ΔΑΠ – «Πρώτη και καλύτερη και στις νοθείες»

Αυτό θα είναι και το τελευταίο post που θα κάνω περί των κομμάτων-καρκινωμάτων της φοιτητικής συνείδησης. Είναι τα ντοκουμέντα της ντροπής της λέρας που ακούει στο όνομα ΔΑΠ, πνευματικό παιδί της μαμάς ΝΔ. Περιγράφονται οδηγίες για την ημέρα των εκλογών, καθώς και κάποια απλές συμβουλές για το πως οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ μπορούν να νοθέψουν τα αποτελέσματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Θα αρκεστώ σε απλή παράθεση των εγγράφων λόγω έλλειψης χρόνου (σημ: τόσο καιρό έψαχνα αυτά τα έγγραφα, και τελικά υπήρχαν στο forum της ΦΑΚ, μπροστά στα μάτια μου…)

highlights:

  • Ελέγχουμε σχολαστικά τα στοιχεία όσων δεν ψηφίζουν ΔΑΠ, για να αποφευχθούν διπλοψηφίες και πλαστοπροσωπίες από άλλες παρατάξεις
  • Εφόσον είναι εφικτό και δε γίνεται αντιληπτό από τις άλλες παρατάξεις, καλό είναι να αποφεύγουμε «διακριτικά» την μονογραφή φακέλων που σίγουρα περιέχουν ψηφοδέλτιο άλλης παράταξης, ώστε αν είναι δυνατό να ακυρωθούν κατά την καταμέτρηση
  • Καταμέτρηση: καλό είναι να την αναλάβει εκπρόσωπος μας, έτσι ώστε να μη σχίζονται ψηφοδέλτια κατά το άνοιγμα του φακέλου. Εννοείται ότι μπορούμε με τρόπο διακριτικό να κάνουμε κάτι τέτοιο στα ψηφοδέλτια άλλων παρατάξεων (κυρίως της ΠΑΣΠ)
  • Σε περίπτωση διακοπής της διαδικασίας (διακοπή ρεύματος, επεισόδια κτλ) πρέπει οπωσδήποτε η ΔΑΠ να προφυλάξει την κάλπη, τους καταλόγους, και την σφραγίδα της εφορευτικής επιτροπής. Αν δε γίνουν αυτά, σχεδόν σίγουρα θα γίνει νοθεία (σσ: ενώ αλλιώς δε θα γίνει! Αφού τόση ώρα περιγράφεται πως να κάνετε οι ίδιοι νοθεία!)

ΔΑΠ: Πρώτη και καλύτερη και στην νοθεία!

(σχετικά άρθρα με φακελώματα, νοθείες και προσηλυτισμούς πρωτοετών)

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in * ΔΑΠ Ντοκουμέντα, Εκπαίδευση, Πολιτικά. Bookmark the permalink.

39 Responses to ΔΑΠ – «Πρώτη και καλύτερη και στις νοθείες»

  1. Ο/Η Nemertes λέει:

    Ένα έχω να πω… Μαλάαααααααααααααακαααααααααααααααααα

  2. Ο/Η par1saktos λέει:

    το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει δεν λενε? ετσι και οι κομματικες παραταξεις των πανεπιστημιων…

  3. Ο/Η nassos λέει:

    Κατα τα άλλα μας το παίζουν αθώοι και σοβαροί όταν βγαίνουν να μιλήσουν στην ΤV.

    Βρε ουστ!!

  4. @nemertes,
    Υποθέτω ήθελες να πεις:
    «Μαλα…μα παιδιά οι ΔΑΠίτες», αλλά σου ήρθε φτέρνισμα. Ναι το ξέρω, τους είχα παρεξηγήσει (ή μήπως ήθελες να καταλήξεις κάπου αλλού και σε παρερμήνευσα?!)

    @par1skatos,
    το μήλο κάτω από το μηλιά θα πέσει, αλλά τέτοια «φρούτα» σαν τους ΔΑΠίτες που θα βρεις αλλού? Μόνο η Ελλάδα εξάγει αυτά τα φρούτα.

    @nasso,
    τι να λέμε τώρα… Η προσωποποίηση της ειρωνείας είναι. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί, και μεις (οι πλειοψηφία) τα χάφτει (βέβαια έχουν και τα ΜΜΕ δικά τους, μη το ξεχνάμε)

    @Νίκο,
    ευχαριστώ πολύ! Μελετάω το σάιντ σου τώρα, φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!

  5. ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !!!

  6. @Θέμης,
    «ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!» είπαν με μία φωνή οι λιγοστοί αφυπνισμένοι Έλληνες που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από την Βουλή, για να διαμαρτυρηθούν για το καρκίνωμα αυτό του εκπαιδευτικού συστήματος, τα κόμματα. Μα ήταν τόσο λίγοι, που η φωνή δεν έφτασε καν μέχρι τη Βουλή, δεν ακούστηκε…

    Αφύπνιση.
    Μαζικότητα.
    Αγώνας.

  7. Ο/Η Γιάννα λέει:

    Παιδιά, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, γιατί «οι καιροί είναι πονηροί».
    Δε νομίζω ότι γίνεται να βγουν τα κόμματα έξω από τα πανεπιστήμια.
    Μέχρι πριν από λίγους μήνες, θα συμφωνούσα ίσως, αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη.
    Παρακολουθούσα μια συζήτηση σε ένα φόρουμ γύρω από την παιδεία, και εκεί διάβασα ένα επιχείρημα που ομολογώ ότι δεν το είχα σκεφτεί:
    Το επιχείρημα ήταν ότι έτσι και αλλιώς, τα κόμματα (και μάλιστα τα μεγάλα κόμματα που μας κυβερνούν, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ) είναι αυτά που καθορίζουν το τι γίνεται στο πανεπιστήμιο, δίοτι το πανεπιστήμιο δεν είναι αποκομμένο από την κοινωνία, και άρα «ελέγχεται» από την κυβέρνηση.
    Για παράδειγμα, ποιος έφτιαξε το νόμο-Πλαίσιο?
    Τα (μεγάλα) κόμματα.
    Ποιος θέλει να αναθεωρήσει το άρθρο 16?
    Τα (μεγάλα) κόμματα.

    Άρα, αν καταργήσουμε τα κόμματα (το συνδικαλισμό), η (εκάστοτε) κυβέρνηση τελικά θα μπορεί να περνάει το ένα νομοσχέδιο μετά το άλλο, δίχως οργανωμένη αντίσταση από τους φοιτητές.
    Βέβαια, δεν έχω αμφιβολίες ότι ο συνδικαλισμός πάσχει.
    Όμως, η λύση δεν είναι να τον καταργήσουμε, γιατί έτσι θα γίνουμε ακόμα πιο «αμερικανάκια» (απολιτίκ) απ’ ότι σήμερα.
    Η λύση είναι να πολιτικοποιηθεί ο κόσμος, και να ασχοληθεί ενεργά.

    Θα σας πω και κάτι ακόμα:
    Εγώ όταν ήμουν φοιτήτρια δεν ασχολήθηκα με τα πολιτικά.
    Τώρα όμως είμαι πλέον στην αγορά εργασίας, ως ιδιωτική υπάλληλος, και βλέπω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα.
    Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει συνδικαλισμός στην επιχείρηση που εργάζομαι, αφού όταν 2 άτομα προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, η διοίκηση μας απείλησε ότι θα μας απολύσει.
    Και έτσι, η αυθαιρεσία και η εκμετάλλευση συνεχίζεται, καθως κάνουμε απλήρωτες υπερωρίες, οι μισθοί είναι ελάχιστοι και δεν καταβάλλονται σε σταθερές ημερομηνίες, κτλ…

    Ας μην καταργησουμε εκαι το συνδικαλισμό και στα πανεπιστήμια, διότι ο εκεί «ιδιοκτήτης» (η κυβέρνηση) θα μπορεί σε μια τέτοια περίπτωση να κάνει ότι θέλει με τους φοιτητές.

    Άρα, ΝΑΙ στο συνδικαλισμό, ΟΧΙ όμως στο συνδικαλισμό υπέρ των μεγάλων κομμάτων.
    Είναι διαφορετικά πράγματα, και για μένα θα ήταν λάθος να καταργησουμε το συνδικαλισμό, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ.
    Αν όντως δεν μας αρέσουν, ας κάνουμε κάτι προκειμένου να τους κοντράρουμε, και ας μην καταργήσουμε ότι έχει απομείνει…

  8. Ο/Η nassos λέει:

    Εγώ είμαι υπέρ του συνδικαλισμού, αλλά θέλω συνδικαλιστικά όργανα ανεξάρτητα και υπεράνω κομμάτων. Τι λέω τώρα ε; Εδώ είναι Ελλαδιστάν…

  9. @Γιάννα,
    παρανόησες λίγο έως πολύ. Δεν αναφερόμαστε γενικά στα κόμματα, δεν υποστηρίζουμε να φύγουν τα κόμματα από τις σχολές και να καταργηθεί ο συνδικαλισμός! Μπορεί να έφταιγε και η διατύπωση μου/μας, αλλά δεν εννοούσαμε αυτό.

    Σαφώς και όλοι οι φοιτητές πρέπει να συνειδητοποιηθούν και να συμμετέχουν ενεργά στα συνδικαλιστικά δρώμενα. Αλλά αυτό δε γίνεται με παρατάξεις τύπου ΔΑΠ, ΠΑΣΠ, ΠΚΣ.

    Αυτές οι παρατάξεις υπάρχουν για να εξασφαλίζουν ψήφους στα μεγάλα κόμματα. Εμείς θέλουμε κόμματα ανεξάρτητα, , που σκύβουν πάνω από τα προβλήματα του φοιτητή, που νοιάζονται για τον φοιτητή, και όχι για την εξασφάλιση ψήφων για τη μαμά ΝΔ και τον μπαμπά ΠΑΣΟΚ (και τη θεία ΚΚΕ)

    Είναι ακριβώς αυτό που είπες παρακάτω: «ΝΑΙ στο συνδικαλισμό, ΟΧΙ όμως στο συνδικαλισμό υπέρ των μεγάλων κομμάτων.» Αυτό είναι το ζήτημα.

    Δε ξέρω αν είδες το χθεσινό ντοκιμαντέρ του Αυγερόπουλου στον Εξάντα για την επανάσταση στην Οαχάκα, αλλά εκεί συσπειρώθηκαν όλοι οι πολίτες, αγρότες, ιθαγενείς, παιδιά, δάσκαλοι, φοιτητές, γιαγιάδες, νοικοκυρές, σε μία οργάνωση στη οποία δεν υπήρχαν κόμματα ούτε ηγέτες. Και η οργάνωση ήταν άκρως επιτυχημένη, όλοι ήταν συσπειρωμένοι και ενωμένοι, κάτω από τους ίδιους κοινούς στόχους. Αυτό είναι το ιδανικό.

    Και αυτό δε θα το δούμε ποτέ στην Ελλάδα, εκτός και αν δεν αφυπνιστούμε. Και η αφύπνιση πρέπει να ξεκινήσει από τα Πανεπιστήμια και από τις σχολές, αποδυναμώνοντας τις παρατάξεις των μεγάλων κομμάτων, και ενδυναμώνοντας / ιδρύοντας ανεξάρτητα κόμματα, όπου όλοι συμμετέχουν ενεργά στα θέματα που τους αφορούν, όπου γίνεται υγιής συνδικαλισμός.

  10. Ο/Η liodara λέει:

    Εγώ θα σου πω το εξής…στη Νόμική όπου και φοίτησα θυμάμαι πως όλες οι παρατάξεις φέρονταν ανάλογα με το συγκεκεριμένο τρόπο και όλα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά στους κύκλους αυτούς….Συμφωνώ με το συνδικαλισμό σατ πανεπιστήμια αλλά όχι με την ορφή που ήταν στην εποχή μου και τώρα…Δηλαδή να υπάρχουν φοιτητικές παρατάξεις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ…!!!!!!!
    Δε μου αρέσει ο στιγματισμός και η κομματικοποίηση …Δε θεωρώ όμως σωστό να κατηγορείται μια παράταξη και μόνο εφόσον ΌΛΕΣ και το εννοώ είναι τα ίδια…!

    Γιατί επίσης δεν αναφέρεσαι και στα γεγονότα της Παρασκευής στην Πολυτεχνιούπολη?
    Ήταν μέσα ένα ξαδελφάκι μου γραμμένο στη ΔΑΠ, άσχετο αν συμφωνώ ή όχι με την επιλογή του αυτή δεν ήθελα σε καμία των περι΄πτώσεων να τον δω με τσακισμένη μούρη…!Και αυτό είναι γεγονός….
    Μέσα στη Συγλητο μαζί με τους καθηγητές που καλοί είναι κι αυτοί τέλος πάντων να επιτίθενται κατά αυτό τον τρόπο?
    Ντροπή σε όλους τους..!Και στη ΔΑΠ και στην ΠΑΣΠ και στα ΕΑΑΚ και στην ΠΚΣ . Η νεολαία πρέπει να είναι αγωνιστική όχι πολεμοχαρής και βίαιη…!

  11. @liodara,
    καταρχήν δεν κατηγορώ μόνο τη ΔΑΠ. Όπως μπορείς να διαβάσεις και από τα άρθρα μου κατηγορώ όλες τις φοιτητικές παρατάξεις με την ιδεολογία «όλα για την ψήφο, στα @@ μας οι φοιτητές» ή πιο απλά με την ιδεολογία «φοιτητής = ψήφος «(απλά τυχαίνει για την ΠΑΣΠ και για την ΔΑΠ να έχω και κάποια «ντοκουμέντα», χωρίς να σημαίνει ότι κατηγορώ μόνο αυτές).

    Δεν αναφέρθηκα στο γεγονός της Πολυτεχνειούπολης γιατί δεν έχω μία αντικειμενική άποψη από κάποιον για το κατά πόσο προκάλεσαν οι μεν η οι δε τα γεγονότα, αλλά κατακρίνω κάθε μορφή «βίας», από όποιους και αν ασκείται (πολλές φορές από τη ΔΑΠ -και έχω πρόσφατο γεγονός από τη σχολή μας την προηγούμενη βδομάδα που οι ΔΑΠίτες έδειραν κάποια παιδιά επειδή δε τους άφησαν να μπουν στην σχολή η οποία τηρούσε υπό κατάληψη, όσο και από ΠΑΣΠ/ΠΚΣ/ΕΑΑΚ -φέτος πάλι στο Πανεπιστήμιο μας πλακώθηκαν ΠΑΣΠ-ΠΚΣ (οι τελευταίοι φέραν και οικοδόμους από το ΠΑΜΕ…) για μία αφίσα! και μιλάμε για ξύλο).

    Κάθε μορφή βίας δείχνει έλλειψη σεβασμού και δυνατότητας επικοινωνίας με διαλόγου. Δε συμφωνώ σε καμία περίπτωση, ακόμα και αν δεχθείς επίθεση, να απαντήσεις με αυτόν τον τρόπο.

  12. Ο/Η Γιάννα λέει:

    δε ξέρω αν είδες το χθεσινό ντοκιμαντέρ του Αυγερόπουλου στον Εξάντα
    ————————————————-
    Κάθε μορφή βίας δείχνει έλλειψη σεβασμού και δυνατότητας επικοινωνίας με διαλόγου. Δε συμφωνώ σε καμία περίπτωση, ακόμα και αν δεχθείς επίθεση, να απαντήσεις με αυτόν τον τρόπο.
    ————————————————-

    Τη είδα την εκπομπή, αλλά επειδή ακριβώς την είδα, δε συμφωνώ με τα υπέρ-ειρηνικά που λες.
    Όταν χρειάζεται, πρέπει να ρίξεις και ξύλο, τι να κάνουμε, μόνο τα ΜΑΤ θα ρίχνουν?
    Το σημαντικό είναι να ρίχνεις ξύλο όταν πρέπει, και όχι πχ όπως κάνουν οι «αναρχικοί»(?) που φτάνουν στο άλλο άκρο…

  13. Γιάννα,
    μάλλον πρέπει να είμαι λίγο περισσότερο επεξηγηματικός στα σχόλια μου!

    Όταν μιλούσα για μη αποφυγή της βίας, και για προσπάθεια επίλυσης διαφορών με ειρηνικό τρόπο, σαφώς και ΔΕΝ αναφερόμουν στα ΜΑΤ! Εκεί έχεις απέναντι σου το ΜΑΤατζή με ασπίδα, γκλομπ, δακρυγόνα, και βαράει στο ψαχνό όπου βρει, δε θα πας να του πεις «Κοίτα φίλε μου, εγώ το βλέπω αλλιώς το πράμα, πρέπει να λύσουμε ειρηνικ… μπαπ-μπαπ- …ρε φίλες μη βαράς, σου λέω η βία είναι κακ… -μπαπ – μπαπ -(δακρυγόνα) – γκουχ γκουχ- Επαναλα… -γκουχ- …μβανω η βία -γκουχ-γκουχ-μπαπ- δεν είναι σωστό πράμα (γκλομπ στο κεφάλι – σύλληψη)».

    Εκεί απαντάς με βία. Τελεία.

    Δεν απαντάς με βία όμως όταν για παράδειγμα ένας ΔΑΠίτης βαρέσει κάποιον συμφοιτητή σου. Ή όταν κάποιος ΠΚΣίτης βαρέσει κάποιον ΔΑΠίτη κτλ. Εκεί φροντίζεις να σταματήσεις την διαμάχη, και να κινηθείς π.χ. δικαστικά εναντίον αυτού που φταίει, το οποίο γι’ αυτόν είναι πολύ χειρότερο από το να φάει ξύλο. Δε πρέπει να υπάρχουν μορφές βίας μεταξύ των φοιτητών. ΕΚΕΙ μπορείς να λύσεις με διαφορετικό και πιο κόσμιο τρόπο τις διαφορές σου.

    ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΒΙΑ
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ

  14. Ο/Η Cyborg λέει:

    http://www.4shared.com/file/9342271/5caf142e/odigia-dap.html

    Εδώ σας έχω βρει το σκαναρισμένο το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΟΘΕΙΑΣ της ΔΑΠ..

    Have fun!
    Keep cheating!

  15. Ο/Η kostas λέει:

    eimai prwhn onnediths kai prospa8w na brw sthn katoxh m eggrafo pou palia eixa prosbash kai to opoio zhta apo tis DAP tta pshfodeltia gia to arxeio tous kai gia na to steilei stis topikes NODE!an to exeis hdh se parakalw steilto alliws 8a sto steilw ego gia na deis ti kanoun kai me ksenerosan….

  16. Ο/Η kostas λέει:

    exi sxesi me to prosfato sumboulio DAP AEI sth rhgillhs!!
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 15:00, θα πραγματοποιηθεί το Κεντρικό Συμβούλιο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ, στην αίθουσα Κήπου της Ρηγίλης.

    ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ:

    Α. Οργανωτικά ζητήματα

    Β. Εξελίξεις στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης.

    Στη συνεδρίαση και ώρα 17:00 μετά απο πρόσκληση θα παρευρεθεί και ο υπουργός Παιδείας κ.Ευριπίδης Στυλιανιδης.

  17. @kostas,
    φίλε Κώστα δεν έχω τίποτα τέτοιο (και δεν είμαι σιγουρος ότι γνωρίζω τι είναι οι «τοπικές ΝΟΔΕ», ίσως τυπογραφικό λάθος του ΟΝΕΔ?) αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι αρκετά ενδιαφέρον! Οπότε αν το βρεις στείλτο please!

  18. Ο/Η kostas λέει:

    giorgo mou NODE einai nomarxiakh organosi neas dhmokratias.apla OPOIOS KATEBAINEI PSHFODELTIO STH DAP THA FAKELWNETAI!!!H malakia einai oti kai na to anebaseis kai na to diadosw pali plasto tha to bgaloun opos ta alla.Pantws na ksereis oti ta eggrafa pou exeis anebasei os tora einai alhthina ola,kai eixe parthei apofash na mhn bgainoun alla se grapth morfh epeidh diareoun!kai ksanakanane malakia!

  19. Κώστα μου στα παπάρια μου αν θα τα βγάλουν πλαστά, όσοι έχουν περάσει από τα αμφιθέατρα γνωρίζουν πως είναι πέρα για πέρα αληθινά.

    Οπότε αν έχεις κάτι τέτοιο θα σε παρακαλούσα να το στείλεις. Όπως βλέπεις, τουλάχιστον όσοι μπήκαν εδώ μέσα δεν είχαν καμία αμφιβολία για την αυθεντικότητα των εγγράφων.

    Βοήθησε να τους ξεβρακώσουμε, για το καλό των επόμενων γενιών, να γνωρίζουν τι παιχνίδια παίζονται εις βάρος τους και εν αγνοία τους.

  20. Ο/Η antinork λέει:

    Στις φοιτητικες εκλογες οπως παντα η ΔΑΠ ΝΔΦΚ θα σας ξεσκισει. Τρεχτε να αγορασετε καμια βαζελινι πελατες μας

  21. Πως φαίνεται η μαλακία του ανθρώπου… Κανένα επιχείρημα, καμία προσπάθεια έστω να αποδείξει πως τα παραπάνω έγγραφα είναι πλαστά. Αποδέχεται την λέρα του. Απλά τη γνωστή ηλίθια καραμέλα: «Η ΔΑΠ είναι πρώτη».

    Και αυτό το σημαίνει, πως αυτοί που σας ψηφίζουν σας ψηφίζουν συνειδητοποιημένα? Καταρχήν τράβα μάθε λίγο ελληνικά (βαζελίνη γράφεται και όχι βαζελίνι, είναι «η» βαζελίνη και όχι «το» βαζελίνι). Αλλά γιατί να μάθεις, δε χρειάζεται, όσο πιο αμόρφωτος τόσο πιο εύκολα χειραγωγούμενος, right?

    Και μόνο που βλέπετε τις εκλογές σαν τον τελικό και ύστατο στόχο της παράταξης σας φαίνεται το ποιόν της συνδικαλιστικής και πολιτικής σας αντίληψης. Όχι να νοιαστείτε για τα προβλήματα των φοιτητών, όχι να πιέσετε για να λυθούν καταστάσεις ή να αναπτύξετε την πολιτική και κοινωνική κρίση των συμφοιτητών σας, αλλά απλά Nα Kερδίσετε Στις Εκλογές, για να σας πουν από τα κεντρικά «μπράβο τσοπάνηδες, αρκετά πρόβατα μαζέψαμε και φέτος».

    Είστε ένα καρκίνωμα στα Πανεπιστήμια που δεν δίνετε τίποτα μα τίποτα το θετικό, ούτε στην πολιτική ούτε στον συνδικαλισμό. Και πολύ θα ήθελα να δω αν δεν είχατε τις πλάτες και τα χρήματα της «μαμάς ΝΔ» τι σκατά θα κάνατε.

    Εγώ φίλε μου δε θα πάω να πάρω βαζελίνη, εγώ θα πάω να πάρω σουβλάκια για να γιορτάσουμε τους συνειδητοποιημένους ψήφους που θα πάρουμε στις φοιτητικές εκλογές από τους ανεξάρτητους φοιτητές, οι οποίοι ακόμα και αν λιγότεροι από τα χιλιάδες πρόβατα που θα στρατολογηθούν για να ψηφίσουν και φέτος ΔΑΠ είναι συνειδητοποιημένοι και των οποίων οι ψήφοι δε μεταφράζονται σε σφηνάκια και τσιμπουρό-τηλεφωνήματα μέχρι να απηυδήσει ο άλλος από το πρήξιμο και να έρθει να σας ψηφίσει, αλλά σε αποδοχή και στήριξη ιδεολογίας.

    Πηγαίντε στα κεντρικά τώρα να πάρετε λεφτά για τα σφηνάκια των προεκλογικών ημερών, για να έχετε να κερνάτε τους «καινούργιους» φίλους σας μέχρι να τους ψήσετε, λεφτά για τα τηλεφωνήματα των κινητών σας την ημέρα των εκλογών και λεφτά για το delivery των ψηφοφόρων («Έλα Μαρία, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Είμαστε τσίμα τσίμα στις ψήφους και η ψήφος σου μετράει. ΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ!! Εδώ τα πράματα είναι πολύ σοβαρά! Δεν έχει βαριέμαι.. Ξεχνάς πόσα σφηνάκια σε κέρασα τις προάλες? Καλά, ασ’τα αυτά, ερχόμαστε να σε πάρουμε. Ντύσου και πάρε το πάσο σου… είμαστε ήδη στο δρόμο…»).

    Πλησιάζουν οι εκλογές, καιρός να ξεκινήσετε το παιδομάζωμα από τα μικρά έτη…

  22. Τι ακριβώς να δούμε φίλε κώστα?
    Έχει δεκάδες ειδήσεις εκεί που λες.

    (Άκυρο το σχόλιο μου)

  23. Δε μου εγγυάται κάποιος πως το αρχείο στο τέλος είναι γνήσιο. Και γω θα μπορούσα να το έχω γράψει και να το ανεβάσω στο indy (όχι πως αμφιβάλλω κατά πόσο γίνονται τέτοια πράματα).

  24. Ο/Η kostas m. λέει:

    nai re tha koitakso na to bro kai epikyromeno giati etsi einai kapos.pantos exei perastei me skanner kai exe ypomoni na to bro kai na to anebasis

  25. Ο/Η kostas m. λέει:

    plaka plaka oles oi esoterikes odhgies se sena yparxouun!

  26. Παράθεμα: Φακέλωμα Φοιτητών - ΔΑΠ - μέρος 2ο « Γιώργος Μαργαρίτης

  27. Ο/Η kostantinos λέει:

    re giorgo bale sta fakelwmata kai to eggrafo,psaxto an einai ay8entiko sou eipa 8a sto steilw epikyrwmeno!!xa xa rompes!kai bgale kai kanena ths pasp

  28. @kostantinos,
    μόλις δημοσίευσα και για την ΠΑΣΠ.

    Για το έγγραφο που μου λες ακόμα και αν ξέρω πως είναι αυθεντικό, παρόλα αυτά θα μπορούσα πολύ εύκολα να το δημιουργήσω εγώ, είναι απλά ένα αρχείο word. Αν το βρεις επικυρωμένο θα το βάλω.

  29. Ο/Η ntina λέει:

    Δεν διαβασα ολα τα σχολια παραπανω και δεν ξερω αν εχει αναφερθει αυτο που θα πω..Τα ατομα των παραταξεων που βρισκονται μεσα στην αιθουσα που διεξαγονατι οι εκλογες ξερουν πανω κατω,αν οχι ακριβως, τι ψηφισε ο καθενας..
    Πως γινεται αυτο???απλουστατα..υπαρχει παντα καποιο ατομο το οποιο σημειωνει τα ονοματα των ατομων που ψηφιζουν με τη σειρα που ριχνουν τα ψηφοδελτια στην καλπη και αφοτου ανοιχθει η καλπη στην καταμετρηση καταγραφουν τις ψηφους..και μετα μαζευονται ολες οι υαινες και κανουν συγκριση αποτελεσματων και χαρτογραφησης για να εντοπισουν την αποκλιση…
    Και μετα καθοριζουν εκ νεου τροπο συμπεριφορας και προσεγγισης των υποψηφιων ψηφοφορων-φιλων/γκομενων/κολλητων/κπλ κλπ

  30. @ntina,
    δεν έχει αναφερθεί, αλλά νομίζω οι τακτικές που αναφέρεις είναι γνωστές σε όσους ασχολούνται με τα των φοιτητικών παρατάξεων…

  31. Ο/Η stoixima λέει:

    Έξω τα βρομερά κόμματα απ’τα πανεπιστήμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  32. Ο/Η Alex λέει:

    Το θέμα είναι ότι πλέον η κατάσταση ξεφεύγει σιγά σιγά και μυαλό κάπιοι δεν βάζουνε..

  33. Ο/Η Dennis λέει:

    Εμένα μου φαίνονται πραγματικά όλα στημένα…

  34. Ο/Η Φιμωση λέει:

    Όσο οι φοιτητές δίνουμε αξία στα κόμματα τόσο θα συνεχίζονται αντίστοιχες καταστάσεις. Μαυρίστε τους!!!

Σχόλια με κεφαλαία ή greeklish απαγορεύονται αυστηρώς και διώκονται ποινικά. Οι συγγραφείς τους θα υποστούν αποτρόπαια βασανιστήρια. (μετάφραση στα Χρυσαυγίτικα: Μι γράφης με κεφαλέα κε greeklish).