Όταν ο Καβάφης έπαιζε Μπιρίμπα με τον Χαρδεβέλλα (update)

Χίστορι Νάμπερ Ουάν


Κοίταξε το τεράστιο αδιακόσμητο δωμάτιο τριγύρω της. Χαμογέλασε. Της το είχανε  δωρήσει μετά την μάχη του Χρυσόδετου Φοίνικα, όπου πήγε να υπερασπιστεί τους ετεροφυλόφιλους ενάντια στις ορδές του ομοφυλοφιλικού κινήματος. Έπρεπε να αποτρέψουν την πατρίδα τους να γίνει αλευτέρωτη. Ακόμα θυμάται πως οι απώλειες στον άμαχο πληθυσμό ήταν τεράστιες. Όμως στο τέλος νίκησαν. Μια νίκη την οποία όμως δε χάρηκαν ποτέ.

Κοίταξε ξανά το δωμάτιο. Δώρο άδωρο, σκέφτηκε. Ποτέ δεν θα είχε το χρόνο να το διακοσμήσει και να ζήσει μία ήρεμη ζωή αυτό. Το χιώτικο πάθημα της είχε γίνει μάθημα. Έριξε μία ματιά έξω από το παράθυρο. Ο καιρός ήταν φθινοπωρινός.

Διλήθλε μακράς ώρας αναμονής. Μπροστά της τώρα στέκονταν ο στρατηγός Ιάσων Ιησούς. Της είχε ζητήσει να συναντηθούν καθώς το φεμινιστικό ζήτημα είχε ανάψει για τα καλά και αναμένονταν να ξεσπάσει πόλεμος τις επόμενες ώρες.

-Πάρτ’ την κάρτα μου και έλα να με βρης, είπε ο Ιάσων στην Νύμφη Αρνώ.
-Και όταν σε βρω για που θα κινήσουμε; τον ρώτησε φοβισμένη η Αρνώ.
-Θα πάμε ένα ταξίδι στον Βρεττανικό Ουρανό, πέρα από το πέμπτο Υδραργύρωμα, στην χώρα της Κέκροψ Μητιάδουσας.
-Γνωρίζεις πως δε θα γυρίσουμε ζωντανοί απο κει. Ο άρχοντας Παραμυθιώτης θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τη γη. Δεν έχεις καμία ελπίδα μαζί του. Δε θα δίσταζε να αντιστρέψει το γεωμαγνητικό πεδίο της γης για να μας αφανήσει μια για πάντα, να εξαφανίσει από προσώπου γης τη μινωική κοινωνία.
-Ναι αλλά δε θα το κάνει. Έχουμε κάτι που θα πέθαινε να το διαβιβρώσκει.
-Εννοείς… εννοείς την Χρυσόδετη Χειρίδωτη Βίβλο της Ουαλλίας; Ήταν καθήκον σου η φύλαξις της. Κι όμως την έχασες.
-Ναι, έτσι νόμιζαν όλοι. Όμως την βρήκαν. Ήταν κάτω από τον καναπέ, την βρήκε η γυναίκα μου όταν σκούπισε προχθές το σπίτι. Έχω καλή γυναίκα! είπε και της έκλεισε το μάτι.

Ανέβηκαν στο διωνυμικό συμπαντόπλοιο και ξεκίνησαν για τον Βρεττανικό ουρανό.

Και αυτή είναι με λίγα λόγια η ιστορία της Ουαλλίας.

(inspiration: click + Γιώργος Μαργαρίτης)

Χίστορι Νάμπερ Του


Η έγκυος έγλειψε αργά τους κολοβάτες τις. Δεν ήξερε ακόμα αν το παιδί ήταν του Μπιλ Γκέιτς, από εκείνο το σάιμπερσεξ που είχε κάνει πριν 9 μήνες, ή από τον δραπέτη της εταιρίας Νάννιον. Το ξεκατίνιασμα όλα αυτά τα χρόνια την είχε φέρει σε σημείο να εκτοξεύει με το παραμικρό παραδεκτή ενέργεια τριγύρω της.

Είχαν περάσει 5 χρόνια από τότε που έφυγε από τον πλανήτη Τιβέριο Α, κι όμως κουβαλούσε ακόμα μέσα της το κακό γονίδιο. Ίσως βέβαια έφταιγε και η κρανιολατρεία, αλλά δε μπορούσε να ξέρει. Ήξερε μόνο πως είχε μεγαλώσει σε γκέτο, όπου οι αντοχές της είχαν ατσαλωθεί. Πολλές φορές την παρομοίαζαν με οπλίτη, και όχι άδικα. Παραήταν ανδροπρεπής.

Γυάλισε το αεροβόλο όπλο της, έλεγξε την ασφάλεια. Έχυσε υδροθεικό οξύ στο ποτήρι της. Ήθελε να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα των ενεργειών της. Έβαλε το γαμήλιο εμβατήριο να παίζει. Χαμογέλασε. Πήγαινε να παντρευτεί τον άντρας της. Το Θάνατο.

Η θερμοκρασία άρχισε να ανεβαίνει. Ήπιε το υδροθεικό οξύ και αμέσως πάτησε τη σκανδάλη.

Όμως το τελευταίο δευτερόλεπτο… ανδρογενετικοί μεγαλοπράγμονες.

(inspiration: click + 698: ο λεξάριθμος του μυστικού ονοματεπώνυμου του Βιολόγου)

Χίστορι Νάμπερ Θρη: μπαι Βιολόγος

Χίστορι Νάμπερ Φορ: «Κοντά στον Θάνατο» (από τον φίλτατο ngiotis -μυστικός λεξάριθμος 1671)

Ο Ροβέρτος Μπράουνινγκ έιχε πάει εκρδρομή στο Ωριόκαστρο, ένα από τα Μαδεμοχώρια στον Λακωνικό κόλπο. Εκεί εδαγκώθη υπό ένα κυανιούχο, ταχύπορο φίδι, φανερωμένον ξαφνικώς, στο υποκροτάφιον υποκάτω.

«Με κάρφωσε» εσκέφθη και ως λιανός άνθρωπος γρήγορα ελιποθύμησε.
Η ζωή δεν είχε νόημα πλέον και επέρασε υπό τα μάτια του σαν τις κωμικές ταινίες.

Είδε την γέννηση του όπου όλες αι φυλαί της γης είχαν συναθροιθεί. Τα χαρακτηριστικά του ήτο αδρά.
Σαν παιδί μεγάλωσε κοντά στον πατέρα του, τον μέγα ναύαρχο, πλοίρχο Κουκ. Ενθυμήθη που τον ακολουθούσε στις αγαπημένες του υαλοτεχνίες, όπου λουστράτος κατευθυνόταν κάθε μέρα μαζί με τους υπόλοιπους Σενσουαλιστές.

Αναπόλησε τότε που ο Άρχοντας Σαμαήλ, λέγοντας αλλουνού παπά ευαγγέλια, αμίτρωτος, κρατώντας στο χέρι τίποτε αλλό από το χειραφετικό του χριστανικό όπλο έλεγε «Τα γινόμενα ουκ απογίνονται, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες»!!!

Ονειρεύτηκε την εποχή στη θάλασσα όταν τον εδάγκωσε ένα σκυλόψαρο και αναιμάχητος, αθρυμμάτιστος, γνωριστής του πελάγους, έστειλεν το φαυστο πτωματικόν ψάρι να μετατραπεί σε ψαυστο.

Είδε εμπρός του τότε που αν και αντίσωμος είχε προσβληθεί από μία φανταστική ασθένεια, την συσφηγκτική ακυπίωσις, και τελικά ανεπιστάθμευτος έλαβε και κατέφαγε το καρυόφυλλον, ξεγέλασε τα κρυογελάσματα και ήρθε η καλυτέρευσις.

Είδε μπροστά του σαν χορταστικό θέαμα τότε,το χίλια εννιακόσια σαράντα, που σκνίπα στο μεθύσι, με έναν φίλο του, αλλοτριώσιμοι και οι δύο, εισήλθαν στο χοροστάσιον » Οι αφιερωμένοι», και έχοντας μία κουβαρτνοσύνη μετά τα χοχλακήματα άφησαν στο καχύποπτον γκαρσόν ενα μπουρμπουαρ. Ο αριθμός αυτού: Πεντακοσιοδραχμον.

Τώρα,θα έκανε το ακατόρθωτο;
Θα κατάφερνε, όχι αισχίων αλλά ακώλυτος, όποτε του καπνίσει να γλιτώσει από το κυανωτικό τσίμπημα χωρίς ανεπανόρθωτες βλάβες;

Εξάφνου,  νίωθει βελονοτρυπηματίες στο σώμα του.
Ήταν ο αντιοφικός ορός.
Ποιός;
Ποιός όμως τον βοήθησε;

Δυνατός θόρυβος εσαλεύθη και έντρομος έγεινεν η γη. Το αλλοκοτο κορίτσι, αυτός ο αντιάνθρωπος που τον βοήθησε χάθηκε στο ουράνιο τόξο.

Ήταν η Χίλαρυ Κλίντον…

Χίστορι Νάμπερ Φάιβ: «Ο Χαρτοθέτης» (από τον φίλτατο baqure -μυστικός λεξάριθμος 1593)

Ο Χαρτοθέτης ξύπνησε ακόμα μια μέρα, ενώ τα κροταφικά οστά του πονούσαν. Ήταν έτοιμος να παρατήσει τις μαθηματικές σπουδές και τους μαθηματικούς κώδικες και να ασχοληθεί με τις υπεσχημένες υποκειμενικότητες. Τα βάσανα της κόλασης των περίμεναν καθώς μετά τη κωλοεφημερίδα που διάβασε στις έντεκα του Σεπτέμβρη, του φύτρωσε μια άγνωστη ποικιλία από κονδυλώδεις βραχυτόμους στα κρινοδάχτυλα. Γνώριζε ότι για να βρει το θρόνο του βασιλιά Αμφιβρόχου του Αμαντάλωτου, έπρεπε να σκοτώσει τον προδότη Διομήδη, που φυλούσε το πρωτόγονο όπλο των Ελλήνων! Αυτό που σιχαινόταν όμως είναι ότι θα χρειαζόταν τη βοήθεια της πόρνης Βαβυλώνας, η οποία τον κορόιδευε συνεχώς αποκαλώντας τον  παλικάρι της φακής. Η επούλωση όμως ήρθε υπερτροφική μεταξύ τους.

Μόλις έφτασαν στις Μυστικές Βάσεις ήξεραν ότι θα αντιμετωπίσουν το Σλαβικό φύλο, γνωστό και ως Κωλοκούβαροι που ήταν λεπτοφυείς και είχαν σαν όπλο τα εφελκιδώδη  μαχαιρώματα! Ο Χαρτοθέτης όμως έβγαλε απευθείας τη Χρησιδεσπότεια Σπάθη και τους κατατρόπωσε. Ένιωθε πλέον έτοιμος και για τον επόμενο άθλο του, επίκειται η μεγάλη μάχη με τους Χωλιαμβικούς Κατευθυντήρες!

Χίστορι Νάμπερ Σιξ: «Σοφία εν αρρυθμία» (από τον φίλτατο dizzydream)

Χίστορι Νάμπερ Σέβεν – Ινφινιτι: η δικιά σου ιστορία, με τις λέξεις που θα βγάλει το καταπληχτικό αυτό site-πολυεργαλείο για το ονοματεπώνυμο σου, κ;

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Έτσι μου 'ρθε and tagged , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Όταν ο Καβάφης έπαιζε Μπιρίμπα με τον Χαρδεβέλλα (update)

 1. Ο/Η dizzydream λέει:

  Το σατανικό σου σχέδιο αποκαλύφθηκε επιτέλους: θέλεις να μας κάνεις να πεθάνουμε από τα γέλια!! (και ακριβώς γι’ αυτό δεν τολμώ να ξαναδιαβάσω και τα tags!)

 2. Ο/Η biologos λέει:

  «ο λεξάριθμος του μυστικού ονοματεπώνυμου του Βιολόγου»

  Αρχαίες δοξασίες των Μάγια λένε ότι ξεκλειδώνει τα μυστικά του σύμπαντος, που θα φανερωθούν εν μέσω μιας κοσμικής αλλαγής το 2012.

  2012: Live Mayan or die trying.

 3. Ο/Η kafrokoritso λέει:

  πωπω με κατι τετεοια ψηνομαι να γραψω κ εγω Μ.Ε. (μετά εξεταστικής)
  Σε βλέπω βιβλίο να σε πουλάει ο Λιακόπουλος πλάκα πλάκα

 4. @biologos,
  δεν νομίζω να είναι τυχαίο πως ο λεξάριθμος του ονοματεπώνυμου σου πολλαπλασιασμένος με τον ιερό αριθμό 4 μας δίνει αποτέλεσμα 2094, μόλις 82 χρόνια διαφορά από όσο πρόβλεψαν οι Μάγιας, το οποίο εμπίπτει στα όρια του στατιστικού σφάλματος αν χρησιμοποιήσεις τη χαρδαβελική γεωμετρία όπου οι παράλληλες ευθείες γίνονται μωβ κάθε Τρίτη και τις αργίες μεταμορφώνονται σε μπάμιες. Γι αυτό άλλωστε μικρός δεν έτρωγα μπάμιες. Ζήσε Μάη μου να φας Βασια Τριφύλλι.

  @kafrokoritso,
  ψήσου να γράψεις, το χεις, πιστεύω σε σένα! Γιατί όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν Χαρδαβέλα. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
  Και κάποιοι άλλοι δε τον κρύβουμε καν.

 5. Ο/Η Marianefeli λέει:

  wooooow!!! Like, like, like!!!! Ταλεντάρα!!!

 6. Παράθεμα: Σοφία εν αρρυθμία « Στη μέση του πουθενά

 7. Ο/Η baqure λέει:

  Γιωργο ευχαριστουμε για τη φιλοξενια! Εισαι ενας απο τους λιγους ανθρωπους που ξερω με τοσο ανοιχτο μυαλο! Υπαρχει καποιος που να μη πιστευει στη Δυναμη των Λεξαριθμων; Ε; Μπραβο ακομα μια φορα για αυτη σου τη προσπαθεια, μπας και ανοιξουν τα ματια τους μερικοι, για να δουν την αληθεια που μας κρυβουν….

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s