Ελληνική Αστυνομία: το θέατρο του παραλόγου (video updated)

Ενας 19χρονος φοιτητης Χημικος Μηχανικος του ΑΠΘ, ο Π.Κ., προφυλακιζεται στις 8 Μαΐου 2007, μαζι με αλλους 2, χωρις σχεδον κανενα στοιχειο, ενω υπαρχουν πληθος ατρανταχτων αποδειξεων αθωοτητας. Η ελληνικη αστυνομια και η αντιστοιχη πολιτικη εξουσια, οργανωνει για μια ακομη φορα τον χυδαιο της μηχανισμο, και προσπαθει να παρει το αιμα της πισω με θυμα εναν αθωο φοιτητη, μετα την πολιτικη ηττα που δεχτηκε μετα την αποφαση καταπελτη- πανηγυρικη αθωωση των 49 συλληφθεντων της 8ης Μαρτη.

Αυτή τη στιγμή ένας φοιτητής βρίσκεται εντελώς άδικα στις φυλακές του Αυλώνα κατηγορούμενος για πράγματα που δεν έκανε ποτέ.

Αυτή τη στιγμή ο Παναγιώτης είναι προφυλακισμένος βάσει ψευδών καταθέσεων δύο αστυνομικών που απολαμβάνουν πλήρη ασυλία για την ψευδομαρτυρία τους.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ.


(update: καλύτερης ποιότητας video)

Ο δικηγόρος του Παναγιώτη δηλώνει στο τέλος του video, σε μία δήλωση τόσο άμεση και «έξω από τα δόντια» που ομολογώ ότι ζηλεύω και ο ίδιος:

========================================

«Το μήνυμα που θέλουνε να περάσουν με την τρομοκράτηση των φοιτητών, και κυρίως με την προφυλάκιση του Παναγιώτη, είναι πολύ σαφές και έχει αποδέκτες του φοιτητές, τους γονείς τους, και σε τρίτο επίπεδο οποιονδήποτε από την κοινωνία θελήσει να διαμαρτυρηθεί:

Μείνε σπίτι, γιατί μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε. Μη πηγαίνεις ούτε σε πάρτυ, ούτε σε διαδήλωση, μην κυκλοφορείς καν στο χώρο του πανεπιστημίου, γιατί μπορεί να συλληφθείς, ακόμα και αν δεν έχεις διαπράξει την παραμικρή αξιόποινη πράξη. Η φυλακή σε περιμένει από τη στιγμή που θα μπεις στο μάτι της αστυνομίας. Αν σε συλλάβουν, αν σε προσαγάγουν, είσαι φακελωμένος για πάντα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, οδηγούμαστε στην απάθεια, την αδράνεια και τον καναπέ.»

========================================

Και το video τελειώνει με μία άλλη καταπληκτική δήλωση που σας αφήνω να την δείτε…

Το προηγούμενο video μπορεί τε να το δείτε εδώ: Η Πρυτανεία του ΑΠΘ ανακαλεί στην τάξη ΕΛ.ΑΣ. και Δικαιοσύνη για την προφυλάκιση του 19χρονου

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Αντίπληροφόρηση, Εκπαίδευση, Πράσινα Σταράκια, αστυνομία. Bookmark the permalink.

45 Responses to Ελληνική Αστυνομία: το θέατρο του παραλόγου (video updated)

  1. Αυτό που σκέφτομαι συνεχώς είναι πως θα μπορούσα να βρίσκομαι εγώ στη θέση του. Να τρέχω σε φυλακές και δικαστήρια για κάτι που δεν έκανα ποτέ. Δεν έχω καμία διαφορά σαν φοιτητής από τον Παναγιώτη.

    Και αν δεν ξυπνήσουμε σήμερα, αύριο μεθαύριο όλοι θα βρισκόμαστε στη θέση του. Θα φοβόμαστε να βγούμε στους δρόμους μήπως και μας συλλάβουν.

    Δε πρέπει να αφήσουμε την τρομοκρατία τους να περάσει. Δε μπορεί να αφήνουμε να συμβαίνουν αυτά τα πράματα.

  2. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    συμφωνώ ρε Γιώργο.
    Το θέμα ειναι πολιτικό αλλά προπάντων κοινωνικό.

  3. Ο/Η cortlinux λέει:

    Μόλις το πόσταρα κι εγώ…

  4. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    “Το μήνυμα που θέλουνε να περάσουν με την τρομοκράτηση των φοιτητών, και κυρίως με την προφυλάκιση του Παναγιώτη, είναι πολύ σαφές και έχει αποδέκτες του φοιτητές, τους γονείς τους, και σε τρίτο επίπεδο οποιονδήποτε από την κοινωνία θελήσει να διαμαρτυρηθεί:

    Μείνε σπίτι, γιατί μπορεί να σου συμβεί το οτιδήποτε. Μη πηγαίνεις ούτε σε πάρτυ, ούτε σε διαδήλωση, μην κυκλοφορείς καν στο χώρο του πανεπιστημίου, γιατί μπορεί να συλληφθείς, ακόμα και αν δεν έχεις διαπράξει την παραμικρή αξιόποινη πράξη. Η φυλακή σε περιμένει από τη στιγμή που θα μπεις στο μάτι της αστυνομίας. Αν σε συλλάβουν, αν σε προσαγάγουν, είσαι φακελωμένος για πάντα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι, οδηγούμενοι στην απάθεια, την αδράνεια και τον καναπέ.”

    Ο κ. Λαδής τα είπε πολύ σωστά.
    Σε λίγες λέξεις τα συμπεριέλαβε όλα.

  5. @Ε…κάποιος,
    φυσικά το θέμα είναι κυρίως κοινωνικό. Την απάθεια του νεοέλληνα εκμεταλλεύονται για να δώσουν πολιτικές προεκτάσεις. Φαντάζεσαι αν ο φραπέλληνας (ωραία λέξη, να την κατοχυρώσω…) ενδιαφέρονταν και ξεσηκώνονταν με τέτοια θέματα, αν θα είχαν τότε τα κότσια να κάνουν τέτοιες αυθαιρεσίες οι μπάτσοι, οι δικαστές και οι εισαγγελείς?
    *Αν* φοβούνταν την δημόσια κατακραυγή δε θα τολμούσαν να κάνουν τέτοιες αυθαίρετες συλλήψεις. Κανονικά θα έπρεπε να τους έχουμε λυντσάρει τώρα. Ο φραπέλληνας όμως κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ξεσηκώνεται μόνο αν νικήσει στο ποδόσφαιρο. Χρυσόψαρο σε γυάλα…
    (όπου «χρυσόψαρο» -> «έλληνας», όπου «γυάλα» -> «τηλεόραση»)

    Και όσον αφορά το δεύτερο σχόλιο σου, ο κ. Λαδής είναι ο ήρωας μου τελικά.

    @cotrlinux,
    σε ευχαριστώ, και κυρίως σε ευχαριστεί ο Παναγιώτης και κάθε φοιτητής που θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση του (ουσιαστικά, κάθε φοιτητής).

  6. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    «Ράδιο Αρβύλα» περί ΠΑΣΠ, ΔΑΠ και φοιτητικών εκλογών

    funel.gif

    Γιώργο συγνώμη, αλλά κοίτα τί site προτείνεις στο blog σου…
    Χ3στ@@α που βρίζουν τους αναρχικούς, αλλα μέσα βρίζουν και γενικά τους αριστερούς!
    Βάζουν αναρχικούς, κουκουλοφόρους και αριστερούς στο ίδιο καζάνι!
    Αίσχος…

  7. Ο/Η cortlinux λέει:

    βασικά το βίντεο που υπάρχει στον tracker είναι ακόμη πιο κατατοπιστικό, στο youtube είναι σχεδόν το μισό του κανονικού…

    γιώργο δεν πίστευα ποτέ ότι στις μέρες μας θα ζούσαμε τέτοια πράγματα… ώρες ώρες η πραγματικότητά μας μου θυμίζει ελληνικά μυθιστορήματα δεκαετίας του 50-60….

  8. Ο/Η cortlinux λέει:

    έχει δίκιο ο Ε… κάποιος γιώργο… στην αρχή νόμιζα ότι απλά είναι δύο άρθρα αλλά το έπιασα από την αρχή κι είναι γεμάτο στα εθνικιστικά (το λιγότερο) άρθρα…

  9. Παιδιά κυριολεκτικά δε το είχα προσέξει το site.
    Δε το παρακολουθώ καν, απλά το είχα βρει προ καιρού και νόμιζα πως θα ήταν απλά ένα «ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης», είδα και 2-3 άρθρα, μου φάνηκαν οκ, οπότε και το έβαλα σαν link.

    Τώρα όμως που το λέτε, όντως διάβασα κάποια άρθρα του και είναι για πέταμα, εθνικισμός και ακροδεξιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ, το έβγαλα ήδη από την sidebar. Ρε τι παθαίνεις αν βγάζει βεβιασμένα συμπεράσματα…

  10. @cortlinux,
    δε ξέρω αν το video από το torrent λέει παραπάνω πράματα από το youtube. Νομίζω πως απλώς επειδή το youtube επιτρέπει video μέχρι 10 λεπτά και μέχρι 100 Mbytes, τα παιδιά σπάσανε το video από το torrent (που είναι 16 λεπτά) σε δύο μέρη. Το ένα το έβαλα στο τρέχον ποστ και το άλλο στο ακριβώς προηγούμενο.

    Πάντως σίγουρα το torrent έχει καλύτερη ποιότητα, ψηφιακή. Για τα video στο youtube φαίνεται πως τα παιδιά βάλαν στο media player το video από το torrent, το τράβηξαν με ψηφιακή μηχανή και μετά το ανέβασαν (το γιατί δε το ξέρω) και γι αυτό έχει χάλια ποιότητα. Μάλλον θα το ανεβάσω σε καλύτερη ποιότητα.

    Πάντως προτείνω σε όλους να κατεβάσουν το torrent, είναι πραγματικά εκπληκτικό video-ντοκουμέντο (κατεβάστε το από εδώ)

  11. Ο/Η Exiled λέει:

    Περιττό να πω ότι ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη έχει κατατρομοκρατηθεί… Το παιδί είναι αθώο. Και τα ΜΜΕ συνεχίζουν να σιωπούν ένοχα.

  12. Ο/Η Exiled λέει:

    Φωτεινή εξαίρεση η «Μακεδονία» της Παρασκευής 11/5.

  13. Ο/Η Παράφωνος λέει:

    Ρε γαμώτο βαρέθηκα τις μαλακίες.
    Η αστυνομία ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους, η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, η αριστερά στηρίζει τις ελπίδες της για ψήφους ακόμη και στην υποστήριξη όσων βρίσκονται πίσω από τους κουκουλοφόρους, το δε ΠΑΣΟΚ στην κοσμάρα του, προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του εσωτερικού του ενισχύοντας τις κοινωνικές εντάσεις ακόμη και για θέματα που συμφωνεί.
    Η λύση είναι μία. Απομόνωση των κουκουλοφόρων από όλη την κοινωνία και ειδικά από τους φοιτητές που εκτίθενται χωρίς λόγο.
    Με λίγα λόγια, να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν την αλήθεια ώστε να πάψουν να την πληρώνουν οι αθώοι…

  14. Ο/Η Oneiros λέει:

    Η σχετική ανακοίνωση της Πρυτανείας του ΑΠΘ:

    Αφήνει ενεή την Πανεπιστημιακή κοινότητα του Α.Π.Θ. η απόφαση προφυλάκισης του φοιτητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών ο οποίος συνελήφθη μετά τα γεγονότα της 5ης Μαΐου, στη διασταύρωση 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατίας (ένα δίωρο μετά τη λήξη των επεισοδίων).

    Έχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, θέλουμε να πιστεύουμε ότι η παραπάνω ομόφωνη, αλλά ιδιαίτερα σκληρή απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή βασίζεται σε αδιαμφισβήτητα στοιχεία. Ωστόσο, τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που έχουμε στη διάθεση μας καθώς και οι μαρτυρίες των φοιτητών μας δημιουργούν εύλογες απορίες που είναι δύσκολο να διασκεδαστούν.

    Φοβούμαστε ότι η προφυλάκιση του φοιτητή θα προκαλέσει μη αναστρέψιμες βλάβες στην προσωπικότητά του και στη μετέπειτα πορεία του. Με την ιδιότητα μας, λοιπόν, ως ακαδημαϊκών δασκάλων και πνευματικών γονέων των φοιτητών μας, δεδομένων και των παιδαγωγικών μας αντιλήψεων, απευθύνουμε έκκληση στους αρμοδίους για άρση της προφυλάκισης μέχρι τη δίκη.

    Ο ομαλός ρυθμός λειτουργίας που έχει ανακτήσει το Πανεπιστήμιό μας μετά από μακρά περίοδο ποικίλων αναταραχών θα πρέπει να διατηρηθεί και να στηριχθεί από την Πολιτεία. Τυχόν εκφοβισμοί που καταγγέλλονται από τους φοιτητές μας θα πρέπει να εκλείψουν.

    Το Πρυτανικό Συμβούλιο και όλη η Πανεπιστημιακή Κοινότητα, για μία ακόμη φορά, αισθάνονται την ανάγκη να δηλώσουν την πλήρη αποδοκιμασία τους σε κάθε μορφή βίας από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται.

  15. Ο/Η maya λέει:

    Ύποπτη και η καταγγελία του Π.Ευθυμίου του ΠΑΣΟΚ ότι πίσω από τους κουκουλοφόρους κρύβεται η κυβέρνηση… Μέσα σε ένα μήνα σχεδόν που είμαι εδώ, κοντεύω να πειστώ από τα ΜΜΕ, ότι ζω σε μία «πολύ επικύνδινη πόλη»…
    «Κάηκε η μισή Αθήνα»… Μάλλονεγώ ζω για χρόνια στην άλλη μισή που απλώς υποφέρει από ανεργία και ακρίβεια…

  16. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    Ας μην ξεχνάμε ότι τη μέρα της σύλληψης, τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης έλεγαν οτι υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις οτι ο Παναγιώτης έκαψε το φυλάκιο του αγνώστου στρατιώτη την 8/3…
    Πέρα απο αυτό, ο τίτλος που έπαιζε στον ANT1 ήταν χαρακτηριστικός και μου έχει μείνει:
    «Κουκουλοφόρος με παρελθόν»
    μετά από αυτά, τί να πεις…

  17. Διαβάζω στη σημερινή «Ελευθεροτυπία» ότι κινείται διαδικασία αποφυλάκισης του Παναγιώτη.
    Μάλλον με το σούσουρο και το κράξιμο, κατάλαβαν ότι πάλι μλκία έκαναν.

    ΥΓ Γιώργο,
    το ΄χα δει από καιρό το αλτερμέδια, ανάμεσα στα δύο Ιντυ κι έλεγα «τι διάλο το θέλει εκεί;». Καλά έκανες και το έβγαλες…

  18. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    σήμερα έγινε press conference του δικηγορικού συλλόγου.
    όποιος μπορέσει ας το μαγνητοσκοπήσει και ας το ανεβάσει στον black-tracker…θα παίξει στα κανάλια και απ’ότι ξέρω σίγουρα στο mega.
    είναι σημαντικό να διαδοθεί και αυτό.

  19. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    btw, το indy.gr το χάκαραν?
    βγάζει κάτι άσχετα.

  20. Ο/Η Oneiros λέει:

    Ευτυχώς αυτή τη φορά υπήρξε αντίδραση, που ελπίζω να συνεχιστεί μέχρι την δικαίωση του παιδιού (δε φτάνει μόνο η αποφυλάκιση), γιατί αλλιώς, πολύ φοβάμαι ότι θα αποκτήσουμε νέα φουρνιά συνήθων υπόπτων: των φοιτητών, δηλαδή, που παρ’ ότι αθωώθηκαν για τα επεισόδια της 8/3 δεν έχουν ακόμα δικαιωθεί για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπέστησαν.

  21. Παράθεμα: Καλώς ήλθες πολίτη στην κοινωνία αστυνομικού τρόμου... « Τα Σημειώματά μου

  22. @Exiled,
    μου φαίνεται παράξενο αλλά συνάμα ευχάριστο πως ο κόσμος στην Θεσσαλονίκη τρομοκρατήθηκε, αν όντως ισχύει. Αυτό δείχνει πως κάπως ξυπνάει, πως καταλαβαίνει πως αυτό που γίνεται γίνεται δίπλα του και πως αύριο μπορεί να είναι ο ίδιος. Νομίζω πως αυτό δείχνει υγεία. Πραγματικά χαίρομαι αν είναι έτσι, να βγουν από το λήθαργο.

    @Παράφωνε,
    και να σουν ο μόνος που τα βαρέθηκες… Έυκολο να λες απομόνωση των κουκουλοφόρων, δύσκολο να το κάνεις. «Δικοί τους» είναι, του κράτους.

    @Όνειρος,
    thanx για την αναφορά, την είχα διαβάσει την ανακοίνωση αλλά δε σκέφτηκα να την βάλω εδώ.

    @maya,
    δε θα λεγα πως είναι ύποπτη η δήλωση του Ευθυμίου, εφόσον ουσιαστικά βρισκόμαστε σε μία μακρά προεκλογική περίοδο, και άρα ανάλογες είναι και οι δηλώσεις του. Ότι έχει βάση η δήλωση του έχει, αλλά για άλλο λόγο το είπε. Τώρα θα τους μάθουμε μωρέ τους πολιτικούς? Αν γίνει ο Ευθυμίου «κυβερνητικός» (που δε πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα) θα τα ξεχάσει κατευθείαν.
    Όσο για την ελληνική τηλε-τρομοκρατία, welcome to greece baby!

    @Ε…κάποιος,
    εγώ είχα δει τρειλερ για τις ειδησεις του ΑΝΤ1 που ελεγε πως στη ΓΑΔΘ ο φοιτητης φερεται ως αρχηγος στο μπαχαλο εξω απο το ΑΠΘ και πως δηλωσε στις Αρχες: «ειμαι αναρχικος και ετσι εκδικουμαι για οτι μου εχει κανει το κρατος.»
    Γαμώ τα κανάλια δε τιμωρούνται για τα αίσχη τους?! Διαδίδουν ψεύδη, για τα οποία ο κόσμος δεν έχει τρόπο να τα διασταυρώσει ή να αντικρούσει το αναληθές των δηλώσεων, αφού αυτά μεταδίδονται από όλα τα κανάλια με κοινή συνενόηση από «πάνω».

    Αίσχος

    @Ο Σκύλος της Βάλια Κάλντα,
    μωρέ η αποφυλάκιση του ήταν δεδομένη, αργά η γρήγορα εφόσον δεν είχαν στοιχεία θα τον βγάζανε τον καημένο. Θα τον αποζημειώσει όμως κανείς γι΄ αυτά που τράβηξε? Θα δικαστούν μήπως ο εισαγγελέας που τον προφυλάκισε χωρίς στοιχεία ή οι πουστόμπατσοι που έδωσαν ψευδείς μαρτυρίες? Θα του ζητήσουν μήπως τα κωλοκανάλια και οι κωλοφυλλάδες μία γαμημένη συγγνώμη που τον φακέλωσαν, τον διέσυραν και του κατάστρεψαν τη ζωή?!
    Και ρε Σκύλε, αφού το είδες και συ το αλτερμεδια, γιατί δε μιλάς!

    @Ε…κάποιος (ξανά),
    θα ήταν πολύ καλή περίπτωση αν είχαμε το εν λόγω video. Αν μάθεις κάτι ξέρεις…

    @Όνειρος (ξανά),
    «παρ’ ότι αθωώθηκαν για τα επεισόδια της 8/3 δεν έχουν ακόμα δικαιωθεί για τις παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπέστησαν.»
    μου φαίνεται τραγικά απίθανό να δικαστούν οι πραγματικοί παραβάτες, αλλά πως θα μπορούσαμε άραγε να το κυνηγήσουμε?

  23. Ο/Η ιανος λέει:

    Το χειροτερο είναι φίλε μου, ότι ενώ είχαν δηλώσει ρητώς ότι ο τρομονόμος θα ενεργοποιείτε Μονό για τρομοκράτες, σε ενημερώνω ότι πρόσφατα εκδόθηκε Έλληνας πολίτης, απλός σαν ύποπτος φοροδιαφυγής,στη Στουτγάρδη.

  24. Παράθεμα: Top Posts « WordPress.com

  25. @ιανός,
    πιστεύω πως δεν είναι το χειρότερο…αλλά είναι όντως τρομακτικό, απλά σαν ύποπτος φοροδιαφυγής να εκδίδεσαι και μάλιστα σε χώρες του εξωτερικού.
    Σα το Αμέρικα θα γίνουμε, που όποιον ο πρόεδρος νομίζει πως μοιάζει για τρομοκράτης μπορεί τον συλλάβει, να τον φυλακίσει και να τον ανακρίνει, ακόμα και αν δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο.

    Ίχνος δικαιωμάτων, και απορώ πως ψηφίζονται τέτοιοι νόμοι. Αλλά τι απορώ, στο όνομα της «τρομοκρατίας», ο εγκεφαλοπλυμένος λαός βρίσκει όλους αυτούς τους νόμους σωτήριους για την ασφάλεια του.

  26. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    Ένα αποκαλυπτικότατο video.
    Υπάρχει και στον black-tracker με ελληνικούς υπότιτλους, εδω:http://www.black-tracker.gr/details.php?id=83&searched=big+brother

    στο τέλος, έχει μια καταπληκτική φράση, που προσωπικά με έχει σημαδέψει
    «Πιστεύουμε ότι τα άτομα που προτίθενται να ανταλλάξουν την ελευθερία τους με την προσωρινή τους ασφάλεια δεν αξίζουν κανένα από τα δύο και θα ΄χασουν και τα δύο.»

  27. Ο/Η Arkin λέει:

    Σε διαβάζω αυτές τις μέρες Γιώργο και αναρωτιέμαι, οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης, και κυρίως οι συμφοιτητές του, τι κάνουν αυτές τις μέρες για τον Παναγιώτη; Γιατί στη θέση του Παναγιώτη θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε από αυτούς (που τόλμησε ή θα τολμήσει να διαμαρτυρηθεί, για οποιονδήποτε λόγο). Κάνουν διαμαρτυρίες στα δικαστήρια; Στην αστυνομία; Στη δημαρχία, την νομαρχία κλπ; Πορείες; Οι κομματικές παρατάξεις τι κάνουν; Οι φοιτητές στις άλλες πόλεις αντιδρούν; Ή μήπως τώρα έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα στο διάβασμα και δεν προλαβαίνουν; Ειλικρινά δεν ξέρω, αν κάποιος έχει πληροφορίες ας ενημερώσει.
    Θεωρώ το θέμα πολύ σημαντικό, πιο σημαντικό από οποιοδήποτε άρθρο 16, γιατί εκτός του ότι η δημοκρατία, το σύνταγμα και οι νόμοι πλέον έχουν «καταργηθεί» από αστυνομία και ανακριτές-εισαγγελείς, αυτή τη στιγμή η ζωή ενός νέου παιδιού καταστρέφεται επειδή «τόλμησε» να διαδηλώσει τον Μάρτιο. Αν αυτός δεν είναι λόγος για πανελλαδικό συλλαλητήριο, τότε τι είναι;
    Ή, πιο συνοπτικά, «για τον Παναγιώτη ρε γαμώτο!»

  28. Ο/Η dannossiel λέει:

    @ arkin:
    profanon kai diamartiretai o kosmos.tin proigoumeni vdomada stin kamara moirazontan fulladia pou katiggeilan ta en logo gegonota eno diavazontan dinata to periexomeno tou fulladiou.
    episis eixe kanonistei kai poreia gia tin epomeni mera i opoia omos dn xero an egine i posi summetoxi eixe.
    genika to thema akoustike ki akougetai.an imoun sti thesi ton gonion tou Panagioti tora tha xa apla xekinisei stauroforia gia tin apokathilosi ton mpatson kai ton kanalarxon.

  29. @Ε…κάποιος,
    αυτή τη στιγμή είμαι στο γραφείο μου και δε μπορώ να δω το video, θα το δω όμως όταν πάω σπίτι μου. thanx προκαταβολικά!

    @arkin,
    Όπως σου απάντησε και «η απο πάνω μου», υπάρχει κινητοποίηση στη Θεσσαλονική. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα νέα στο indy.gr ή στο επόμενο ποστ μου.

    @danniel son,
    εεε…δεν έχω να σου πω τίποτα!

  30. Ο/Η Aggelika λέει:

    Δυστιχώς πάντα θα βρίσκουν ένα εξιλαστήριο θύμα και θα του αλλάζουν τα φώτα… Αυτή η υπόθεση όμως είναι πολύ κραυγαλέα και βρωμάει από παντού. Καιρός για μια μαζική αφύπνηση! Ως πότε τα εγκλήματα τους θα μένουν ατιμώρητα?? Το video πραγματικά είναι πολύ σοκαριστικό.

  31. Ο/Η Ε...κάποιος λέει:

    όντως aggelika…
    πρέπει να αποκαλυφθούν επιτέλους οι αλήθειες.

  32. @Aggelika,
    όλο το σάπιο κύκλωμα βρωμάει. Απλά τώρα η βρώμα άρχισε να βγαίνει έντονα προς τα έξω. Μέχρι τώρα την καλύπταν επιμελώς με τους κουκουλοφόρους τους, αλλά πλέον τα πράματα είναι ξεκάθαρα. Το γράφω άλλωστε και στο επόμενο ποστ μου.

    Αν το video είναι σοκαριστικό, σκέψου πόσο σοκαριστική είναι η πραγματικότητα, και πόσο ακόμα πιο σοκαριστική η πραγματικότητα του Παναγιώτη.

  33. Ε, το είδα, Γιώργο μ’, το Αλτερμέδιο, αλλά εγώ είμ’ ένας σκύλος, γιατί να σου πώ τι λινκς θα έχεις στη δική σου σελίδα;

  34. Ο/Η Θείος Άρης λέει:

    Πάντως τα links για τα δύο άρθρα που υπάρχουνε, είναι τόσο μα τόσο λάθος και άκυρα, που θα μπορούσανε να σε πιάσουνε τα γέλια! Άκου να κατηγορεί τους μεγαλοκαναλάρχες για αριστερούς και συνεργάτες των κουκουλοφόρων!!! Έλεος δηλαδή και χαχαχαχα!!! Πραγματικά διαβάζεις κάτι τέτοια κι έχεις την αίσθηση οτι ζείς σε παράλληλο σύμπαν! Άκου 100 κουκουλοφόροι του υπόκοσμου!!! Χαχαχαχαχα και ξανά χαχαχαχαχα!!! Όσο τα διαβάζεις, τότο πιο πολύ σε πιάνουν τα γέλια!

  35. Ο/Η Rodia λέει:

    Μπράβο Γιώργο!:-)
    ανέβασα στο http://rodiat7.blogspot.com/2007/05/blog-post_14.html και ο SPY στο http://jungle-report.blogspot.com/2007/05/blog-post_16.html
    Λίγοι ακόμα και θα βρει το δίκιο του ο άνθρωπος.

  36. @Ο Σκύλος της Βάλια Κάλντα,
    αφού το είδες μίλα γαύγισε ρε Σκύλε…

    @Θείος Άρης,
    αν και δε κατάλαβα για ποια δύο άρθρα/links μιλάς, θα διαφωνήσω μαζί σου. Που το βρίσκεις το αστείο στο ότι οι μεγαλοκαναλάρχες είναι αριστεροί?! Σε λίγο θα μας πεις ότι οι δημοσιογράφοι της μεγάλης του Πρετεντέρη σχολής είναι δεξιοί και στηρίζουν με κάθε τρόπο την κυβέρνηση, διαδίδοντας ψέματα και παραπλανώντας τον κόσμο. Για σοβαρέψου λίγο…

    @Ροδιά μου,
    το να βρει το δίκιο του είναι το λιγότερο. Και οι 49 φοιτητές που συλλήφθηκαν εντελώς τυχαία στην Αθήνα βρήκαν τελικά το δίκιο τους, όπως ήταν αναμενόμενο, εφόσον δεν υπήρχε το παραμικρό στοιχείο εις βάρος τους. Άλλα μέχρι να γίνει αυτό ταλαιπωρήθηκαν οικονομικά, σωματικά και ψυχικά.

    Δε τους νοιάζει αστυνομικούς και κυβερνητικούς αν θα αθωωθεί τελικά ο Παναγιώτης, το ξέρουν ότι θα αθωωθεί αφού δεν έχουν στοιχεία. Θέλουν να μας φοβίσουν.

    Εγώ θέλω να γυρίσει όμως το πράμα και να τιμωρηθούν οι μπάτσοι-ψευδομάρτυρες.

    Είναι το ίδιο σκηνικό με τον Τσιπρόπουλο: όλοι ξέρουμε πως θα αθωωθεί. Θα βρεθεί όμως κάποιος να επιβάλλει ποινές σε όσους κίνησαν παράνομες διαδικασίες για τη σύλληψη του, κράτηση του και κατάσχεση των σκληρών του δίσκων?

    Το πράμα δε πρέπει να τελειώσει με την αθώωση του Παναγιώτη.

  37. Ο/Η Rodia λέει:

    Εμένα με ανησυχεί και το ότι μέσω αυτών των σπασμωδικών «ενεργειών» έρπει μια απαξίωση της Δικαιοσύνης από εμάς, τους πολίτες. Αν είχαμε εμπιστοσύνη, θα υπήρχε αυτή η κινητοποίηση εκ μέρους μας;

  38. @Ροδιά,
    δύσκολη η ερώτηση σου. Καταρχήν με αυτά που βλέπουμε δε νομίζω να υπάρξει ποτέ εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Πέρα από το τυπικό όνομα (έχουμε και υπουργείο τέτοιο αν δε το ξέρετε, ναι αμέ, «Υπουργείο Δικαιοσύνης» λέγεται και εκεί μέσα είναι κάποιοι πολύ δίκαιοι άνθρωποι) ουσιαστικά δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Οι ένοχοι και οι έμποροι ναρκωτικών κυκλοφορούν έξω και οι αθώοι φοιτητές φυλακίζονται και περνάν την ώρα τους σε κελιά προσπαθώντας να αποδείξουν πως δεν ήταν αυτοί οι τρομοκράτες που γκρέμισαν τους δίδυμους πύργους (και μετά επειδή δεν είχαν τι να κάνουν ήρθαν και έκαψαν και την τέντα του φύλακα του μνημείου του αγνώστου στρατιώτη, και μετά κάψαν και ένα περιπολικό στο Α.Π.Θ.). Αν είναι ποτέ δυνατόν να είναι κριτήριο ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ παρακαλώ (γιατί το παιδί προφυλακίστηκε, ενώ δεν υπήρχαν στοιχεία εναντίον του) το χρώμα των παπουτσιών σου.

    Πως μπορείς να έχεις μετά εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη?

    Υπάρχουν δύο απλοί νόμοι που ισχύουν:

    Αν είσαι φοιτητής είσαι ένοχος

    και:

    Ο βαθμός ενοχής σου για οποιοδήποτε πράγμα κατηγορηθείς είναι αντιστρόφως ανάλογος των χρημάτων που διαθέτεις και των γνωστών σου σε Υπουργεία και δικαστήρια.

    Και αυτή είναι όλη η αλήθεια.

  39. Ο/Η jim_hellas λέει:

    Αντίδραση και πάλι αντίδραση! Η δήλωση στο τέλος από το δικηγόρο τα λέει όλα! Αφήσαμε τα ψοφίμια να μας κυβερνάνε και κλείνουμε τα μάτια μας μπροστά στην κατρακύλα της κοινωνίας μας… 😦

  40. Μωρέ ο δικηγόρος καλά τα λέει, αλλά ποιος τον βλέπει?!

    Μήπως προβλήθηκε ή θα προβληθεί το video αυτό στην τηλεόραση? Μήπως θα γραφούν οι δηλώσεις του σε καμιά εφημερίδα?

    ΟΧΙ, για το ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να κοιμάται. Όρεξη είχαμε τώρα να ακούσουν τα λεγόμενα του και να ξεσηκωθούν φοιτητές και πολίτες…

  41. Ο/Η blue λέει:

    polu adiko auto pou ginetai..eimia kai egv foithtria sto polutexneio tou ap8 ..

    anevasa to link gia na doune kaia alloi to aisxos auto..

  42. Παράθεμα: ΤA ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ « να βγαίνεις απ’το όνειρο…

  43. Παράθεμα: ΕΛ.ΑΣ, ελλήνων ψευδομαρτύρων... « Allu Fun Marx : βόλτες στην Blogoslovakia

  44. Παράθεμα: ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ » Χωρίς πολλά λόγια

  45. Ο/Η tovorinok λέει:

    Hello

    Great book. I just want to say what a fantastic thing you are doing! Good luck!

    Bye

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).