Μικρά καθημερινά tips

Παρατηρώντας την καθημερινότητα και τους νόμους που διέπουν αυτή για τουλάχιστον 27 χρόνια, κατέληξα στο εξής πολύ απλό και χρήσιμο κόλπο που θα κάνει τη ζωή σας καλύτερη:

Αν περιμένετε κάποιο επείγον τηλεφώνημα αλλά για οποιοδήποτε λόγο αυτό καθυστερεί, ή αν απλά θέλετε να επισπεύσετε ένα τηλεφώνημα το οποίο περιμένετε, κάντε τα εξής:
1) αφήστε το κινητό σας στο γραφείο σας
2) πηγαίντε στην τουαλέτα
3) κατεβάστε τα πανταλόνια σας
4) αρχίστε να χέζετε.
Δύο δευτερόλεπτα μετά θα χτυπήσει το κινητό σας. Εγγυημένα.

Το κόλπο δε πιάνει αν έχετε μαζί σας το κινητό σας.

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Έτσι μου 'ρθε and tagged . Bookmark the permalink.

7 Responses to Μικρά καθημερινά tips

 1. [ επέκταση του πόστ ]

  Επίσης, από προσωπική χρόνια συστηματική μελέτη του νόμου αυτού προκύπτει πως το πόση ώρα θα χτυπάει το κινητό σας εξαρτάται από το πόσο χρόνο θα κάνετε να το φτάσετε και μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια. Αν ο χρόνος που απαιτείται για να σηκωθείτε από την τουαλέτα, να συμμαζευτείτε, να φτάσετε στο γραφείο σας και να πιάσετε το κινητό στα χέρια σας είναι Χ, τότε το κινητό σας θα χτυπάει για ακριβώς Χ-1 δευτερόλεπτα και μετά ο καλών θα βαρεθεί να περιμένει.

  Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως του Χ, είτε πχ φτάσετε το κινητό σε 5 δευτερόλεπτα, είτε το αφήσετε να χτυπάει 1 λεπτό περιμένοντας πως ο άλλος θα το κλείσει αλλά βλέποντας πως δε σταματάει να χτυπάει τελικά σηκώνεστε άρων άρων να το προλάβετε.

  Τέλος, όση περισσότερη ώρα χτυπάει το κινητό τόσο πιο ηλίθιος είναι ο λόγος για τον οποίο σας καλούν.

 2. Ο/Η Marianefeli4 λέει:

  Γιατί δεν ακολουθείς τη μαρίδειο πρακτική: το κινητό στην τουαλέτα, μαζί με τον κάτοχό του;;; Δοκιμασμένη πατέντα από την μουτσούνα μου και επιτυχημένη!! -)

 3. Μπα, όπως έγραψα και στο τέλος του άρθρου:

  Το κόλπο δε πιάνει αν έχετε μαζί σας το κινητό σας.

  Δοκιμασμένο. Αν το χεις μαζί σου απλά δε πρόκειται να χτυπήσει…

 4. Ο/Η arkin λέει:

  Επίσης, ένα άλλο μικρό καθημερινό tip, ο νόμος των 2 τηλεφωνημάτων:

  Όταν περιμένεις κάποιον να έρθει και τον έχεις ήδη πάρει τηλέφωνο, αυτός δεν πρόκειται να εμφανιστεί παρά μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα αφού -απηυδισμένος- τον ξαναπάρεις τηλέφωνο.

  Προσοχή, αν προσπαθήσεις να ξεγελάσεις το σύμπαν παίρνοντας στα καπάκια το 2ο τηλέφωνο για να εμφανιστεί ο άλλος, θα χρειαστείς και 3ο τηλεφώνημα (και πάει λέγοντας).

  Απλά δεν χρειάζεται να φτάσεις την υπομονή σου στο αμήν, όταν δεις ότι αργεί μην λυπηθείς τις μονάδες/χρόνο ομιλίας και ξανατηλεφώνησέ του. Θα χρεωθείς που θα χρεωθείς, μην περιμένεις τσάμπα…

 5. Ο/Η Ubik λέει:

  Εγώ πάντα με παρόμοιο τρόπο έφερνα το λεωφορείο που αργούσε να έρθει. (Από την απένταντι μεριά πάντα περνούσαν 3 η 4). Έβγαζα τα παπούτσια μου και πήγαινα στην απέναντι στάση. Το λεωφορείο εμφανιζόταν σχεδόν αυτομάτως.

 6. Παράθεμα: Στέλιος Χάλφορντ: Μία Ανατρεπτική Συνέντευξη + παρουσίαση του Νέου Βίντεου | Γιώργος Μαργαρίτης

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s