των αξιών που πρεσβεύει η “πρώτη και καλύτερη”.

Διότι είναι σαφώς διαφορετικό να υπάρχουν κόντρες πολιτικές που μπορεί να γίνονται ακόμα και προσωπικές, και διαφορετικό να έχουν επι χρόνια κάνει μαγαζί τους κάποιοι λαμόγιοι μια ολόκληρη κομματική νεολαία με κύριο οργανωτικό σκοπό της να κατευθύνουν τα μέλη της ως πελατάκια στα διάφορα μαγαζιά τρίτων ή και ιδίων και όλοι οι λοιποί να παρακολουθούν και να περιμένουν να βγούν αυτόματα οι “τίτλοι τέλους”. Έχουν όλοι το μερίδιο ευθύνης τους και κυρίως αυτοί που δεν αντιδρούσαν τόσα χρόνια και έκαναν πλάτες στους “νταβατζήδες της νύχτας”, όπως οι ίδιοι τους αποκαλούν. Εμάς δε μας κάνει καθόλου εντύπωση όλο αυτό το θέαμα και για να πούμε την αλήθεια θέλουμε να δούμε και να ακούσουμε ακόμα περισσότερα γιατί μόνο αν ανοίξει το καπάκι του ωχετού μπορεί να καθαριστεί…

[ στεγνό copy paste από Γαλαρία ]

Advertisements

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in * ΔΑΠ Ντοκουμέντα. Bookmark the permalink.

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s