Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καταγγέλει «παράξενες» δικαστικές ενέργειες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θεσσαλονίκη, 18 Μαϊου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στη συνεδρίασή του της 17-5-2007 αποφάσισε τα εξής: Η πρόσφατη (από 5-5-2007) σύλληψη και η, εν συνεχεία, προσωρινή κράτηση του 19χρονου φοιτητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών Α.Π.Θ., με τις βαρύτατες κατηγορίες της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών, έκρηξης, διακεκριμένης φθοράς, διατάραξης οικιακής ειρήνης και διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών, επαναφέρει στο προσκήνιο με τον πλέον έντονο και εμφαντικό τρόπο το ζήτημα της αυστηροποίησης στο χώρο της Ποινικής Δικαιοσύνης και της μακροχρόνιας εμμένουσας καταχρηστικής επιβολής της προσωρινής κράτησης, κατά παραβίαση των κανόνων και της ιεραρχικής σειράς, που επιβάλλει το άρθρο 282 παρ. 3 Κ.Π.Δ.

Είναι πραγματικά πρωτοφανές, και σαφέστατα εκτός του γράμματος και του πνεύματος του Νόμου, να προφυλακίζεται ένας 19χρονος αριστούχος φοιτητής, με λευκό ποινικό μητρώο, με γνωστή διαμονή στη χώρα και χωρίς την παραμικρή υπόνοια ότι είναι ύποπτος φυγής.

Είναι γνωστό ότι ο Νόμος κατατάσσει ως τελευταία, στη σειρά, την επιλογή της προφυλάκισης, προτάσσοντας ως πρώτη εκείνη του να αφεθεί ελεύθερος ο κατηγορούμενος και δεύτερη την επιβολή των περιοριστικών όρων.

Παρά ταύτα, όμως, από ικανού χρόνου και ιδιαίτερα την τελευταία τριετία η προσωρινή κράτηση εμφανίζεται ως η πρώτη και μοναδική επιλογή, σε σημείο που να δημιουργείται η εντύπωση ότι χρησιμοποιείται ως μέσο εκτόνωσης λόγω κλίματος που δημιουργούν τα Μ.Μ.Ε. με τις λεγόμενες «τηλεδίκες» κατά αντιδικονομικό τρόπο, που προσβάλλει βάναυσα το νομικό μας πολιτισμό.

Επισημαίνεται δε, ότι, κατά σαφή παράβαση του Συντάγματος και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, πάγια και πανομοιότυπα, η προσωρινή κράτηση επιβάλλεται με πέρα για πέρα ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΑ, τυπικού περιεχομένου (έντυπα), εντάλματα.

Θα πρέπει λοιπόν στα πλαίσια των ένδικων μέσων και βοηθημάτων, που ο Νόμος του παρέχει, να εφαρμοσθεί άμεσα και χωρίς καθυστέρηση στην περίπτωση του 19χρονου φοιτητή.

Παράλληλα θα πρέπει, να διερευνηθούν με ιδιαίτερη προσοχή οι καταγγελίες του κρατουμένου φοιτητή, σχετικά με την επιτηδευμένη στοχοποίηση και ενοχοποίησή του από συγκεκριμένα αστυνομικά όργανα, μετά την αθώωσή του για τα γεγονότα της 8-3-2007 (πυρπόληση του φυλακίου του Άγνωστου Στρατιώτη).

Κι αυτό γιατί, εάν πράγματι οι καταγγελίες αυτές έχουν και ψήγματα, ακόμη, αλήθειας, τότε ασφαλώς και βεβαίως, τίθεται μείζον ζήτημα του ρόλου παραπληροφόρησης και παραπλάνησης της Δικαιοσύνης από ορισμένους επίορκους αστυνομικούς, είτε για επικοινωνιακούς λόγους, είτε στο όνομα αμφιβόλου αξίας «επιχειρησιακών επιτυχιών».

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ανάλογες, εκπληκτικά πανομοιότυπες περιπτώσεις (βλ. περίπτωση νεαρού μαθητή που καταδικάστηκε αμετάκλητα, με υπόδειξη των αστυνομικών που τον «αναγνώρισαν») οδήγησαν τη χώρα μας σε καταδικαστικές αποφάσεις από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Αθ. Γαρούφας

Ο Γεν. Γραμματέας
Ευάγγελος Απ. Γωγάκος

[ ευχαριστώ Νίκο ]

==========================================================

Κουράγιο Παναγιώτη, η ώρα της δικαίωσης είναι κοντά.

Όλοι είμαστε μαζί σου.

Όλοι φοράμε πράσινα σταράκια.

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in Αντίπληροφόρηση, Πράσινα Σταράκια. Bookmark the permalink.

16 Responses to Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καταγγέλει «παράξενες» δικαστικές ενέργειες

  1. Ο/Η dannossiel λέει:

    kati tetoia einai pou me kanoun perifani pou teleiono ti nomiki thessalonikis!!!
    ego exo mov kai maura starakia alla ntax…tha paro kai prasina!

  2. Τελείωνε κοπέλα μου γρήγορα την σχολή σου να σώσεις τον Παναγιώτη! Βασιζόμαστε πάνω σου!

  3. Ο/Η dannossiel λέει:

    kai kala kaneis…lol…ntax an oxi ton panagioti kapoious allous…

  4. Πέρα από την πλάκα, ο δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης αξίζει πολλά συγχαρητήρια για πάρα πολλές παρόμοιες περιπτώσεις.

    Είχε στηρίξει και τους 49 φοιτητές, και είχε κατακρίνει τη στάση των δικαστών και των αστυνόμων στα τότε επεισόδια.

  5. Ο/Η dannossiel λέει:

    ets ets
    eimaste gamatoi oi nomikarioi tis salonikis
    ektos ap tous dapites
    la la la

  6. Ο/Η g. manoussakis λέει:

    Η ανακοίνωση του δικηγορικού συλλόγου της θεσσαλονίκης είναι μια ακτίδα φωτός στις σκοτεινές εποχές που ζούμε.

    Και όπως είναι αναμενόμενο τα ΜΜΕ την αγνόησαν πλήρως!

    Αλλυλεγγύη στον Παναγιώτη και σε όλους τους διωκόμενους αγωνιστές!

  7. Ο/Η dikos λέει:

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 04/12/2007
    Τηλ 2310 511987 φαχ 2310 548020 28 ης οκτωβριου θεσ/νικη. 54627.
    Εντελώς τυχαία διαβάσαμε σε εφημερίδες και στο διαδυκτιο ότι στα δικαστήρια θεσ/νικης υπάρχει ένα κύκλωμα που λυμαίνεται πολλά δισεκατομμύρια, και μάλιστα με κάλυψη του Αρείου πάγου βλέπε Σανίδας
    και Σία.
    Στο κύκλωμα ενισχυμένοι με πλάτες Σανίδα κ Φλωριδης κύριος Μπακελας. κυρια Κατσουλακου. κυριος Κουτσοχρηστος(παλαιο λαμογιο).
    Το κυκλωμα με συνεργασια δικηγορων κυριος καχριμανης, κερμανιδης. βουρουτζης, εφοριακους , ορκωτους λογιστες, καθηγηταδες πανεπιστημιου κυριος παπαδοπουλος, γεωργιαδης. , και αλλοι, εχουν στησει μια μηχανη που βγαζει χρηματα και μαυρα και πολλα.
    Το ολο κυκλωμα στηνει δικες, διοριζει πραγματογνωμονες, αυτους που φροντιζουν να τοποθετησουν οι εισαγγελεις , χωρις κανενα κριτηριο, ολοκληρωνουν δικες, και ολα καλα, ολα νομιμα.
    Εμεις ως νεοι δικηγοροι ειχαμε ακουσει για ενα κυκλωμα, δικαστων-δικηγορων-δημοσιων υπαλληλων, αλλα δεν ειχαμε φαντασθει οτι θα ειχε δραση. Διασταυρωνοντας λοιπον τις πληροφοριες μας, πραγματι βεβαιωνουμε με στοιχεια , οτι υπαρχει το κυκλωμα αυτο.Μαλιστα τωρα τελευταια ενισχυθηκε και με ενα εισαγγελεα εφετων τον κυριο Μπομπολη , αλλο τεκνο του κ Σανίδα.
    Σας βεβαιωνουμε οτι το κυκλωμα το οποιο πραγματι υπαρχει, και εαν δεν σταματησει, θα προξενησει μεγαλη ζημια σε ολο το δικαστικο σωμα.
    Μαλιστα υπαρχει και καταγγελια απο συλλογο νεων δικαστων θεσσαλονικης αθηνας, που επιβεβαιωνει τα καταγγελλομενα.βλεπε http:www.kentri.gr-δικαστικα
    Εμεις εντελως τυχαια ανακαλυψαμε οτι το κυκλωμα αυτο διορισε ως πραγματογνωμονα, μεσα απο αυτο το κυκλωμα τον ορκωτο λογιστη αιμιλιο Καρακωστα σε υποθεση με δισεκατομμυρια ευρο τεχνικα εργα-οικοδομες σε α.π.θ πανεπιστημιο θεσσαλονικης πακτωλος κοινοτικων κονδυλιων.
    Ο Αιμιλιος Καρακωστας ως επισημος ορκωτος λογιστης, θα μπορουσα να εχει πελατη την μια απο τις δυο εταιρειες που διεκδικουν τα δισεκατομμυρια. οι εταιριες ειναι η δομυλ αε και διακεντρος αε.
    Ζητουμε οχι απο κ Σανιδα αλλα απο εισαγγελεις που εχουν παντελονια και εχουν ψυχη, να ερευνησουν μαζι με εντιμους και δοκιμασμενους πραγματογνωμονες , ελεγχους και σε ποινικες υποθεσεις οπου εκει τα δισεκατομμυρια ειναι περισσοτερα.Την τελευταια πενταετια ποσες υποθεσεις ανατεθηκαν σε δικηγορους.τυπου βουρουτζη, σε εφοριακους, και αλλους. επίσης Κυκλοφορεί η είδηση ότι το κλεμμένο ΦΠΑ από εφοριακούς και δικηγόρους των 40 δισεκατομυριαων δρχ από το έτος 2004, ακόμη δεν βρέθηκαν οι ένοχοι. Τώρα αντιλαμβανόμαστε γιατί δεν έχουμε δουλειά.
    ΤΑ 40ΔΙΣ ΑΠΟ ΦΠΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΜΕΣΩ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ
    ΑΔΕΛΦΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚΟ ΦΛΩΡΙΔΗ. ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΙΔΑΣ.

  8. Ο/Η dikos λέει:

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
    ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΡΑΣΗ .
    ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    ΤΣΟΧΑ 4 & ΒΟΥΡΝΑΖΟΥ Τ.Κ. 10168 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-ΑΘΗΝΑ 210 6494822 210 6494821
    05/01/2008

    Με αφορμή δημοσιεύματα σε διαδικτυο, και επειδή
    το θέμα των καταγγελιών έχει άμεση σχέση με τον Εισαγγελέα Αρείου Πάγου κ Σανιδα, στον οποίο αποδεδειγμένα και με στοιχεία έχουν υποβληθεί νομίμως, παραθέτουμε όλες τις διευθύνσεις στο διαδικτυο, από τις ΟΠΟΙΕΣ συνάγεται η βασιμότητα των καταγγελιών.
    Ολες οι καταγγελίες έχουν στοιχεία, και αναφέρονται σε δυο πολύ σοβαρά και καίρια θέματα.

    Το πρώτο θέμα είναι η κακοδιαχείριση και ο παράνομος
    Πλουτισμός, που γίνεται μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης μέσω κοινοτικών κονδυλιών,
    Γ! ΚΠΣ και έπεται και το Δ! ΚΠΣ.(ΟΕΕΚ-ΙΔΕΚΕ-ΕΚΕΠΙΣ-ΚΕΚ-ΚΛΠ)
    Αναλυτικα στοιχεία στις διευθύνσεις.

    http://www.kentri.gr/1/post-383.html
    http://www.aei-tei.gr/1008.html
    http://www.aei-tei.gr/987.html http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=62
    http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=555&Itemid=62

    Το δεύτερο θέμα αναφέρεται σε παραδικαστικα κυκλώματα
    σε Θεσσαλονίκη, με εμπλοκή Δικαστων-Εισαγγελεων-Δικηγορων-Δημοσιων Υπαλλήλων-Ορκωτών Λογιστών ΣΟΛ-Κουμπάρων Τσιτουριδη, τα οποία έχουν στήσει μηχανισμούς,
    και παράνομου πλουτισμού, και κατάλυσης του κράτους..
    Αναλυτικα στοιχεία στις διευθύνσεις.
    http://www.kentri.gr/3/post-384.html#more
    http://www.ekdp.gr/index_flash.htmlhttp://www.elliniko-fenomeno.gr/?p=2727
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    Αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε διότι μια ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ , και προσβάλει και απαξιώνει, και υποβαθμίζει ολόκληρο το Σώμα της Δικαιοσύνης.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΟΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    Αναμένουμε μέτρα και δράσεις.
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΡΑΣΗ

  9. Ο/Η ΑΝΑΟΘΚΙΔΗΣ λέει:

    ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ-ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-03-2008
    26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΚ 54122 ΤΗΛ 2310507000
    ΠΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
    ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΠΩΣ Κ ΣΑΝΙΔΑΣ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗΣ Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ
    ΕΧΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ ΣΑΝΙΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΠΟ 2003 ΕΩΣ 2007 ΟΣΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.(ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.
    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ, ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ , ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΗ ΜΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΩΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ.

    Συγχαρητήρια στον νομικό κόσμο της βόρειας Ελλάδος, και
    ιδιαίτερα της Θεσσαλονίκης , που τιμώρησε τον απερχόμενο κ
    Γαρουφα, ο οποίος με τα κυκλώματα που είχε στήσει μαζί με

    εισαγγελέα κ Φλωριδη και κ Μπομπολη, και δικηγόρους
    καταδικασμένους σε απατή, όπως παράδειγμα κ χ Βουρουτζης ,

    και άλλους δημόσιους υπαλλήλους. και ορισμένους δικαστές,
    είχαν αποκλείσει σχεδόν, την πληθώρα των νέων νομικών από

    υποθέσεις.
    Ο κ Γαρουφας και το όλο κύκλωμα με φλωριδη και Σια,
    θα μπορούσαν να στήσουν μια ανώνυμη εταιρεία, αφού
    εκδιωχθούν από το δημόσιο,(μάλιστα να έχουν και ως ειδικό

    σύμβουλο τον κ Σανιδά, όταν θα έχει πάει σπίτι του), και
    να εργασθουν.εκει να ιδουμε με πόσες υποθέσεις στο εξής
    θα
    δουλεύουν.Ο Κ Σανιδας με εντολη της κυβερνησης , και με το ολο
    υπηρετικο πρωσοπικο του, ειναι πισω από κάθε συγκαλιψη
    σκανδαλου, καταχρησης δημοσιου χρηματος, καλυψη απατεωνων, και
    γενικα την
    Καταληξη κάθε σοβαρης και παρανομης υποθεσης σε αρχειο. Ο
    νομικος κοσμος της ελλαδας δεν αξιζει τετοια τυχη.
    Το κύκλωμα στην Θεσσαλονίκη, που έχει προεκτάσεις με
    Πανάγιους, και Τσιτουριδιδες, πρέπει να διαλυθεί.
    Υπάρχουν άριστοι εισαγγελείς και δικαστές, που έχουν
    ικανότητες και ήθος, και κατάρτιση.
    Στο διαδυκτιο καθημερινά αποκαλύπτονται στοιχεία
    που καταδεικνύουν την παρανομία και την κλοπή δημόσιου
    χρήματος, από τέτοια κυκλώματα.
    ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    Εάν κάποιος σε μηχανές αναζήτησης δώσει λήμματα.,
    όπως
    παραδικαστικο, κυκλώματα σε δικαστήρια, κλοπή κοινοτικών
    κονδυλιών, απατή, και γενικά οτιδήποτε σχετικό, θα
    εκπλαγεί
    με τα όσα συμβαίνουν.
    Η ατιμωρησία και η πρόκληση είναι απαράδεκτη.
    Ακόμη και σε ιστοσελίδες νομικών έχει αναρτήσεις με
    απολύτως σχετικά θέματα.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    ΕΝΩΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.
    http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html
    http://www.aei-tei.gr/987.html
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
    http://www.kentri.gr/1/post-383.
    html–http://www.aei-tei.gr/1045.html
    http://www.aei-tei.gr/1008.html
    http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
    http://www.ekdp.gr/index_flash.html
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος
    Δημ Υπ.
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
    http://www.kentri.gr/3/post-384.html

    megadeth


    http://press-gr.blogspot.com/2008/02/blog-post_8314.html
    http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=591&Itemid=62
    http://www.aei-tei.gr/948.html
    http://www.kentri.gr/cat-3/

  10. Ο/Η papas λέει:

    dimensionAdmin@mail.gr
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
    ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008
    ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47-49 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
    210 3710092 210 3710093Τ.Κ. 10564 ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 54122 ΤΗΛ 2310 507000
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕΤΑΞΥ Κ ΣΑΝΙΔΑ, Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, Κ ΜΠΟΜΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Κ ΓΑΡΟΥΦΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΧΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΥΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    1.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜ ΖΩΗΣ. .
    2.ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ο ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ , ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΚΕΝΤΡΟΣ ΑΕ -ΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΕΥΡΟ, ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ.
    3.ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΣΕ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ 2002 ΕΩΣ ΚΑΙ 2007 Α! ΕΞΑΜΗΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο Κ ΣΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ.ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΡΟΥΣΗ ΜΕ Κ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.ΦΛΩΡΙΔΗΣ-ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ ΓΑΡΟΥΦΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ Κ ΦΛΩΡΙΔΗ, ΚΑΙ Κ ΣΑΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ .
    ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

  11. Ο/Η ΜΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ λέει:

    SOS
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:
    ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ,ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ Ι.Μ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Η ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ!!!
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ (ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ) ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ…

  12. Ο/Η ΔΙΜΑΚΙΣ ΔΗΜ λέει:

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΑΣΘ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΓΕΦΥΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 8-09-2008
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΕΙΟΥ Κ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟ.
    ΠΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.,ΚΑΙ ΜΜΕ.

    Με πολύ μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης έστειλαν για οικονομικό έλεγχο
    στην υπό εκκαθάριση ομοσμονδια , έναν δικηγόρο όνομα βουρουτζης, ο οποίος κατόπιν ερευνών που διενεργήσαμε είναι φίλος και συνεργάτης του επίσης δικηγόρου κ Α ΧΑΛΙΚΙΑ.
    Ο Α Χαλικιάς ειναι αυτος ο οποιος ζητησε την διενεργεια οικονομικου ελεγχου στην ομοσπονδια, με σχετικη αναφορα.
    Θεωρουμε οτι η υποθεση εχει ελεγχους με πολλα εκατομμυρια ευρο, και διαφωνουμε με τον διορισμο του
    Δικηγορου, ΒΟΥΡΟΥΤΖΗ.
    Επισης απο τα μμε και απο εγκυρες πληροφοριες, μαθαινουμε οτι με το συστημα των γνωμοδοτησεων, (οπως προσφατα με το Βατοπεδι), υπαρχει μεσα στα δικαστηρια ενας στημενος μηχανισμος, με εισαγγελεις, οπως Φλωριδης-Μπομπολης-Καμηλαρης,(ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝΙΔΑ-ΚΟΝΤΑΞΗ) οι οποιοι φροντιζουν να τοποθετουν σε υποθεσεις τον κ Βουρουτζη ως νομικο, για να γνωμοδοτει σε υποθεσεις, και να λαμβανονται αντιστοιχες αποφασεις.
    Μας πληροφορουν εγκυροι νομικοι κυκλοι απο Αθηνα και Θεσσαλονικη, οτι ο κ βουρουτζης κατα συστημα εδω και δεκα ετη, γνωμοδοτει σε πολλες υποθεσεις, και βαση αυτων των γνωμοδοτησεων, στηριζουν αποφασεις.
    Επισης οι ιδιοι κυκλοι αναφερουν πραγματικα γεγονοτα
    οπως, γνωμοδοτηση απο κ Βουρουτζη σε οικονομικη διαχειριση του Δημου Θεσσαλονικης, γνωμοδοτηση σε αγροτικο συνεταιρισμο εδεσσης χωριο παναγιτσα(διαχειριση οπλων εκατομμυριων ευρο), γνωμοδοτηση σε ομοσπονδια ΕΑΣΘ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    Επισης απο του ιδιους κυκλους βγαινει η πληροφορια οτι ο μηχανισμος αυτος εισαγγελεων και βουρουτζη με καποιους καθηγητες πανεπιστημιου μακεδονιας, εχουν γνωματευσει τα τελευταια δεκα ετη σε πληΘωρα υποθεσεων, και στο δημοσιο.(κλοπη φπα. ,επιχειρησεις του Βατοπεδιου, ακινητα του βατοπεδιου, κλπ).
    Ζητουμε να ακυρωθει ο διορισμος του βουρουτζη, και να ερευνηθουν τα περιουσιακα στοιχεια των εισαγγελεων σε βαθος.(ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΣΕ ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ)ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 10ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ.

    ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

  13. Ο/Η ΔΙΜΑΚΙΣ ΔΗΜ λέει:

    Καταγγελία από τον Σύλλογο (ΠΕ.Δ.Υ.Ε) .
    26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008
    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΠΕ.Δ.Υ.Ε)
    Μετά και την εύστοχη και χρήσιμη πρόταση του Προέδρου των Εισαγγελέων Ελλάδος κ Μπαγια, για θέματα ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ περιουσιακής κατάστασης δημόσιων λειτουργών, δεχόμαστε πλήρως τις προτάσεις.
    Εμείς προτείνουμε και κάτι ποιο άμεσο και ωφέλιμο.
    Επειδή νομοθετικά θα αργήσει μια τέτοια ρύθμιση, εν όψει μάλιστα πολιτικής αστάθειας, να γίνουν τα εξής.
    Ο κύριος σανιδάς και το όλο σεβαστό ανώτατο συμβούλιο δικαστών, και έως την νομοθετική ρύθμιση, να εκδώσουν μια ΕΓΚΥΚΛΙΟ με την οποία θα υποχρεώνουν σε κάποιους εισαγγελείς εντιμότατους, να δημοσιοποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία των ίδιων και των συγγενών.
    Μάλιστα εμείς προτείνουμε αυτό να αρχίσει να γίνετε για τους Εισαγγελείς κ Γ Μπομπολη, και κ Φλωριδη, σε Θεσσαλονίκη.
    Με αυτόν τον τρόπο θα δείξουν οι ίδιοι το καλό παράδειγμα.
    Όταν ο κύριος Μπαγιας έκανε την πρόταση, είναι βέβαιο ότι κάτι γνωρίζει, και με πολύ θάρρος και πίστη , θέλει να αποβάλει μέσα από την τάξη των Εισαγγελέων, τα πιθανά βαρίδια, και να αποκαταστήσει την έννοια , και ουσία των Δικαστικών Λειτουργών.Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    Εμείς ως ένωση έχουμε καταγγείλει με στοιχεία και τεκμήρια του δυο εισαγγελείς. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
    Υπάρχουν αναφορές προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και προς τον πρόεδρο του Αρειού πάγου.
    Οι υποθέσεις που μπήκαν σε αρχείο Εισαγγελία Θεσσαλονίκης είναι: ο φάκελος Βατοπεδι(ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ) , φάκελος Μαργαριτη ΟΕΕΚ, φάκελος στημένων ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ -Δικών με γνωματεύσεις δικηγορων ως πραγματογνωμόνων, φάκελος γαλάζιων στελεχών τσιτουριδη, και αλλά. Με τιμή ένωση δικαστικών υπαλλήλων Ελλάδας (26 Σεπτεμβριου 2008 ) Πανεπιστημιου 47-49 γραμματεια 210 3710092 210 3710093τ.κ. 10564 Αθηνα Δικαστικο μεγαρο θεσσαλονικης 54122 τηλ 2310 507000
    Πελεκεκανης Σαββας
    Δηλωνουμε με ευθυτητα και επωνυμως τις καταγγελιες μας, και δεν τολμουν να μας πειραξουν, διοτι θα δημοσιευσουμε αλλα
    σοβαροτατα στοιχεια φωτια.Ειναι τοσο βουτηγμενοι στην διαφθορα και πλουτισμο που εάν γινει κατι πρεπει να πανε σε άλλο ΚΡΑΤΟΣ

  14. Ο/Η goneas λέει:

    Apo blog:
    Βλέπεται ο δικαστής διορίζει οποίον θέλει ως ειδικό πραγματογνώμονα, ακόμη και τον κοινό απατεώνα. Δεν υπάρχουν κριτήρια αξιοκρατικά για ένταξη πραγματογνώμονα. από ότι γνωρίζουμε με βεβαιότητα ο κ χ βουρουτζης(καταδικασμενος πρωτοδικα) δικηγορος, εδω και 15 ετη ειναι μερος του μηχανισμου. Πραγματικα παραδειγματα, υποθεση δημου θεσσαλονικης,(καταχρηση μετρητων) υποθεση συνεταιρισμου παναγιτσας εδεσσης, ,(καταχρηση μετρητων) υποθεση ομοσπονδιας γεωργικων συνεταιρισμων θεσ/νικης, υποθεση μεγαλοβιομηχανιας κρεατος ζελιλιδης, και σε αλλες υποθεσεις που ειναι καλα φυλαγμενες. σε ολες αυτες τις υποθεσεις η γνωματευση του κ χ βουρουτζη,(μελος Ν δημοκρατιας-κολλητος κ ΓΑΡΟΥΦΑ ) ειναι συνεχεια της στημενης αποφασης, με ολα τα οφελη, ειτε πολιτικα, ειτε σε μαυρο χρημα, ειτε σε μοιρασμα μετρητων με σεμνοτητα και ταπεινοτητα. Οι νεοι και οι εντιμοι ανεργοι δικηγοροι περιμενουν να δουλεψουν, και να ασκησουν δικηγορια.Ισως να ειναι αφελης.
    O Boυρουτζής καλύπτεται και από το σημερινό ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου

  15. Ο/Η koko λέει:

    Θέμα: Fw: ΑΥΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ

    KAΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ, ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

    600 πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τη μονή εσφιγμένου – indy.gr
    5 Ιουν. 2008 … καταδικασμένους σε απατή, όπως παράδειγμα κ χ Βουρουτζης , και άλλους δημόσιους υπαλλήλους. και ορισμένους δικαστές, …
    indy.gr/…/600-panoploi-astynomikoi-e3c7oyn-apokleisei-ti-moni- esfigmenoy – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες
    ((i)) Indymedia :: Athens :: Newswire :: anarxikoi k antieksoysiastes
    Δεν υπαρχουν κριτηρια αξιοκρατικα για ενταξη πραγματογνωμονα. απο οτι γνωριζουμε με βεβαιοτητα ο κ χ βουρουτζης(καταδικασμενος πρωτοδικα) δικηγορος, …
    athens.indymedia.org/front.php3?… – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες

    …::: 69100 :::… Η ηλεκτρονική συνάντηση των bloggers …

    Με παρεμβαση Σανιδα δια μεσου Μπομπολη και Φλωριδη Εισαγγελεων θεσσαλονικης τοποθετειτε ως ελεγκτης ο δικηγορος χ βουρουτζης. Νομιζουμε οτι πρεπει να λαβετε …
    69100.blogspot.com/…/blog-post_06.html – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες

    Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Διαμαρτυρία του Αγροτικού Συλλόγου …
    Είμαστε σχεδόν στην μέση της Ελαιοκομικής περιόδου και το λάδι ως προϊόν αντιμετωπίζει 6 αρνητικές συγκυρίες: 1. Μειωμένη παραγωγή λόγω παγετού στις 17 και …
    asfiliatron.blogspot.com/…/blog-post.html – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες
    Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Νοέμβριος 2008
    Λάβαμε σήμερα το παρακάτω σχόλιο και σας το δημοσιεύουμε προς ενημέρωση σας. Αν η καταγελία ευσταθεί μιλάμε για ένα καινούριο σκάνδαλο: …
    asfiliatron.blogspot.com/2008_11_01_archive.html – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες
    Περισσότερα αποτελέσματα από το asfiliatron.blogspot.com »
    E-Lawyer: Ακόμα εκκαθαρίζουν την Πολιτιστική Πρωτεύουσα …

    καταδικασμένους σε απατή, όπως παράδειγμα κ χ Βουρουτζης , και άλλους δημόσιους υπαλλήλους. και ορισμένους δικαστές, είχαν αποκλείσει σχεδόν, την πληθώρα …
    elawyer.blogspot.com/…/1997.html – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες

    PRESS-GR.blogspot.com: Όλη η αλήθεια για τον Άλεξ…
    Ο επί χρόνια δικηγόρος Χ Βουρουτζης στον οποίο αναθέτουν λογιστικές πραγματογνωμοσύνες, … ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ(ΒΛΕΠΕ Χ ΒΟΥΡΟΥΤΖΗΣ) …
    press-gr.blogspot.com/…/blog-post_3124.html – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες
    PRESS-GR.blogspot.com: Ο ενάρετος κύριος συνήγορος…
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ(ΒΛΕΠΕ Χ ΒΟΥΡΟΥΤΖΗΣ) ΣΤΗΝΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΕΛ. ΝΕΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ …
    press-gr.blogspot.com/…/blog-post_115702276137071156.html – Προσωρινά αποθηκευμένη – Παρόμοιες

  16. Ο/Η goneas2009 λέει:

    Και όμως, υπάρχουν αρχές και Νόμοι σ’αυτή τη χώρα και τηρούνται (ευτυχώς) από κάποιους δικαστές και εισαγγελείς. Παράδείγματα:
    -Απόφαση υπ. αρ. 6034/09 του πολυμελούς Θεσσαλονίκης, καταδικάζει τον δικηγόρο-οικονομολόγο Βουρουτζή Χρυσάφη για υπέρβαση καθήκοντος σε θέμα οικογενειακού δικαίου
    -Βούλευμα υπ. αρ. 156/09 από συμβούλιο9 εφετών Θεσσαλονίκης, παραπέμπει τον ίδιο δικηγόρο-οικονομολόγο σε δίκη με τις κατηγορίες της σωματικής βλάβης, εξύβρισης, απειλής.
    Προηγούμενα, ο δικηγορικός σύλλογος Θεσσαλονίκης τον απάλλαξε για όλες τις παραπάνω κατηγορίες.

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).