ΠΑΣΠ – «Εσωτερικές Οδηγίες» και Τραμπουκισμοί!

Μικρή εισαγωγή, πριν πάω στα «καλά» της ΠΑΣΠ.

(πάρτε μια ανάσα ΠΑΣΠίτες…)

Μόλις τέλειωσε η γενική μας συνέλευση, η κατάληψη συνεχίζεται για ακόμα μία βδομάδα, και όπως φαίνεται, το φοιτητικό κίνημα θα συνεχίσει δυναμικά με καταλήψεις μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου, ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16, στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, στην κατάργηση του ασύλου που με ύπουλο τρόπο προσπαθούν να περάσουν οι κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. Όλο το πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ειναι κλειστό (13 συνολικά σχολές) για όλη την επόμενη βδομάδα. Οι καταλήψεις πανελλαδικά αυτή τη στιγμή είναι 281 (edopolytexneio.org).
Όσον αφορά την προχθεσινή πανελλαδική πανεκπαιδευτική πορεία της Τετάρτης, στο προηγούμενο άρθρο μου είχα γράψει αναλυτικά σχετικά με το οργανωμένο έγκλημα Κυβέρνησης – Αστυνομίας – Κρατικά Ελεγχόμενων Εφημερίδων – Κρατικά Ελεγχόμενων Τηλεοπτικών Καναλιών:

  1. δημιουργία αναταραχών στην πορεία από Κρατικούς Κουκουλοφόρους (που βγαίνανε μέσα από τις κλούβες τις ΕΛ.ΑΣ)
  2. μέγιστη προβολή από κανάλια και εφημερίδες των αναταραχών και των καταστροφών που κάνανε οι Κρατικοί Κουκουλοφόροι, παράλληλα με την αποσιώπηση των αιτημάτων της πορείας και του λόγου για τον οποίο τόσες χιλιάδες φοιτητές διαδηλώναν
  3. στροφή της προσοχής του κόσμου από το εκπαιδευτικό στα επεισόδια
  4. προσπάθεια «ένταξης» των κουκουλοφόρων στο φοιτητικό κίνημα, ώστε να φαίνεται ότι τα άτομα αυτά αποτελούν μέρος των φοιτητών που αντιτίθενται στα νέα εκπαιδευτικά μέτρα της Κυβέρνησης (ΚΑΙ του ΠΑΣΟΚ φυσικά)
  5. προσπάθεια προβολής του Πανεπιστημιακού Ασύλου σαν «πρόβλημα για την σύλληψη των κουκουλοφόρων που κατάστρεφαν ανεξέλεγκτα περιουσίες»
  6. και τελικά, με αφορμή το «πρόβλημα» του Πανεπιστημιακού Ασύλου και τα επεισόδια που η κυβέρνηση δημιούργησε, το κόλπο καταλήγει στο να βγεί ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ρουσόπουλος (σιγά μη σε γράψω και με κεφαλαίο, φασίστα κωλοδεξιέ) και να δηλώσει: «Με αιχμή το πανεπιστημιακό άσυλο, προωθούνται άμεσα οι αλλαγές στην Παιδεία«

Τόσο απλό ήταν το κόλπο. Οργανώθηκε και εκτελέστηκε άψογα. Δημιουργία καταστροφών, οι οποίες να φανούν ότι γίνονται από φοιτητές, για την μη-σύλληψη των οποίων φταίει το άσυλο. Άρα κατάργηση του ασύλου, και άμεση προώθηση των αλλαγών στην παιδεία. Simple as that.

Αυτές είναι οι διαδηλώσεις που κάναμε…

… και αυτές ήταν οι εικόνες που δείχνανε τα Κρατικά Ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Παραπλάνησης (ΚΕΜΜΠ)

Διαβάζω λοιπόν σε άρθρο του in.gr:

Όταν η πορεία έφτασε στη Βουλή και ενώ το συλλαλητήριο βρισκόταν σε εξέλιξη, δημιουργήθηκαν επεισόδια στην οδό Φιλελλήνων. Αγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ, από τις οποίες προκλήθηκε πυρκαγιά σε ένα σταθμευμένο όχημα της πρεσβείας της Βοσνίας.

Να σας πω τώρα και πως έγινε στην πραγματικότητα το εν λόγω περιστατικό? Το διηγήθηκαν σήμερα στη συνέλευση παιδιά τα οποία βρίσκονταν στην πορεία, και το επιβεβαίωσαν όλες οι παρατάξεις που βρίσκονταν στην πορεία.

Σε κάθε στενό λοιπόν υπήρχαν πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις. Σε κάθε στενό, εκτός από το συγκεκριμένο.

Οι «άγνωστοι» λοιπόν που ρίξανε τις μολώτοφ στο εν λόγω αμάξι τις ρίξανε πολύ πριν περάσει η πορεία από κει. Όταν η πορεία έφτασε εκεί, το αμάξι ήδη καίγονταν, και είχαν πάρει φωτιά και τα δίπλα. Και όπως πολύ σωστά είπε ένα παιδί, ενώ σε κάθε κλούβα υπάρχει ένας πυροσβεστήρας, κανένας αστυνομικός δε πήγε να σβήσει την φωτιά, πριν αυτή εξελιχθεί. Την άφησαν να επεκταθεί, για να φανεί το μέγεθος της καταστροφής, και μόνο τότε άρχισε η επιχείρηση πυρόσβεσης, που όπως διαβάζουμε στο ίδιο άρθρο:

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση με έξι οχήματα με 30 άνδρες που έσβησαν τη φωτιά. Όσο κράτησε η επιχείρηση κατάσβεσης, διακόπηκε η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους, αλλά και το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Σκεφτείτε, αν σβήναν άμεσα την φωτιά (που οι ίδιοι άναψαν…) τότε η καταστροφή δε θα ήταν μεγάλη, και δε θα άξιζε καν τον κόπο να την αναφέρουν. Αφήνοντας την όμως να εξελιχθεί, έγινε ολόκληρος σαματάς: πυροσβεστικά οχήματα, 30 πυροσβέστες, διακοπή της κυκλοφορίας, με λίγα λόγια χάος. Έτσι γίνονται σωστά τα πράματα. Μεθοδικά και προμελετημένα.

Και έτσι έφτασαν τα πράγματα στους δέκτες μας, οι τεράστιες καταστροφές που κάναν οι «κουκουλοφόροι» φοιτητές, και για τις οποίες καταστροφές φταίει και το άσυλο. Και τονίζω πως αυτό είναι μόνο ένα από τα περιστατικά που μαθαίνετε, και που δε πρόκειται να μάθετε από τα κανάλια και τις εφημερίδες. Όπως άλλωστε θα αποσιωπηθεί και η δήλωση του καθηγητή πως «οι κουκουλοφόροι βγαίναν μπροστά στα μάτια του από τις κλούβες της ΕΛ.ΑΣ».

==================================================================

Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμένατε! Μετά το αφιέρωμα στην ΔΑΠ, ήρθε η ώρα για το πολυαναμενόμενο αφιέρωμα στην ΠΑΣΠ! Χωρίς κανένα σχολιασμό, τα συμπεράσματα δικά σας (οι σημειώσεις πάνω στα έγγραφα δεν είναι δικές μου):

[ Εσωτερικές Οδηγίες ΠΑΣΠ περί ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ]

highlight:

αν η ΔΑΠ είναι πρώτη δύναμη στη σχολή, τότε στηρίζουμε τις καταλήψεις επ αόριστο. ΑΝ η ΠΑΣΠ είναι πρώτη δύναμη, τότε κάνουμε μία τυπική κατάληψη 2-3 μέρες, για να μη μας την πουν ότι δεν κάνουμε και καταλήψεις, και μετά το λήγουμε!

[ Εσωτερικές Οδηγίες ΠΑΣΠ περί ΕΚΛΟΓΩΝ ]

highlight:

αν γίνει νοθεία ή άλλα παρατυπία, και αυτή δεν ευνοεί την ΠΑΣΠ, τότε μόνο διαμαρτυρόμαστε, και σταματάμε τις εκλογές (προφανώς αν μας ευνοεί κάνουμε την πάπια)! Επίσης, δεν αφήνουμε ποτέ την κάλπη μόνη της (νιώθει μοναξιά, θέλει λίγη παρέα, να πει μια κουβέντα βρε αδερφέ. Γι΄ αυτό και όπως θα δείτε στο επόμενο video, οι ΠΑΣΠίτες παίρνουνε την κάλπη μαζί τους (!) και την πάνε βόλτα. Αυτοί οι άνθρωποι, πόσο την αγαπάνε την κάλπη…)

[ Φυγάδευση της κάλπης των παράνομων εκλογών
της ΠΑΣΠ Θεολογίας από τους «Καμμάδες» (wtf?) ]

[ Τραμπουκισμοί της ΠΑΣΠ – Προσπάθεια «λήξης» κατάληψης
στο Ρέθυμνο, το Δεκέμβριο που μας πέρασε, με τραμπουκισμούς ]

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ

Και το όνομα αυτού: Αλέξης Δραμουντάνης

Και κλείνουμε όμορφα και πολιτισμένα με ένα κοινωνικό μήνυμα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ:

ΟΧΙ στα Ναρκωτικά, ΝΑΙ στα κόμματα και τους τραμπουκισμούς.

Μια ευγενική προσφορά ετούτου του ταπεινού blog…

————————————————————————————–

Update 2007-05-15: ο Αλέξης Δραμουντάνης πέθανε σε τροχαίο. Τα σχόλια θα παραμείνουν κλειστά για να μην υπάρξουν αναφορές στο όνομα του.

(σχετικά άρθρα με φακελώματα, νοθείες και προσηλυτισμούς πρωτοετών)

About Γιώργος Μαργαρίτης

Υπάρχουν πολλά τα δρώμενα.
This entry was posted in * ΠΑΣΠ Ντοκουμέντα, Πολιτικά, Τσατισμένος. Bookmark the permalink.

88 Responses to ΠΑΣΠ – «Εσωτερικές Οδηγίες» και Τραμπουκισμοί!

  1. Ο/Η nassos λέει:

    aν η ΔΑΠ είναι πρώτη δύναμη στη σχολή, τότε στηρίζουμε τις καταλήψεις επ αόριστο. ΑΝ η ΠΑΣΠ είναι πρώτη δύναμη, τότε κάνουμε μία τυπική κατάληψη 2-3 μέρες, για να μη μας την πουν ότι δεν κάνουμε και καταλήψεις, και μετά το λήγουμε!
    ====================================================
    😆 😆 😆 😆

    Καλά τι μπουρδέλο αυτές οι παρατάξεις…

    όσο για το τελευταίο διαφημιστικό spot, so 1990’s!!

  2. «Μπουρδέλο» είναι πολύ κόσμια λέξη για να χαρακτηρίσεις τις παρατάξεις.
    Όσο για το video, θα ήθελα πολύ να γνωρίσω αυτόν που έκανε το «casting»…

  3. Ο/Η Rocean λέει:

    Ένα πράγμα εμένα μου έκανε εντύπωση. Αυτό περί της προϊστάμενης αρχής του στρατιωτικού. Τι είναι αυτό το πράγμα? Συνθηματικό? (ξέρω ότι οι ΠΑΣΟΚοι αναφέρονται σε κάτι ανώτερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σαν στρατηγούς) Θα φωνάξουν το στρατό να μπουκάρει στο πανεπιστήμιο? Θα φωνάξουν τον στρατολόγο να μαζέψει τους ανυπότακτους κι έχουν πρόβλημα με την αναβολή? Θα φωνάξουν άλλους ΠΑΣΟΚους να μαζευτούν? Σαν τους μπράβους που μαζεύουν οι ΔΑΠήτες ένα πράγμα? Τι ακριβώς? Πραγματικά. Έχω μεγάλη απορία γι’αυτό.

  4. @Rocean,
    πραγματικά και γω δε γνωρίζω σε τι ακριβώς αναφέρονται, και μένα μου προξένησε την περιέργεια, αλλά σίγουρα αν αρθεί το άσυλο όλοι μας θα το γνωρίσουμε σύντομα…

  5. Ο/Η par1saktos λέει:

    μια τραγικη κατασταση η οποια εχει γαμησει κυριολεκτικα εδω και δεκαετιες το ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα! Οσο υπαρχουν κομματικες παραταξεις μεσα στα πανεπιστημια, δεν υπαρχει περιπτωση να δουμε ασπρη μερα. «Αριστεροι», «κεντρωοι», «δεξιοι», πες τους οπως θες, ολοι κοιτανε την παρτη τους!

  6. Ο/Η null λέει:

    και το ΠΑΣΟΚ σαν την ΠΑΣΠ δεν συμπεριφέρεται; σαν κυβέρνηση δεξιίζει και σαν αντιπολίτευση λαϊκίζει.

    καλή συνέχεια Γιώργο, ωραία τα γράφεις.

  7. Παράθεμα: Αλέξης Δραμουντάνης « singen sang gesungen

  8. Ο/Η dizzydream λέει:

    Προϊσταμένη αρχή του στρατιωτικού: αναφέρεται στις τρεις κατηγορίες φοιτητών που σύμφωνα με τις Οδηγίες απαγορεύεται να ψηφίσουν (Αξιωματικός ΕΔ, Αξιωματικός ΕΛΑΣ ή ΠΣ, Υπάλληλος ΕΥΠ).

  9. Ο/Η Ντροπαλός λέει:

    Bonus στα σκαναρισμένα μερικές βασικές ανορθογραφίες.

  10. @par1saktos,
    “Αριστεροι”, “κεντρωοι”, “δεξιοι”, πες τους οπως θες, ολοι κοιτανε την παρτη τους!

    Δεν είσαι σωστός! Η ΔΑΠίτες και οι ΠΑΣΠίτες δεν κοιτούν την πάρτη τους. Κοιτούν αποκλειστικά και μόνο τα πάρτι τους. Σφηνάκι και ψήφος πάει, γι’ αυτό δίνουν όλη τους την προσοχή στην σωστή διοργάνωση τους και κάνουν τα καλύτερα πάρτι.

    Η εξίσωση της ΔΑΠ στην οποία συμπυκνώνεται όλη της η ιδεολογία είναι η εξής: σφηνάκι + γνωριμία γκόμενας = ψήφος

    @null,
    έδωσες ιδέα! Είδη του ριξα και γω μία google bomb κατακέφαλα (άσχετο, το πρώτο σου σχόλιο το «έφαγε» το akismet, άγνωστο γιατί, το επανέφερα από τα «σκουπίδια»)

    @dizzydream,
    thanks για την πληροφόρηση!!! Γι’ αυτό θα σου κάνω δωράκι σε επόμενο άρθρο τα ντοκουμέντα των εντολών για νοθεία των φοιτητικών εκλογών από την ΔΑΠ!

    @Ντροπαλός,
    τα είπαμε και σε προηγούμενο post, η ΔΑΠ είναι η παράταξη που αγκαλιάζει ΚΑΙ τους ανορθόγραφους! Γιατί όχι και η ΠΑΣΠ?

  11. Ο/Η Ντροπαλός λέει:

    Τις ανορθογραφίες τις παρατήρησα στα σημερινά σκαναρισμένα. Πολύ πιθανόν, εάν γυρίσω και ξαναδιαβάσω τα αντίστοιχα κείμενα που είχαν σκαναρισθεί πριν λίγες ημέρες να βρω και εκεί υπέροχες ανορθογραφίες.

  12. Ο/Η papo λέει:

    εύγε!
    γενιά κομμάτων γενιά πτωμάτων!

  13. «γενιά κομματισμού, γενιά τραμπουκισμού
    γενιά των σφηνακίων, γενιά των βυσματίων
    γενιά των ψηφοφόρων, γενιά των ψυχοφθόρων
    γενιά της διαπλοκής, γενιά της παρακμής»

    (αντιγράφω από το μνημείο του «άγνωστου ψηφοφόρου»)

  14. Ο/Η dimis λέει:

    Να’ ταν μονο η ΠΑΣΠ, καλα θα’ ταν… ολοι για τα σκα*α ειναι…

    αντε να γινει κανενα ιδιωτικο, τουλαχιστον να γλιτωσουν οι επομενες γενιες…

  15. Ο/Η ngiotis λέει:

    «Η ζωή είναι γεμάτη από εμάς που κάνουμε τραμπουκισμούς και γαμάμε όλο τον κόσμο γιατί το παίζουμε μάγκες και είμαστε αλάνια…»
    Έτσι έπρεπε να λέει το σποτάκι με τα κωλοκόμματά τους και τις κωλοπαρατάξεις τους.
    Μπράβο ρε Γιώργο γαμώ τα post.

  16. Πολύ ωραία το έθεσες dimi, αυτή είναι η λύση, τα ιδιωτικά! Αυτά δε θα έχουν κόμματα, άρα είναι τέλεια! Και άρα, όποιος έχει λεφτά, θα πηγαίνει σε ένα ωραίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο, που δε θα έχει κόμματα. Οι φτωχοί, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού? Ε αυτοί σύμφωνα με τον dimi να πάνε στα δημόσια και να υποστούν τα κόμματα. Τουλάχιστον οι πλούσιοι δε θα έχουν κόμματα, και θα γλιτώσουν οι επόμενες γενιές των πλουσίων από τα κόμματα… Α ρε νοοτροπία…

    Δε θα κάτσω να αναλυθώ πάλι περί ιδιωτικών, διάβασε αν θες dimi τα προηγούμενα άρθρα μου.

  17. Ο/Η nassos λέει:

    Οι φτωχοί, που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού?
    ==================================================
    Εμπρός;;; Το 19% του Ελληνικού πληθυσμού είναι. Και εγώ μπορώ να πω ότι είμαι φτωχος, αυτό με κάνει όντως φτωχό;

    Μην γενικεύεις ρε Γιώργο. Το ότι υπάρχουν προβλήματα στην κοινωνία δεν σημαίνει αυτόματα ότι η πλειοψηφία είναι φτωχοί.

  18. Παράθεμα: Τα Σημειώματά μου ΠΑΣΠ:Δύναμη καταστολής και αηδίας «

  19. Κάτσε ρε Νάσο, τι εννοείς εσύ «φτωχός», ώστε μόνο το 19% να είναι φτωχοί? Φτωχός = να μη μπορεί να ζήσει?

    Δεν κάνω γενικεύσεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού ΔΕΝ θα μπορέσει να σπουδάσει στα ιδιωτικά. Αυτό την έννοια δίνω εγώ στο φτωχός. Και εννοώ να σπουδάσει και ταυτόχρονα να ζει σαν άνθρωπος. Όχι με υπερβολικές στερήσεις των γονιών του, αναγκαζόμενοι να πουλήσουν και τα χωράφια τους και να πάρουν δάνεια για να σπουδάσουν το παιδί τους.

    Αυτό το ποσοστό που δίνεις είναι πολύ «φτιαχτό», για να φαίνεται ωραίο. Εννοώ πως ο ορισμός που δώσανε στον φτωχό για να βγάλουνε «φτωχό» μόνο το 19% του ελληνικού πληθυσμού είναι πέρα για πέρα άτοπος.

  20. Ο/Η dimis λέει:

    H Παπαρηγα εστειλε την κορη της στο Deeree και διαλαλει τα δημοσια πανεπιστημια… Τραγικο… Ειρωνεια… Τραγικη ειρωνια;

    @Ψηφιακά Οχυρωμένος: (γενικη τοποθετηση) ποιος σου ειπε οτι η ζωη ειναι δικαιη; που τα διαβασες αυτα; αλλοι βγαινουν ομορφοι, αλλοι ψηλοι, αλλοι πλουσιοι, αλλοι αναπηροι…

    (ειδικα τοποθετηση) αυτα περι φτωχειας ειναι αστεια επιχειρηματα… προφανως δεν γνωριζεις πως δουλευει το συστημα στο εξωτερικο. δεν πειραζει… αλλη φορα…

    ουτως ή αλλως οι πλουσιοι ηδη εστελναν και στελνουν τα παιδια τους Αγγλια και ΗΠΑ. Δεν περιμενουν τα ελληνικα ιδιωτικα. Εμεις (ο μεσος ελληνας δηλαδη) φαγαμε τα σκα*α του ελληνικου πανεπιστημιου…

  21. dimis,
    Ναι, για την παπαρήγα έχεις δίκιο, παραείναι ειρωνεία.

    «ποιος σου είπε ότι η ζωη ειναι δικαιη;»

    Κανείς. Δεν είναι δίκαιη. Όπου με παίρνει όμως προσπαθώ να την κάνω πιο δίκαιη. Δε θα κάτσω να δεχτώ παθητικά κάτι που με καταπιέζει και με υποβαθμίζει. Αν μπορώ να κάνω αγώνα για να διεκδικήσω μία πιο δίκαιη και ίση μεταχείριση θα τον κάνω. Δε θα κάτσω να πω: «η ζωή δεν είναι δίκαιη, το δέχομαι, ας γίνει ακόμα «δίκαιη» υπέρ του πλούσιου, αφού αυτό θέλει η κυβέρνηση».

    «αλλοι βγαινουν ομορφοι, αλλοι πλουσιοι»

    Και επειδή ο άλλος βγήκε πλούσιος, θα κάτσω να με πηδήξει? Όχι φίλε μου, κάνεις πολύ μεγάλο λάθος, δε θα κάτσω να δεχτώ κανενός είδους κοινωνικά κριτήρια που ορίζουν ποιος έχει δικαίωμα στη μόρφωση και ποιος όχι.

    «αυτα περι φτωχειας ειναι αστεια επιχειρηματα»

    Που ακριβώς είναι το αστείο? Και για πες μου εσύ που ξέρεις από το εξωτερικό πως είναι τα πράματα, για να τα μάθω και γω που δε τα ξέρω.

    «Ουτως ή αλλως οι πλουσιοι ηδη εστελναν και στελνουν τα παιδια τους Αγγλια και ΗΠΑ. Δεν περιμενουν τα ελληνικα ιδιωτικα.»

    Και με αυτό θες να μου πεις πως οι πλούσιοι δε θέλουν και τόσο τα ιδιωτικά στην Ελλάδα, εφόσον έχουν τη δυνατότητα να σπουδάζουν έξω? Φυσικά και αυτοί οι πλούσιοι περιμένουν τα ιδιωτικά, για να μη στέλνουν τα παιδιά τους στην Αγγλία και τις ΗΠΑ. Δε τα περιμένει ο μέσος βιοποριστής Έλληνας.

    «Εμεις (ο μεσος ελληνας δηλαδη) φαγαμε τα σκα*α του ελληνικου πανεπιστημιου…»

    Κοίταξε, δε ξέρω για σένα, αλλά εγώ με τους συμφοιτητές μου όταν είδαμε αυτά τα κομματικά σκατά στη σχολή μας δε κάτσαμε να τα «φάμε». Αντιδράσαμε, κάναμε ανεξάρτητη παράταξη, ενημερώναμε τους φοιτητές για τα κομματικά παιχνίδια, τους αφυπνίζαμε όσο μπορούσαμε σαν πιο συνειδητοποιημένοι, και καταφέραμε να αποτελούμε απειλή για την ΔΑΠ (χάρη σε μας έχασε την παντοδυναμία της, και από την στιγμή της ίδρυσης μας είμαστε 2ο κόμμα στις εκλογές, από κάτω μας είναι η ΠΑΣΠ και η ΠΚΣ).

    Ξύπνα «μέσε Έλληνα» και κάνε κάτι αντί να τα δέχεσαι παθητικά όλα αυτά που σου πασάρουν. Αφυπνίσου. Αντίδρασε.

  22. Ο/Η nassos λέει:

    Ναι, η κόρη της Βασιλεία σπούδασε στο Deree

    «Σπουδές σε ιδιωτικά ιδρύματα ή απευθείας στο εξωτερικό έκαναν και τα παιδιά των ηγετών της αριστεράς. Η κόρη της Αλέκας Παπαρήγα, Βασιλεία, επέλεξε το Deree, για να σπουδάσει Οικονομικά, ενώ οι δυο κόρες του Αλ. Αλαβάνου προτίμησαν τα βρετανικά πανεπιστήμια για να σπουδάσουν Κοινωνική Ανθρωπολογία και Καλές Τέχνες.»

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=39985700

    Και εσύ ρε Γιώργο τι θές; Να στέλνουν τα παιδιά τους Βρετανία και να πληρώνουν ΚΑΙ ενοίκιο ΚΑΙ δίδακτρα;;

  23. Νάσο,

    «Να στέλνουν τα παιδιά τους Βρετανία και να πληρώνουν ΚΑΙ ενοίκιο ΚΑΙ δίδακτρα;;»

    Φυσικά και δε το θέλω αυτό. Αλλά παρεπιπτώντος, αυτοί είναι η μειοψηφία, όχι πως σημαίνει κάτι αυτό. ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ την ΠΟΙΟΤΙΚΗ μόρφωση του μέσου Έλληνα, και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ότι ΟΛΟΙ θα έχουν πρόσβαση σε αυτή, κάτσε κάνε όσα ιδιωτικά για την κόρη της Παπαρήγας και του Αλαβάνου και του καθενός που έχει τα χρήματα να τα δώσει σε ιδιωτικό.

    Δε θέλω να αναλωθώ ξανά στα ίδια, τα ιδιωτικά θα σημάνουν την τραγική υποβάθμιση των δημοσίων, με τη βοήθεια φυσικά της κυβέρνησης, η οποία ήδη υποβαθμίζει την δημόσια παιδεία.

  24. Ο/Η nassos λέει:

    Φυσικά και δε το θέλω αυτό. Αλλά παρεπιπτώντος, αυτοί είναι η μειοψηφία, όχι πως σημαίνει κάτι αυτό.
    =============================================
    65.000 δεν είναι λίγοι… και €1.000.000.000 επίσης δεν είναι λίγα…

  25. Νάσο δεν είπα ότι είναι λίγοι. Είπα ότι είναι η μειοψηφία.

    Και δε μιλάω για τους 65.000. Αυτοί για τους οποίους μιλάω είναι πολύ λιγότεροι.

    Αυτοί που πραγματικά βγήκαν έξω επειδή πραγματικά ήθελαν καλύτερης ποιότητας παιδεία από αυτή που πρόσφεραν τα ελληνικά πανεπιστήμια (π.χ. τα παιδιά των πολιτικών) είναι πάρα πάρα πολλοί λίγοι. Οι περισσότεροι βγήκαν έξω λόγο αδυναμίας να μπουν σε ελληνικές σχολές μετά τις πανελλαδικές. Ε, γιαυτό το πράμα δε φταίνε τα δημόσια πανεπιστήμια. Φταίει τόσο το σύστημα αξιολόγησης των εξετάσεων (που ευνοεί την «παπαγαλία»), αλλά και το ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι ίδιοι οι φοιτητές δε κάθισαν να διαβάσουν όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα αφού βγήκαν τα αποτελέσματα και είδαν την αποτυχία τους σκέφτηκαν: «Σιγά μην κάτσω να ξαναδιαβάσω, να περάσω του χρόνου σε κάποια ελληνική σχολή. Θα φύγω στο εξωτερικό, που μπορώ να μπω από τώρα, και ας πληρώσω. Και εδώ θα πλήρωνα για φροντιστήρια, τουλάχιστον ένα χρόνο θα φοιτώ». Έτσι πιστεύω.

    Και τέλος, φυσικά και δεν θέλω να βγαίνουν οι 65.000 φοιτητές εκτός Ελλάδας για να σπουδάσουν. Δεν είναι όμως λόγος αυτός να ανοίξουν ιδιωτικά. Μπορούν να ανοίξουν περισσότερα δημόσια, να αναβαθμιστούν τα υπάρχοντα, ΑΛΛΑ πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία του Έλληνα (sci-fi movie…).

  26. Βασικά έχουμε ξεφύγει και από το θέμα κομμάτων-καρκινωμάτων. Αν θες να συνεχίσουμε τη συζήτηση σε κάποιο άρθρο περί παιδείας…

  27. Ο/Η nassos λέει:

    Μπορούν να ανοίξουν περισσότερα δημόσια, να αναβαθμιστούν τα υπάρχοντα, ΑΛΛΑ πρέπει να αλλάξει και η νοοτροπία του Έλληνα.
    ===============================================
    Έλεος ρε Γιώργο, στο τέλος θα ξεπεράσουν σε αριθμό και τα Στρατόπεδα που υπάρχουν στην Ελλάδα.

    Και ναι σταματώ εδώ. 🙂

  28. Ο/Η parafonos λέει:

    Μαλακίες γονέων παιδεύουν όλη την χώρα…

    Θα ήθελα την γνώμη σου γι αυτό το «ποστ»

    Χωρίς εσάς, δεν θα τα καταφέρναμε !!!


    Είσαι πιό κοντά στα πράγματα από μένα…

  29. @Νάσο,
    προς θεού, δεν είμαι υπερ της «ποσότητας»! Σίγουρα δε θέλω να ανοίξουν κι άλλες σχολές χωρίς στον ήλιο μοίρα, με βάση 4, να παίρνουν τον κάθε αποτυχημένο που δεν άνοιξε βιβλίο πέρα από το Playboy και το BurnOut, όπως σχολές «Οινοποσίας και Παστιτσιοφαγίας», «Ιρακινής Φιλολογίας», «Ομοφυλοφιλίας και Κτηνοβασίας», και δε ξέρω και γω τι άλλες σχολές θα ανοίξουν! Απλά αυτό ήταν άλλο ένα ηλίθιο επιχείρημα της ΔΑΠ στις συνελεύσεις, ότι δεν έχουμε αρκετές σχολές για να απορροφήσουμε τους Έλληνες φοιτητές!

    Σαφώς και τάσσομαι υπέρ της ποιότητας, της ποιοτικής αναβάθμισης των δημόσιων ΑΕΙ και ΤΕΙ.

  30. Ο/Η noiz λέει:

    are paspara ki esy dynati!!!!!!!!!!

  31. Ο/Η Είσαι απίστευτα ανενημερωτος λέει:

    Αθήνα Δευτέρα 23 Οκτωμβρίου.

    Αυτό ειναι ένα κείμενο το οποίο είναι γραμμένο σε PC χωρίς καμοία υπογραφή, χωρίς κανένα fax, χωρίς κανένα τίποτα…
    Χαίρομαι που τα λές για τους παρακρατικούς- προβοκάτορες κουκουλοφόρους και συμφωνό μαζί σου… αλλά αυτό το κείμενο το κυκλοφόρησε η ΔΑΠ, ή για να το πώ καλύτερα το δακτυλογράφησε η ΔΑΠ. Στο δεύτερο κείμενο υπάρχει fax…

    Η ΠΑΣΠ στα περισσότερα πανεπιστήμια ακόμα και σε αυτά που είναι πρώτη, Κρήτη, Ιόνιο, ΑΣΟΕΕ, έκανε και έχει κάνει καταλήψεις περισσότερο απο 3 εβδομάδες. Κάτι το οποίο πονάει το ΠΑΣΟΚ http://www.p16.gr και τους κουτοπόνηρους δεξιούς.

    Τώρα για το δεύτερο κείμενο είναι ένα κείμενο γραμμένο πρίν απο 9 χρόνια (1998)! Σπουδαία ανακάλυψη έκανες!!!

    Οι «καμμάδες’ είναι ομάδα που λυμένετε της ΠΑΣΠ και προσπαθεί και την Νεολαία ΠΑΣΟΚ. Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και το πώς μερίδα της ΠΑΣΠ και της Νεολαίς αντιλαμβάνεται την Δημοκρατίας και τις εκλογές… Αυτοί δεν είναι ολη η ΠΑΣΠ ούτε όλο η Νεολαία ΠΑΣΟΚ και κατα τύχη οι κύριοι αντίπαλοί τους είναι οι σχολές που υπάρχουν στο κείμενο Α…

    Δηλαδή εδώ έχουμε να κάνουμε με εσωκομματικά της ΠΑΣΠ.

    Το video με τον ΠΑΣπίτη τσαμπούκα καταδικαστέο… αλλά δεν έχεις ακούσει και την άλλη άποψη και ούτε προσπάθησες να την βρείς… Είμαστε Υπερ της πλειοψηφίας ή Υπερ της μειοψηφίας… Είναι δυνατόν να γίνεται κατάληψη απο 20 άτομα, επειδή έτσι θέλουν, σε τμήμα με 300?

    Το τελεύταίο video είναι καμπάνια της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ενάντια στα Ναρκωτικά απο το 1999. Άλλη απίστευτη ανακάλυψη.

    Η άποψή μου είναι ότι…
    Αποχή σημαίνει Ανοχή και Ανοχή σημαίνει Ενοχή!!!

    Τέλος, πίστευω ότι πήγες στο google και YouTube έβαλες την λέξη ΠΑΣΠ και ότι βρήκες το έμπασες στο άρθρο να το πώ, με την καμία πάντως…

    Πάντως είσαι μάγκας και σου βγάζω το καπέλο γιατί βγαίνεις ανοιχτά και λές την άποψη σου. Δεν κρύβεσαι πίσω απο ένα username…

    Καλή συνέχεια…

  32. Καταρχήν δε κατάλαβα τι έκανες, ποιο κομμάτι είναι copy-paste (βλέπε ημερομηνία) και ποιο είναι προσωπική σου άποψη.

    «Αυτό ειναι ένα κείμενο το οποίο είναι γραμμένο σε PC …»

    Ενώ τα official κείμενα είναι γραμμένα σε γραφομηχανή? Ή μήπως χειρόγραφα?

    «…χωρίς καμία υπογραφή, χωρίς κανένα fax»

    στο post περί νοθείας της ΔΑΠ είδες στα κείμενα κάποια υπογραφή ή κάποιο fax? Αμφισβητείς την αυθεντικότητα τους εκεί? Με λίγα λόγια, δε νομίζω ότι αυτό σημαίνει κάτι για την αυθεντικότητα του εγγράφου.

    «Η ΠΑΣΠ στα περισσότερα πανεπιστήμια ακόμα και σε αυτά που είναι πρώτη […] έκανε και έχει κάνει καταλήψεις περισσότερο από 3 εβδομάδες»

    Μαγκιά της. Δεν αμφέβαλλα γιαυτό. Αυτό όμως δεν αναιρεί την ύπαρξη κάποιας οδηγίας από τα πάνω. Φυσικά και μπορεί να ήρθε η οδηγία, και σε πολλές σχολές η ΠΑΣΠ να αντέδρασε σε αυτή και να ακολούθησε την δική της πορεία (ή μήπως δεν έχουν δικαίωμα να αντιδράσουν?). Και πάλι τονίζω ότι αυτό δεν αναιρεί την ύπαρξη μιας κεντρικής οδηγίας.

    «Τώρα για το δεύτερο κείμενο είναι ένα κείμενο γραμμένο πρίν απο 9 χρόνια (1998)! Σπουδαία ανακάλυψη έκανες!!!»

    Καταρχήν τι σχέση έχει η ηλικία του εγγράφου? Αν άυριο αποκαλυφθεί ένα τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο το οποίο έγινε το 1998, εσύ θα πεις «Σιγά, και τι έγινε, αυτό έγινε πριν 9 χρόνια»? Αυτή θα είναι η αντίδραση σου? Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση η ηλικία, παρά μόνο το περιεχόμενο.

    Δεύτερον, ποιος σου είπε ότι σκοπός μου ήταν να κάνω την «ανακάλυψη της χρονιάς»? Ποιος σου είπε ότι διεκδίκησα το «αποκλειστικό της είδησης»? Αν εσένα δε σου φαίνεται σημαντικό (επειδή το ήξερες από καιρό…) σε μένα και σε όσους το διάβασαν φάνηκε πάρα πολύ σημαντικό.

    «Οι “καμμάδες’ είναι […]»

    Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση περί «καμμάδων», καλό είναι να τα διαχωρίζουμε, καθώς υπάρχουν πιθανόν και σωστά στελέχη της ΠΑΣΠ και μπορεί άκραίες περιπτώσεις όπως των «καμμάδων» να είναι η μειοψηφία.

    «Είναι δυνατόν να γίνεται κατάληψη απο 20 άτομα, επειδή έτσι θέλουν, σε τμήμα με 300?»

    Καταδικαστεό. Αλλά είναι δυνατό να δέχονται 300 άτομα την κατάληψη από 20 άτομα έτσι απλά?! Και μη μου πεις ότι ο Δραμουντάνης που πήγε να σπάσει την κατάληψη είναι ο Λεωνίδας και οι άλλοι 2 πίσω του οι 300… Γιατί μου φάνηκαν πολύ λιγότεροι από 300. Και όσο για τις μειοψηφίες που κάνουν καταλήψεις, σαφώς και υπάρχουν τέτοια περιστατικά και είναι κατακριτέα, αλλά σαφώς υπάρχουν και οι ψεύτες τύπου ΔΑΠ και οι κωλοφυλλάδες τύπου «Αδέσμευτος» που μιλάν για «μειοψηφίες στις καταλήψεις με στοιχεία» και δε δείχνουν κανένα στοιχείο (καθαρή παραπλάνηση του κόσμου και αποπροσανατολισμός, για να φανεί ότι οι μειοψηφίες κάνουν τις καταλήψεις).
    Αρνούμαι να πιστέψω τα ψέμματα περί «μειοψηφικών καταλήψεων», καθώς αυτές αν υπάρχουν είναι συντριπτική μειοψηφία, γιατί και γω μέσα στις καταλήψεις είμαι, και όλες οι καταλήψεις εδώ στα Γιάννενα αποφασίστηκαν με συντριπτικές πλειοψηφίες, και αν θες να σου φέρω νούμερα των γενικών συνελεύσεων.

    «Το τελεύταίο video είναι καμπάνια της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ενάντια στα Ναρκωτικά απο το 1999. Άλλη απίστευτη ανακάλυψη.»

    Τι λες ρε φίλε?! Για να πάρω το μετάλλιο της χρυσής ανακάλυψης το έβαλα εκεί? Δεν έχεις καν την αίσθηση του χιούμορ…

    Και για να χρησιμοποιήσω το φοβερό επιχείρημα σου:
    «ΠΑΣΟΚ, έτος ίδρυσης 1974: σιγά το κόμμα, από το 1974 είναι…»

    «Τέλος, πίστευω ότι πήγες στο google και YouTube έβαλες την λέξη ΠΑΣΠ και ότι βρήκες το έμπασες στο άρθρο να το πώ, με την καμία πάντως…»

    Θα πάω να πάρω γαριδάκια από το περίπτερο, θες τίποτα?

    Και τέλος, ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα στο τέλος.

  33. Ο/Η Αφιέρωμα για ΠΚΣ δεν έχει? www.p16.gr λέει:

    http://www.p16.gr

    Θέλω να δώ το αφιέρωμα για την ΠΚΣ…
    … γιατί εδώ κάτι μου βρωμάει… και δυστυχώς δεν είναι τα γαριδάκια..

    Αδελφέ, ή μάλλον Τριανταφυλόπουλε του διαδικτύου… άκου…

    Για την ΔΑΠ δεν με αφορά το θέμα. Τι είναι η ΔΑΠ όσοι ήταν ή είναι φοιτητές γνωρίζουν. Εδώ μιλάς για ΠΑΣΠ.

    Το κείμενο Α είναι ανυπόγραφο, χωρίς κανένα στοιχείο το οποίο να αποδεικνύει ότι το έγραψε ΠΑΣΠίτης ή οι Οργανώσεις που έχουν μπεί στο τέλος του κειμένου…

    Απλώς σου λέω ότι αυτές οι Οργανώσεις ΠΑΣΠ είναι Υπερ της Αυτονόμησης της ΠΑΣΠ απο την Νεολαία ΠΑΣΟΚ (ενάντια των Καμμάδων) και οι κύριες οργανώσεις που έκαναν καταλήψεις ενάντια στο Άρθρο 16… Το ότι μπήκαν σε αυτό το «πλαστό» κείμενο δεν μου κάνει εντύπωση. Οι καταλήψεις ενοχλούν τόσο ΔΑΠ και ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ.

    …και τα συμβόλαια είναι γραμμένα σε PC άλλα έχουν υπογραφές… Και εγώ αν θέλω γράφω 5 μαλακίες και βάζω το όνομά σου στο τέλος. Αυτό σημαίνει ότι σου ανήκει το κείμενο?

    Για το «σκάνδαλο» Β έγραφο. Αυτό έγινε θέμα πρίν απο 9 χρόνια. Ποιός είναι ο σκοπός την αναδημοσίευσης? Αυτές οι λογικές ανήκουν στο παρελθόν και όχι στο παρόν. Εκτώς αν οι Πασπίτες που το έγραψαν πριν απο 9 χρόνια συνεχίζουν να είναι φοιτητες!!!

    Τίτλος
    Φυγάδευση της κάλπης των παράνομων εκλογών
    της ΠΑΣΠ Θεολογίας από τους “Καμμάδες”

    Αυτές οι εκλογές είναι εσωτερική διαδικασία της ΠΑΣΠ Θεολογίας για την ανάδειξη του Γραφείου Πόλης. Αυτό το video δεν έχει να κάνει με Φοιτητικές Εκλογές αλλά με εσωτερικές εκλογές της ΠΑΣΠ…
    Οπότε άλλαξε τον παραπλανητικό τίτλο…

    ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ:
    Εμείς αδελφέ δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Όταν κάνουμε καταλήψεις κάνουμε πλειοψηφικές Καταλήψεις και όχι μειοψηφικές (Βλέπε ΑΣΟΕΕ, ΚΡΗΤΗ, ΙΟΝΙΟ) άλλοι κάνουν καταλήψεις με 10 άτομα.
    Κάνε ένα αντίστοιχο search στο google και youtube και θα βρείς στοιχεία…

    Γράφεις
    Και κλείνουμε όμορφα και πολιτισμένα με ένα κοινωνικό μήνυμα της ΠΑΣΠ:

    Δέν είναι της ΠΑΣΠ είναι της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς για μερικούς (βλέπε Καμμάδες) η ΠΑΣΠ δέν ανήκει στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ… Οπότε άλλαξε τον παραπλανητικό τίτλο. Κάνε αφιέρωμα στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και βάλτω.

    Ξαναλέω είσαι μάγκας γιατί βγαίνεις ανοιχτά και λές την άποψη σου.

    Η άποψη σου όμως στηρίζεται σε μονόπλευρη ενημέρωση, σε παραπλανητικούς τίτλους και κείμενα.

    Για όσους γνωρίζουν, απλά αναδημοσιεύεις ότι υπάρχει εναντίων της ΠΑΣΠ στο διαδίκτυο…

    Μια που πάς περίπτερο θέλω ένα πακέτο Malboro και ένα Ριζοσπάστη…

    http://www.p16.gr

    Περιμένω αφιέρωμα για ΠΚΣ…

  34. Φίλε ΠΑΣΠίτη,

    καταρχήν αν υπονοείς ότι είμαι της ΠΚΣ ή στηρίζω την ΠΚΣ με οποιονδήποτε τρόπο, είσαι πολύ γελασμένος και δεν έχεις διαβάσει τα άρθρα αυτού του blog. Έχω κατακρίνει την ΠΚΣ πολλές φορές, δεν την αντιπαθώ λιγότερο από τις άλλες παρατάξεις (ιδίως λόγω της εκπροσώπου της στην σχολή μου, η οποία πετάγεται συνέχεια, δεν αφήνει κυλήσει ομαλά η διαδικασία, καταστρέφει το διάλογο και γενικά χαλάει τις γενικές συνελεύσεις, θα μπορούσα να πω ότι περισσότερο μισώ την ΠΚΣ, μετά την ΔΑΠ, και τέλος την ΠΑΣΠ -και οι ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ συμβάλλουν στο να γίνονται ανθρώπινα και πολιτισμένα οι συνελεύσεις, σε αντίθεση με την εκπρόσωπο της ΠΚΣ). Και για την ιστορία μιας και δεν έκανες τον κόπο να κοιτάξεις λίγο περισσότερο το blog, είμαι ανεξάρτητος, και στηρίζω το ανεξάρτητο κόμμα που έχουμε ιδρύσει στην Πληροφορική Ιωαννίνων, την ΦΑΚ (Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση). Όλα τα υπόλοιπα που λες περί ΠΚΣ είναι είτε άγνοια (που αυτό πιστεύω) είτε εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού. Ανεξάρτητος.

    Ο μόνος λόγος που δεν έχω κάνει «αφιέρωμα στην ΠΚΣ» είναι γιατί δεν έχω βρει τίποτα! Δε ξέρω τι μυστικοπαθείς είναι, καταστρέφουν τα έγγραφα αφού τα διαβάσουν, είναι πολύ προσεκτικοί, δε ξέρω, πάντως δεν έχω βρει τίποτα, πέρα από «ιστορίες». Κανένα έγγραφο, κανένα ντοκουμέντο. Αν βρεις εσύ, με μεγάλη μου χαρά να το βάλω!

    Όσον αφορά το p16,
    xαίρομαι που υπάρχει αυτή η πρωτοβουλία μελών της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ (και της νεολαίας, όπως θες) p16, που αντιτίθεται στην αναθεώρηση του άρθρου 16. Χαίρομαι γιατί και η ΠΑΣΠ δίνει μία μεγάλη δύναμη στο φοιτητικό κίνημα. Δεν αμφέβαλλα για τις πλειοψηφικές σας καταλήψεις, ούτε για το ότι τις στηρίζετε. Άλλωστε, εδώ στο Πανεπιστήμιο μου η ΠΑΣΠ είναι σε όλες τις σχολές υπερ των καταλήψεων και κατά της αναθεώρησης, και σε μία σχολή που είναι πρώτη στις εκλογές στηρίζουν την κατάληψη κανονικότατα και όχι για 3-4 μέρες μόνο. Και χαίρομαι γιατί είναι ένας σημαντικός σύμμαχος.

    «Για το “σκάνδαλο” Β έγραφο. Αυτό έγινε θέμα πρίν απο 9 χρόνια. Ποιός είναι ο σκοπός την αναδημοσίευσης? Αυτές οι λογικές ανήκουν στο παρελθόν και όχι στο παρόν. Εκτώς αν οι Πασπίτες που το έγραψαν πριν απο 9 χρόνια συνεχίζουν να είναι φοιτητες!!!»

    Χα, φοιτητές μπορεί να μην είναι ακόμα, αλλά μπορεί να είναι π.χ. βουλευτές οι πολιτικοί! Με αυτές τις «αρχές» μεγάλωσαν, με αυτές θα συνεχίσουν. Και αν θες, δε μπορώ να δεχτώ/πιστέψω ότι άλλαξε η ιδεολογία πολλών ΠΑΣΠιτών από την στιγμή που βγήκε στη φόρα αυτό το έγγραφο. Απλά ίσως τους έκανε πιο προσεκτικούς, για να μη «διαρρέουν» τα έγγραφα. Ευελπιστώ πάντως πως τα πράγματα είναι καλύτερα και πιο δημοκρατικά σήμερα.

    «Φυγάδευση της κάλπης των παράνομων εκλογών
    της ΠΑΣΠ Θεολογίας από τους «Καμμάδες»
    Αυτό το video δεν έχει να κάνει με Φοιτητικές Εκλογές αλλά με εσωτερικές εκλογές της ΠΑΣΠ…
    Οπότε άλλαξε τον παραπλανητικό τίτλο…»

    Καταρχήν δεν έβαλα εγώ το «παραπλανητικό» τίτλο τον αντέγραψα από το video, αυτολεξεί. Όκ, έδωσες και συ μία διαφορετική εκδοχή για το video, αλλά (κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) δε θα μπορούσε να είναι ψεύτικη η εκδοχή σου?! ΑΝ μου φέρεις στοιχεία για τον αυθεντικό της ιστορίας σου, υπόσχομαι θα αλλάξω τον τίτλο.

    Όσον αφορά το τελευταίο, το «βίντεο με το κοινωνικό μήνυμα», το έβαλα για να αλλάξει λίγο η διάθεση, καλοπροαίρετα. Αν τόσο πολύ σε νοιάζει που έγραψα ΠΑΣΠ αντί για Νεολαία ΠΑΣΟΚ, οκ, το άλλαξα και το έκανα Νεολαία ΠΑΣΟΚ.

  35. Ο/Η Cyborg λέει:

    Και εγώ στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων είμαι και πρέπει να πω πως η ΠΑΣΠ όλο κάνει και κάτι για να δείξει πως είναι κατά του άρθρου 16.(πχ το http://www.p16.gr που αναφέρθηκε πιο πάνω)

    Όμως ο καρκίνος η ΠΚΣ που κυριαρχεί στη σχολή μου όλο την υπομονεύει..
    Εδώ και τρία χρόνια που σπουδάζω είναι σαν τύρανοι και δεν αφήνουν με τον τρόπο τους να σηκώθει άλλη φωνή να τους αντισταθεί.
    Είναι εύκολο να μαντέψεις για πια σχολή μιλάω..
    Για μια σχολή που δεν υπάρχει ούτε ΔΑΠ, ούτε ΠΑΣΠ..
    Μόνο ΠΚΣ.
    Είναι και ο λόγος που εδώ και 2 χρόνια δε πατάω στις συνελεύσεις, μιας και δεν είναι πια Γενικό Συμβούλιο της Σχολής αλλά της Πανσπουδαστικής και της ΚΝΕ..

    😦

    Ελπίζω κάποτε να δικαιωθούμε και να φύγει αυτή η κόκκινη μάστιγα που μας ταλαιπωρεί παίρνοντας αυθαίρετα αποφάσεις, κλείνοντας τη σχολή με το έτσι θέλω και για το παραμικρό κτλ κτλ..

    Ψηφιακά Οχυρωμένε, μόλις βρω στοιχεία για τη ΠΚΣ στα στέλνω και ανοίγεις άλλο ένα τελευταίο post και για την τελευταία παράταξη, έτσι για να ολοκληρωθεί το σετάκι 🙂

    (Στη ΦΑΚ είμαι ήδη μέλος..)

  36. Χαίρομαι που είμαστε συναγωνιστές!
    Περιμένω με αγωνία (ενώ παράλληλα ψάχνω και γω) στοιχεία για την ΠΚΣ.
    Καλή αναζήτηση!

  37. Γκλομπ ριντερ,
    έδωσες αρκετά στοιχεία υπέρ της αποδείξεως της πλαστότητας των εγγράφων, αλλά να σου πω δε με πείθεις και για τα δύο έγγραφα.

    Δέχομαι ότι το video με τους καμμάδες είναι από εσωτερικές εκλογές (παρόλα αυτά η κλοπή της κάλπης παραμένει κλοπή, δεν δίνει κανένα ελαφρυντικό ότι ήταν εσωτερικές εκλογές της ΠΑΣΠ, και δεν θεωρώ με τίποτα καταδικαστέο να βγαίνουν τέτοια βίντεο στη δημοσιότητα -γιατί αναφέρεις πως είναι «καταδικαστέο να δημοσιεύονται τέτοια video»- γιατί πολύ απλά ο κόσμος πρέπει να βλέπει με ποιους συνδιαλλάσσεται και ποιους εμπιστεύεται στις φοιτητικές εκλογές -γιατί οι ίδιοι θα κατέβουν και στις φοιτητικές εκλογές).

    Δέχομαι ότι το πρώτο έγγραφο πιθανότατα είναι πλαστό, κυρίως λόγο του γεγονότος ότι αναφέρεται «ΠΑΣΠ Καποδιστριακού» (αλλά και πάλι έχω ενστάσεις: μου φαίνεται απίθανο ολόκληρο Πανεπιστήμιο να μην έχει ΠΑΣΠ, και δεύτερον, αν όντως δεν είχε ΠΑΣΠ το Καποδιστρικαό και το κείμενο γράφτηκε όντως από την ΔΑΠ, άραγε οι ΔΑΠίτες δε γνώριζαν ότι στο Καποδιστριακό δεν υπάρχει ΠΑΣΠ? Είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι ΔΑΠίτες σε ποια πανεπιστήμια δεν υπάρχει ΠΑΣΠ -πόσα πανεπιστήμια υπάρχουν στην Ελλάδα, 10, 15? Όλα τους τα χρόνια με αυτά ασχολούνται.).

    Για το δεύτερο έγγραφο δε με πείθεις με τίποτα. Τόσο γιατί δεν άκουσα κανένα επιχείρημα υπερ της πλαστότητας του (το ότι λες πως κάποιοι «αριστεροί» παραδέχτηκαν την πλαστότητα του δε μου λέει τίποτα, αν και μάλλον αναφέρεσαι στο δεύτερο έγγραφο που πιθανόν είναι πλαστό, και βάζεις μαζί του και το πρώτο), όσο και γιατί ο προλαλήσας συνάδελφος σου ΠΑΣΠίτης δεν ανέφερε τίποτα περί πλαστότητας του δεύτερου εγγράφου -έμμεσα δέχτηκε την αυθεντικότητα του, απλά είπε ότι είναι παλιό και που το θυμήθηκα τώρα.

  38. Ο/Η Γκλομπ ριντερ λέει:

    α) Και οι δύο οδηγίες είναι πλαστές αποδείχθηκε και μάλιστα μαθεύτηκε και ποιοί την έγραψαν την πρόσφατη ( ΔΑΠ Ρεθύμνου ) . Αξιοπερίεργο είναι το ότι σε πολλές σχολές την ανήρτησαν κάτι «αριστεροί» , βλέπε ΔΙΚΤΥΟ , ΕΑΑΚ κ.α. . Μερικοί απ’αυτούς ζήτησαν συγγνώμη
    (εξαπατήθηκαν και καλά) αλλά όχι δημόσια …

    β) Αν κάποιος ήξερε τα εσωκομματικά της ΠΑΣΠ θα καταλάβαινε ότι είναι αδύνατο εκσυγχρονιστές (βλ. Κομοτηνή) να τα βρούν με σχολές όπως η Α.Σ.Ο.Ε.Ε.

    γ) Η ανορθογραφία μαρτυράει απο μόνη της ότι είναι έργο της ΔΑΠ . Θα έγραφαν μήπως οι Κομοτηναίοι την πόλη τους λάθος ; Κομοττινή ; Έλεος !

    δ) ΠΑΣΠ Καποδιστριακού ; Πλάκα μας κάνουν ; Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι ώστε να γράφουν τέτοιες αρλούμπες ; Γιατί δεν μας λένε και το όνομα του γραμματέα της «ΠΑΣΠ Καποδιστριακού» ; … Μην ψάχνετε δεν υπάρχει κάν …

    ε) Ούτε μια σχολή απο Θεσσαλονίκη …

    δ) Το βίντεο με τους «Καμμάδες» το έβγαλαν εσωκομματικοί τους αντίπαλοι στην Θεολογική και η κάλπη αφορά εσωκομματική διαδικασία εκλογής γραμματέα και προφανώς όχι τις φοιτητικές . Και οι δύο πράξεις (κλοπή κάλπης , δημοσίευση γεγονότος) και απο τις δυό πλευρές είναι καταδικαστέες .

    My two cents

  39. Ο/Η Γκλομπ ριντερ λέει:

    «Όκ, έδωσες και συ μία διαφορετική εκδοχή για το video, αλλά (κάνω το δικηγόρο του διαβόλου) δε θα μπορούσε να είναι ψεύτικη η εκδοχή σου?! ΑΝ μου φέρεις στοιχεία για τον αυθεντικό της ιστορίας σου, υπόσχομαι θα αλλάξω τον τίτλο.»

    Συγγνώμη αλλά αν το κατήγγειλε κάποιος της ΔΑΠ ή κάποιος άλλος , θα έλεγε οι «Καμμάδες» κι όχι οι «Πασόκοι» ή «Πασπίτες» . Πέρα απο το οτι οι πιο πολλοί αγνοούν τις ομάδες τις Νεολαίας και τα ερσωκομματικά θα τους βόλευε πιο πολύ να βγάλουν βρώμα για όλη την ΠΑΣΠ .

  40. Ο/Η Τριανταφυλόπουλε του διαδικτύου λέει:

    Ρε αδελφέ ακόμα περιμένω το αφιερωμα στη ΠΚΣ, τίποτα δεν βρήκες.. Άκου παλικάρη ασχολήσου με τους ανεξάρτητους και άσε την ΠΑΣΠ.

    Κάντε καμια πρόταση στο ΔΣ γιατί απο ότι ξέρω έχετε πολλά προβλήματα στα Γιάννινα.

    Επίσης θα ήθελα να μου εξηγήσης τι σημαίνει ο όρος ανεξάρτητος. Γιατί εγώ που είμαι στην ΠΑΣΠ όποτε κάνει μαλακία ένας Πασπίτης π.χ. στη Κοζάνη αναλαβάνω ευθύνη εσύ πετάς ένα είμαι ανεξάρτητος και ολα ΟΚ.
    Εσύ δηλαδή στις Βουλευτικές δεν ψηφίζεις ή εχεις κατεβάσει και εκεί ανεξάρτητο κόμμα.
    Τουλάχιστον όταν οι φοιτητές ψηφίζουν μια παράταξη ξέρουν τι εκπροσωπεί, τι μαλακίες έχει κάνει και τι σωστά έχει κάνει, εγώ προσωπικά όσους ανεξάρτητους ξέρω είναι τα σκουλίκια, τσουτσέκια των καθηγητών, και σε μερικές περιπτώσεις και κρυφο δεξιοί που δεν τολμούν να κατεβάσουν ΔΑΠ και μέσα απο το δήθεν ανεξάρτητο είναι οι πιο εξαρτημένοι. Εσύ δεν έχει δηλαδή ιδεολογία ή μάλλον έχεις είσαι ανεξάρτητος. Είσαι ανεξάρτητος απο κόμμα αλλά εξαρτημένος απο το κάφε φοιτητο πατέρα καθηγητάκο που θα βάλει +1 βαθμό και θα πείς καλά λόγια στο εκλεκτορικό του.

    Εγώ ρε φίλε ούτε ντρέπομαι ουτε κρύβομαι απο τους συμφοιτητές μου. Είμαι ΠΑΣΠ και γουστάρω. Και αν απο ένα βίντεο ή 2 πλαστά κείμενα πρέπει να μην γουστάρω έ σου λεώ ότι γουστάρω.

    Εσείς οι ανεξάρτητοι δεν είστε διαπλεκόμενοι και έχετε τα καλύτερα παιδία στο ψηφοδέλτιο. Ρε ασχολήσου με την ΔΑΠ που σας έχει καταστρέψει στα Ιωάννινα και κάνε καμοια πρόταση γιατί χωρίς προτάσεις δεν γίνεται δουλειά.

    Και ο Τριανταφυλόπουλος όλο κράζει αλλά στο γάμο του είχε όλη τη σαρα και τη μαρα… Φιλαράκο εγώ δεν παίζω με τις λέξεις. Είμαι ΠΑΣΠ και αναλαβάνω την ευθύνη, εσύ είσαι ανεξάρτητος και δεν αναλαβάνεις για τίποτα ευθύνη κρίνεις και δεν κρίνεσαι.
    Άντε γεία και ακόμα περιμένω αφιέρωμα για ΠΚΣ… τίποτα δεν βρήκες εεε. Γιατί δεν κάνεις ένα αφιέρωμα στο http://www.aei-tei.gr που είναι το νέο site της ΠΚΣ. Ψάξτω λίγο Τρυανταφυλόπουλε.

  41. Αγαπητό ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
    (κλητ[οριδ]ική προσφώνηση ανάλογη της δικιάς σου).

    Θες να σου εξηγήσω τι σημαίνει ο όρος ανεξάρτητος? Μήπως θες να σου εξηγήσω και τι σημαίνει ελευθερία?

    Ότι μαλακία είχες και δεν είχες για τους ανεξάρτητους τις είπες παραπάνω. Δε θα ασχοληθώ μόνο με τη ΔΑΠ καταρχήν («Ρε ασχολήσου με την ΔΑΠ[…]») γιατί είσαι το ίδιο με την ΔΑΠ.

    Όταν πρωτομπήκαμε στη σχολή, πήγαμε σε κάποιες γενικές συνελεύσεις και είδαμε τα χάλια σας, της ΠΑΣΠ, της ΔΑΠ, της ΠΚΣ. Είδαμε τα χάλια σας λοιπόν και ιδρύσαμε ανεξάρτητο κόμμα.

    Η παραπάνω επίθεση που κάνεις στους ανεξάρτητους:
    «εγώ προσωπικά όσους ανεξάρτητους ξέρω είναι τα σκουλίκια, τσουτσέκια των καθηγητών, και σε μερικές περιπτώσεις και κρυφο δεξιοί που δεν τολμούν να κατεβάσουν ΔΑΠ και μέσα απο το δήθεν ανεξάρτητο είναι οι πιο εξαρτημένοι»
    καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί την κάνεις. Γιατί τα ζήσαμε και από κοντά. ΦΟΒΑΣΤΕ. Χάνετε ψήφους και δύναμη από μας. Και η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ.

    Κάναμε λοιπόν την ΦΑΚ, γιατί θέλαμε να συμμετάσχουμε ενεργά στις φοιτητικές διαδικασίες, να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να διαμορφώνουμε όλοι μαζί τη γραμμή της παράταξης, και όχι να παίρνουμε γραμμή από πάνω, από τα κεντρικά, για το τι θα κάνουμε, τι θα πούμε, ποια είναι η πολιτική μας σε κάθε θέμα. Δε θέλαμε να μας λεν αυτοί τι θα κάνουμε και πως θα σκεφτούμε. Δε θέλαμε η συμμετοχή μας να περιορίζεται στο να φέρουμε ψηφοφόρους στο κόμμα, να τους κερνάμε σφηνάκια και να τους φέρουμε στις εκλογές να ψηφίσουν με το αμάξι αν δε μπορούν να έρθουν, όπως όλοι εσείς κάνατε. Να μας στέλνουν αφίσες και εμείς απλά να τις κολλάμε. Να μας στέλνουν έτοιμα τυποποιημένα φυλλάδια με τις απόψεις μας και εμείς απλά να τα μοιράζουμε.

    Όταν λοιπόν κάναμε τη ΦΑΚ, ήρθαν στην παράταξη παιδιά και από τη ΔΑΠ και από την ΠΑΣΠ, που λες φίλε μου, γιατί σιχάθηκαν τα κόμματα σας, και είδαν ότι υπήρχε μία παράταξη στην οποία τα μπορούσαν να συμμετάσχουν ενεργά, στην οποία ΔΕΝ ήταν καλύτερο στέλεχος όποιος έφερνε περισσότερους ψήφους. Λίγο μετά λοιπόν άρχισε η λασπολογία…

    Η ΔΑΠ έλεγε ότι «ήμασταν αριστεροί», «ΕΑΑΚ», «ακροαριστεροί» και άλλες τέτοιες μπούρδες (ότι ακριβώς κάνεις και συ τώρα). Πέρα από τα παιδιά που ήρθαν από την ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ, και οι οποίοι απαρνήθηκαν την προηγούμενη πολιτική τους ταυτότητα ερχόμενοι στην ΦΑΚ, ΚΑΝΕΙΣ άλλος δεν άνηκε σε κανένα κόμμα, προφανώς και ήταν όλα ψέματα. Αργότερα λοιπόν, η ίδια παράταξη, την ημέρα των περσινών εκλογών έλεγε ότι είμαστε ακροδεξιοί (σε 3 χρόνια από άκρα αριστερά πήγαμε στην άκρα δεξιά!!) και λοιπές μπούρδες. Κάνετε τα πάντα για να μειώσετε ένα ανεξάρτητο κόμμα, αδέσμευτο. Έτσι σας δασκάλεψαν από πάνω. Και ξέρεις γιατί? Γιατί φοβάστε! Και όχι χωρίς λόγο…

    Την πρώτη χρονιά λοιπόν που κάναμε την ΦΑΚ βγήκαμε 2οι στις εκλογές, μακράν πίσω η ΠΚΣ και ακόμα πιο πίσω η ΠΑΣΠ. Μάλιστα, χάρη σε μας έχασε την παντοδυναμία της η ΔΑΠ στη σχολή (ήταν η πρώτη φορά που έχανε την παντοδυναμία). Την επόμενη χρονιά βγαίνουμε πάλι 2οι (η ΔΑΠ έβγαλε παντοδυναμία και χαίρονταν…). Την τρίτη χρονιά πάλι 2οι, ξαναχάνει την παντοδυναμία η ΔΑΠ. Όπως φαίνεται λοιπόν, η ΔΑΠ χέζεται επειδή χάνει ψήφους και δύναμη επειδή υπάρχουμε, εσείς χέζεστε επειδή σας παίρνει την δύναμη ένα ανεξάρτητο κόμμα, το οποίο μάλιστα βγαίνει συνεχώς δεύτερο και παίρνει περισσότερους ψήφους και από σας και από την ΠΚΣ, και αρχίζει η λασπολογία: ακροδεξιοί, ακροαριστεροί, τσουτσέκια των καθηγητών, διαπλεκόμενοι, εξωγήινοι, MIB, ορκ, τρολ, και ότι άλλη μαλακία φανταστεί το κολλημένο μυαλό του κάθε ΠΑΣΠίτη και του κάθε ΔΑΠίτη.

    Επειδή αφιέρωσα ήδη πολύ χώρο στο blog μου για την πάρτη σου, να σου απαντήσω και σε 2-3 μαλακίες που είπες παραπάνω:

    «Τουλάχιστον όταν οι φοιτητές ψηφίζουν μια παράταξη ξέρουν τι εκπροσωπεί […]»

    Φυσικά και ξέρουν. Εκπροσωπεί τα θέματα πριν τις εξετάσεις, τους βαθμούς και την εύνοια των καθηγητών, τα σφηνάκια στα πάρτι, τις γκόμενες που θα του γνωρίσετε, την αφισοκόλληση κτλ. Μη στα λέω, τα ξέρεις καλύτερα…

    «Είσαι ανεξάρτητος από κόμμα αλλά εξαρτημένος απο το κάφε φοιτητοπατέρα καθηγητάκο που θα βάλει +1 βαθμό και θα πείς καλά λόγια στο εκλεκτορικό του.»

    Αυτά φίλε γίνονται στη δικιά σου φάρα. Στη δικιά σου και των δεξιών. Μη πας να τα φορτώσεις σε άλλους, δε σε παίρνει και γίνεσαι κουραστικός και γελοίος.

    «Εγώ ρε φίλε ούτε ντρέπομαι ούτε κρύβομαι από τους συμφοιτητές μου.»

    Φυσικά και δε κρύβεσαι. Αφού πρέπει να φανεί πόσους ψήφους έδωσες στο κόμμα, να φανεί ότι αυτοί οι ψήφοι έχουν τη δική σου σφραγίδα για να πάρεις τα εύσημα από την παράταξη και από τα κεντρικά. Πως θα εξασφαλίσεις αύριο μεθαύριο μία καλή θέση στο «μεγάλο κόμμα»? Αυτός είναι ο μόνος λόγος που φαίνεσαι.

    «Ρε ασχολήσου με την ΔΑΠ που σας έχει καταστρέψει στα Ιωάννινα.»

    Εμένα φίλε μου δε με έχει καταστρέψει κανένας. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να κονταροχτυπιέμαι με την ΔΑΠ ποιος έχει τις περισσότερες σχολές, όπως κάνεις εσύ. Καταρχήν, η παράταξη της ΦΑΚ έχει καταστρέψει την ΠΑΣΠ, γιατί δεν υπάρχεις πουθενά στην Πληροφορική Ιωαννίνων. Η ΠΑΣΠ είναι 4η, το καταλαβαίνεις? 4η! Και δεν έχω καμία όρεξη να μετράω κουκιά για το ποιος θα βγει πρώτος η δεύτερος, όπως κάνεις εσύ. Και 4ος να βγω δε με πειράζει, αρκεί να ξέρω ότι αυτοί που με ψήφισαν με ψήφισαν ευσυνείδητα, και όχι επειδή τους κέρασα σφηνάκια, τους έδωσα θέματα ή επειδή το παίζω φίλος τους. Πάνε τσακώσου εσύ με την ΔΑΠ ποιος θα μαζέψει περισσότερα πρόβατα στο μαντρί του, εγώ δεν ενδιαφέρομαι.

    Και αν θες να μάθεις περισσότερα για την ΦΑΚ και τους ανεξάρτητους, πριν ξανάρθεις και αρχίσεις πάλι τις μαλακίες και τις λασπολογίες, πάνε ρώτα κανέναν «συνάδελφο» σου από τα Γιάννενα για το τι έστι ΦΑΚ Πληροφορικής Ιωαννίνων, από ποιον χώρο είναι (να δω τι θα σου πούνε…), πόσο «επικίνδυνη» είναι για τα κόμματα σας και για την δύναμη σας, και μετά έλα μίλα.

    Έτσι προβατάκι? Μπέεεεεε να λες.

  42. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Ρε καραγιοζάκο πές μου μια πρόταση που έχετε κάνει σε Διοικητικό Συμβούλιο, σε Γενική Συνέλευση σε οτιδήποτε.

    Ρε σας έχουν πάρει χαμπάρι, εκπρόσωπε του καθηγητικού κατεστημένου του Πληροφορικής.

    Γλείφεται κώλους για να πάρετε βαθμούς και απλά δεν κάνετε τίποτα, όχι μάλλον γλείφεται κώλους.

    Ρε καρακζιοζάκο εγώ έχω ιδεολογία εσένα η ίδεολογία σου είναι ανάμεσα στη γλώσσα σου και των κώλο του κάθε μαλάκα καθηγητή. Κατέβηκες στις εκλογές για να πάρεις πτυχίο άχρηστο υποκείμενο.

    Πές μια πρόταση που καταθέσατε ρε? 3 χρόνια 2ευτεροι!
    Τί σκατά ψηφίζεις στις βουλευτικές ανεξάρτητε τον καθηγητή σου?

    Ρε βλάκα εγώ αν επαιρνα γραμμή απο το κόμμα δεν θα έκανα καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα. Εσύ παίρνεις γραμμή απο το καθηγητικό κατεστημένο του οποίου είσαι εκφραστής.

    Λοιπόν άντε και τέταρτη χρονιά δεύτεροι μπάς και πάρεις πτυχίο. Πάνε γλύψε κανα κώλο τώρα καραγκιοζάκο.

  43. Φίλε να στο πώ πολύ απλά για να μην παιδεύεσαι,
    σε γράφω στα αρχίδια μου.

    Πες ότι σκατά θες, ξέρω ότι θα παραμείνεις ένας σκατοκέφαλος ΠΑΣΠιτης.

    Επειδή δε μπορείς να απαντήσεις σε όσα σου είπα, επειδή δε μπορείς να αρνηθείς όσα προανέφερα, αρχίζεις τις βρισιές. Τις αφήνω τις βρισιές σου για να βλέπουν όσοι ψηφίζουν το σκατοκόμμα σου, και όσοι πιθανόν θέλαν να ψηφίσουν την ΠΑΣΠ, τι εστί πασπίτης, και από την άλλη τι εστί ανεξάρτητος. Τι εστί επιχείρημα, και τι εστί ΠΑΣΠ = δεν έχω επιχείρημα, αρχίζω να βρίζω. Η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη, για να δουν όσοι διαβάζουν το άρθρο αυτό τι εστί πραγματικά ΠΑΣΠίτης.

    Αν θες να το παίζεις μάγκας, ανώνυμε τραμπούκε, ρώτησε οποιονδήποτε για το τι εστί ΦΑΚ και τι έχουμε κάνει εμείς στην Πληροφορική Ιωαννίνων και τι έχει κάνει η ΠΑΣΠ (ποια?) στην Πληροφορική. Και αν έχεις τα μούτρα, έλα ξαναμίλα.

    «Λοιπόν άντε και τέταρτη χρονιά δεύτεροι μπάς και πάρεις πτυχίο.»

    Πράσινο προβατάκι, δύο πράματα θα σου πω:
    πρώτον έχω πάρει ήδη πτυχίο, με το μεγαλύτερο βαθμό στη χρονιά μου, έχω πάρει υποτροφία από το ίδρυμα Μποδοσάκη με την αξία μου, είμαι στο μεταπτυχιακό, έχω σε αντίθεση με σένα κριτική ικανότητα, δεν έχω κανέναν πάνω απο το κεφάλι μου να μου λέει πως να σκέφτομαι και τι πολιτική να ακολουθώ.

    Δεύτερον, για να πέσω στο επίπεδο σου (και ζητώ συγνώμη από τους αναγνώστες), εμείς θα μαστε δεύτεροι και για τέταρτη φορά. Και σεις για άλλη μία φορά θα παλεύετε για την τέταρτη θέση (να πληροφορήσω τους υπόλοιπους αναγνώστες πως δεν έχουμε άλλα κόμματα στην σχολή, 4 κόμματα είναι όλα κιόλα, και η ΠΑΣΠ είναι τέταρτη…οχ, συγγνώμη, δεν έπρεπε να το πω αυτό…που να είχαμε τίποτα ΕΑΑΚ κτλ. Ούτε έκτοι δε θα ήσασταν.)

    Κατάλαβες τα παραπάνω? Οκ? Άντε στη στάνη σου τώρα, να πάρεις τα εύσημα από τους ομοίους σου που έβρισες ανώνυμα σε ένα μπλόγκ κάποιον ξεβράκωσε την ΠΑΣΠ, προβατάκι. Μπέεεεεε…

  44. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Διάβασε τα μυνήματα και δές ποιός άρχισε να βρίζει.. αλλά η αλήθεια πονάει.. έτσι μικρέ γλωσσάρα?

    Αν δεν έκανες εσυ Μεταπτυχιακό ποιός θα έκανε??? χο χο χο

    εσένα η ίδεολογία σου είναι ανάμεσα στη γλώσσα σου και των κώλο του κάθε μαλάκα καθηγητή. Κατέβηκες στις εκλογές για να πάρεις πτυχίο άχρηστο υποκείμενο. οχι κατέβηκες στις εκλογές για να πάρεις πτυχίο και να κάνεις μεταπτυχιακό

    Καλύτερα στη στάνι παρά γλύφτης, γυμνοσάλιαγκα!!!

    Τα αρχί… σου στο στόμα σου βλάκα. Άντε και καλώ γλύψιμο…
    Τα ίδια σκατά με τη ΔΑΠ είστε. Ρουφιάνοι της Γιαννάκου οι μέν Ρουφιάνοι των Καθηγητών οι Δε. Ουστ απ’ εδώ…

    Βλάκα και να ξεβρακώσεις την ΠΑΣΠ τον κώλο θα μας γλύψεις, σου έχει μείνει συνήθεια…

  45. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    …και για να τελειώνει και η λαμακία… εγώ σου είπα είσαι μάγκας που λές την άποψή σου με ονοματεπώνυμο όποια και αν είναι αυτή, όταν όμως βρίζεις και δεν σέβεσαι τους άλλους θα λαμβάνεις ανάλογες συμπεριφορά…

    Το ότι είσαι ψηφιακά οχυρομένος δεν σημαίνει ότι οτιδήποτε λές δεν θα επιδέχεται κριτικής, ουτε ότι μπορείς να προσβάλεις και να πουλάς ψηφιακή μαγκιά…

    και απλώς σου λέω ότι είσαι ψηφιακά οχυρομένος γι αυτό σεβασμό στους συνομιλητές σου…

    εγώ αυτά είχα να πώ, δεν θα δώσω συνέχεια. Καλό μεταπτυχιακό… χο χο χο

  46. Ο/Η raresteak λέει:

    Συγχαρητήρια κύριε Μαργαρίτη για τις διαφωτιστικές δημοσιεύσεις σας 🙂

  47. Ευχαριστώ πάρα πολύ κύριε «ωμομπριζόλα» για το σχόλιο σας 🙂

  48. Και για να απαντήσω και στον μόνιμο σχολιαστή αυτού του θέματος, τον φίλτατο ΠΑΣΠίτη, ελπίζοντας να τελειώσουν τα σχόλια του. Στο τελευταίο σχόλιο σου λες:

    «Διάβασε τα μυνήματα και δές ποιός άρχισε να βρίζει.. αλλά η αλήθεια πονάει.. έτσι μικρέ γλωσσάρα?»

    Φίλε μου η τύφλωση (μάλλον η επιλεκτική σου όραση και μνήμη) είναι προφανής και το σχόλιο σου πέρα για πέρα γελοίο. Αν θες να δεις ποιος έβρισε πρώτος, αντί να λες μαλακίες, έπρεπε να κάνεις τον κόπο να δεις ποιος έβρισε πρώτος, γιατί αυτός είσαι εσύ! Αλλά δεν έκανες τον κόπο να το κοιτάξεις πριν το πεις.

    Στο τελευταίο σχόλιο που σου έγραψα λοιπόν, στις 24 Ιανουαρίου αναφέρω τα εξής:

    «Χαίρομαι που υπάρχει αυτή η πρωτοβουλία μελών της ΠΑΣΠ και του ΠΑΣΟΚ (και της νεολαίας, όπως θες) p16, που αντιτίθεται στην αναθεώρηση του άρθρου 16. Χαίρομαι γιατί και η ΠΑΣΠ δίνει μία μεγάλη δύναμη στο φοιτητικό κίνημα. Δεν αμφέβαλλα για τις πλειοψηφικές σας καταλήψεις, ούτε για το ότι τις στηρίζετε. Άλλωστε, εδώ στο Πανεπιστήμιο μου η ΠΑΣΠ είναι σε όλες τις σχολές υπερ των καταλήψεων και κατά της αναθεώρησης, και σε μία σχολή που είναι πρώτη στις εκλογές στηρίζουν την κατάληψη κανονικότατα και όχι για 3-4 μέρες μόνο. Και χαίρομαι γιατί είναι ένας σημαντικός σύμμαχος.»

    6 Φεβρουαρίου λοιπόν, 10 μέρες μετά, έρχεσαι και γράφεις σε δικό σου σχόλιο:

    «Εγώ προσωπικά όσους ανεξάρτητους ξέρω είναι τα σκουλίκια, τσουτσέκια των καθηγητών, και σε μερικές περιπτώσεις και κρυφοδεξιοί που δεν τολμούν να κατεβάσουν ΔΑΠ και μέσα απο το δήθεν ανεξάρτητο είναι οι πιο εξαρτημένοι. Εσύ δεν έχεις δηλαδή ιδεολογία ή μάλλον έχεις είσαι ανεξάρτητος. Είσαι ανεξάρτητος απο κόμμα αλλά εξαρτημένος απο το κάφε φοιτητο πατέρα καθηγητάκο που θα βάλει +1 βαθμό και θα πείς καλά λόγια στο εκλεκτορικό του.«

    Για πες μου λοιπόν φίλε πασπίτη με την επιλεκτική σου μνήμη και όραση, που μέχρι στιγμής το μόνο πράγμα που κάνεις είναι να διαστρεβλώνεις την αλήθεια, ποιος έβρισε πρώτος? Εγώ που είπα μπράβο στην ΠΑΣΠ, και ότι η ΠΑΣΠ είναι ένας σημαντικός σύμμαχος, ή εσύ που 10 μέρες μετά έρχεσαι και με λες «σκουλήκι», «τσουτσέκι των καθηγητών», «κρυφοδεξιό»…Ε? (ρε μήπως έχεις Αλτσχάιμερ? Αν ναι πες το και θα πάρω πίσω προανέφερα).

    Παρακάτω λες:

    «όταν όμως βρίζεις και δεν σέβεσαι τους άλλους θα λαμβάνεις ανάλογες συμπεριφορά»

    Σε προκαλώ λοιπόν μιας και το παίζεις μάγκας, να διαβάσεις τα σχόλια και να δεις ποιος άρχισε να βρίζει.
    Αρκετά με τα ψέματα και τις μαλακίες σου ΠΑΣΠίτη.

    «Το ότι είσαι ψηφιακά οχυρομένος δεν σημαίνει ότι οτιδήποτε λές δεν θα επιδέχεται κριτικής, ούτε ότι μπορείς να προσβάλεις και να πουλάς ψηφιακή μαγκιά…»

    Για τον ποιος προσβάλει ποιον σε παραπέμπω στα παραπάνω. Για το ποιος δέχεται κριτική και ποιος όχι, θα σε παρέπεμπα να ξαναδιαβάσεις το άρθρο και τα σχόλια, αλλά επειδή δε πρόκειται, να σου θυμίσω πως εσύ είσαι αυτός που δε δέχεται την κριτική και προσπαθεί να βγάλει «ψέματα», «συκοφαντίες», «μονταζ» και «πλαστογραφίες» τα ντοκουμέντα που πιστοποιούν τη σαπίλα του κόμματος τους, εσύ είσαι αυτός που με ψέματα προσπαθείς να με υποβαθμίσεις λέγοντας πως σπούδασα με τις πλάτες των καθηγητών και γλύφοντας (πράγματα που κάνουν κατά κόρον ΠΑΣΠ και ΔΑΠ), και όλα αυτά επειδή δε μπορείς να δεχτείς αυτά που πιστοποιούν τα έγγραφα, επειδή δε μπορείς να δεχθείς ότι το κόμμα σου αντικατοπτρίζεται στα παραπάνω έγγραφα, επειδή δε μπορείς να δεχτείς την κριτική στο κόμμα σου, και το μόνο μέσο που έχεις για να απαντήσεις στα ντοκουμέντα που παρέθεσα είναι το ψέμα και η λασπολογία, η προσπάθεια υποβάθμισης μου.

    Σταμάτα λοιπόν τα ανούσια σχόλια και «εξυπνάδες», τα ψέματα και τη διαστρέβλωση της αλήθειας, που σε υποβαθμίζουν ακόμα περισσότερο.
    Και ας τελειώνουμε με τα σχόλια, καταντά κουραστικό.
    Ο αναγνώστης μπορεί να κρίνει φίλε ΠΑΣΠίτη…

  49. Ο/Η diml λέει:

    χαχαχα ρε τους πασοκους βγαλαν γλωσσα… τοσα χρονια στα μουγκα με τους πατερουληδες τους κυβερνηση και τωρα κανουν τις καταληψεις…
    ποιος βρεεεε??? ο τυπας στο ρεθυμνο κανει τις καταληψεις?? ή οι λογης λογης σφηνακοφοροι που σερνονται σε καταληψεις μπας και παν σε κανα χιονοδρομικο τωρα που ανοιξαν κιολα?? οπου ψηφιζουν, ψηφιζουν επειδη τους σερνει ο κοσμος που θελει καταληψη στις λοιπες σχολες την παπια(δες πα.μακ.)…
    και καλα να τα λετε μεταξυ σας, και καλα να τα πιστευετε γιατι τα γραφετε απο δω και απο κει βρε???
    σοβαροτης μηδεν…

  50. Ο/Η diml λέει:

    υ.γ george τι συγχύζεσαι κ συ? εκτιθενται οι παρτοβιοι μοναχοι τους…

  51. Έχεις δίκιο diml, παίζω εν αγνοία μου στο παιχνίδι τους και πέφτω στο επίπεδο τους.

  52. Ο/Η diml λέει:

    Συμπληρωματικα προς ενημερωση του πασοκεμον που εχει βαλθει να μεγαλωνει τη σελιδα τουτη με τα σχολια του που προσφερουν απειρο γελιο. Αντιγραφω απο indymedia:

    «Ημερα εξελιξεων σημερα στο ΠΑ.ΜΑΚ. Ας τα παρουμε απο την αρχη:

    Τα παιδια της πρωτοβουλιας επιχειρησαν σημερα να καταθεσουν τις υπογραφες που μαζεψαν στο αρμοδιο οργανο, οπως ομως μου μετεφεραν, προλαβε και επεσε συρμα και ετσι τα χαρτια με τις υπογραφες σκιστηκαν, και φυσικα δεν εγιναν αποδεκτα.

    Επισης σημερα γεμισε το πανεπιστημιο ανακοινωσεις του Σ.Φ. και της ΠΑΣΠ για γενικη συνελευση στις 21/2.»

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=651081

  53. Ο/Η Γιάννα λέει:

    Ε όχι και να μιλάνε οι ΠΑΣΠίτες!!!
    Δε ξέρω αν κάποιος άλλος είδε Τριανταφυλλόπουλο την περασμένη Πέμπτη, αλλά είχε μερικά πολύ διαφωτιστικά βίντεο σχετικά με τη δράση της ΠΑΣΠ στις σχολές:

    Έδειχνε λοιπόν τον αρχιπασπίτη του πανεπιστημίου Πειραιά (νομίζω λεγοταν Παπαδημητρίου, αλλά τέλος πάντων) να δίνει λεφτά σε φοιτήτριες-βαλτές του Τριανταφυλλόπουλου (που και αυτός άθλιος «Δημοσιογράφος είναι κατά τη γνώμη μου, αλλά που και που ομολογώ ότι τον βλέπω διότι έχει μερικά καλά θέματα), προκειμένου να ψηφίσουν ΠΑΣΠ στις εκλογές!!!!

    Και σαν να μην έφτανε αυτό, στα πλαίσια ενός προγράμματος στέγασης των φοιτητων σε ξενοδοχεία (δεν υπάρχουν προφανώς φοιτητικές εστίες), ο πασπίτης αυτός, παρέα με τον ξενοδόχο και μερικούς φίλους έδινε ψεύτικές καταστάσεις σχετικά με το πόσοι φοιτητές έμεναν στο ξενοδοχείο, «φουσκώνοντας» τα νούμερα, ώστε να τσεπώνουν οι ίδιοι τα επιπλέον λεφτά

    Έπρεπε να βλεπάτε τη φάτσα του πασπίτη στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου, όταν ο Μάκης έδειξε τα βίντεο…Είχε κιτρινίσει, έτρεμε, γενικώς είχε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του…

    ΟΥΣΤ από δω χάμω λέω εγώ…

  54. Πω ρε Γιάννα, τι λες!! Απίστευτο!!
    Γαμώτο, να μη βλέπω τηλεόραση…

    Ελπίζω να ανεβάσει κανείς κανένα video από την εκπομπή σε κανένα youtube, να ολοκληρώσω τη συλλογή μου με τα ντοκουμέντα της ντροπής. Η να το βγάλουν σε καμία εφημερίδα.
    Α ρε ΠΑΣΠάρα!

    (έβαλα λίγο σε bold το σχόλιο σου για να είναι ευδιάκριτα τα γεγονότα, να τα δουν εύκολα «κάποιοι» με επιλεκτική όραση και μνήμη, ονόματα δε λέμε…)

  55. Το παραπάνω που παράθεσε ο diml πρακτικά σημαίνει το εξής:
    με τη συναίνεση της ΠΑΣΠ (το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΜΑΚ αποτελείται από 7 ΔΑΠίτες, 3 ΠΑΣΠίτες και 1 ΚΝίτισσα) αποφασίστηκε να μη γίνει τώρα γενική συνέλευση (η οποία θα αποφάσιζε πιθανόν κατάληψη) αλλά να γίνει η γενική συνέλευση στις 21 Φεβρουαρίου. Άρα μέχρι τότε δε μπορούν να ψηφίσουν οι φοιτητές υπέρ ή κατά της κατάληψης, να ληφθεί δηλαδή δημοκρατικά μία απόφαση, και άρα με τον τσαμπουκά ουσιαστικά η σχολή παραμένει ανοιχτή μέχρι τότε.

    Επειδή το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συχνό (δηλαδή η ΔΑΠ -μαζί με την ΠΑΣΠ πολλές φορές- να έχουν την πλειοψηφία των ψήφων στο Δ.Σ.), δεν γίνονται πολλές φορές γενικές συνελεύσεις, εφόσον δεν θέλουν αυτά τα 6-7 άτομα του Δ.Σ., με αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος να γίνει γενική συνέλευση -και άρα να ασκήσουν οι φοιτητές το δικαίωμα τους να ψηφίσουν υπέρ η κατά της κατάληψης- να είναι να μαζευτούν αρκετές υπογραφές φοιτητών που ζητούν να γίνει γενική συνέλευση.

    Τα ίδια τα ζήσαμε και εδώ στα Γιάννενα πέρσι και φέτος, όπου σε πολλές σχολές που η ΔΑΠ είχε την πλειοψηφία στο ΔΣ, αποφάσιζε να μη γίνει συνέλευση, και αναγκάζονταν οι φοιτητές να τρέχουν και να μαζεύουν υπογραφές για να γίνει η γενική συνέλευση. Όλες τις φορές που χρειάστηκε ευτυχώς μαζεύτηκαν οι απαιτούμενες υπογραφές για να γίνει η γενική συνέλευση (με πολύ κόπο), και προφανώς η πλειοψηφία των φοιτητών ψήφισε στην γενική συνέλευση υπέρ της κατάληψης και η σχολή έκλεισε. Και τονίζω ότι να μαζέψεις υπογραφές είναι πολύ δύσκολο (άντε τρέχα βρες τους φοιτητές σε περίοδο καταλήψεων…) οπότε πολλές φορές δε γίνεται τελικά γενική συνέλευση.

    Αυτό προσπαθούν να κάνουν τώρα τα παιδιά της πρωτοβουλίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, εφόσον με τσαμπουκά το ΔΣ (δηλαδή η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ) δεν δέχονται να γίνει γενική συνέλευση, προσπαθούν να μαζέψουν υπογραφές για να γίνει η συνέλευση, και εκεί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ να αποφασιστεί αν θα γίνει ή όχι κατάληψη.

  56. Ο/Η Ανεξάρτητος ιδεολογία ανάμεσα στη γλώσσα σου και τον κώλο του καθηγητή λέει:

    Ρε καραγκιοζάκο τι θα γίνει…

    σου είπα ότι μαλακίες και να λές η ιδεολογία σου είναι μία, ανάμεσα στη γλώσσα σου και τον κώλο του κάθε μαλάκα καθηγητή.

    Λοιπόν, συνέχισε να γλύφεις μπάς και πάρεις μεταπτυχιακό… Εσύ ρε βλάκα το έκλεισε το Πληροφορικής? μπα τώρα κάνεις μεταπτυχιακό και δεν έχεις χρόνο για αγώνα…

    Ρε βλάκα που θέλεις και πανελλαδική άποψη στο ΠΑΜΑΚ η ΔΑΠ έχει 60% η ΠΑΣΠ σου φταίει?

    Λοιπόν πάνε και γλύψε τώρα εκφραστή του καθηγητικού κατεστημένου και πάνε βρές και καμια γκόμενα γιατί την μαλακία πολύ αγάπησαν τον μαλάκα ουδείς…

    Ρε καρακζίοζη κάνεις μεταπτυχιακό και λές μπε μπε τα πρόβατα… χο χο χο τι μαλάκας είσαι… Έτσι όπως πάς δεν θα βρείς γκόμενα ποτέ… ή μήπως μας προκαλείς μήπως και σε γαμήσουμε…. χο χο χο

  57. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    [edit από τον συγγραφέα: εδώ υπήρχε το γνωστό copy-paste σχόλιο βρισιών του γλωσσάρα]

  58. Ρε φίλε με περνάς για μαλάκα?

    Αποφάσισε λοιπόν τι είσαι, ΠΑΣΠ η ΔΑΠ!?

    Να ενημερώσω τους υπόλοιπους, για να καταλάβουν τι παίζεται, πως ο τυπάκος που υπογράφει εδώ ως ΠΑΣΠ, και σε αυτό τα ποστ:
    «ΔΑΠ – Σεμινάρια Προσηλυτισμού Πρωτοετών”!!! Θαυμάστε τους!»
    ως ΔΑΠ είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!

    Είχα μία υποψία, όταν είδα πως υπήρξαν 3 σχόλια του ΔΑΠίτη τις χρονικές στιγμές 10:18, 10:19, 10:20, και αμέσως μετά δύο σχόλια της ΠΑΣΠ, στις 10:23 και 10:24 (όπου τα σχόλια της ΠΑΣΠ ήταν απλώς αντιγραφές παλαιότερων σχολιών).

    Πήγα λοιπόν στο dashboard του WordPress και ιδού τα αποτελέσματα:

    (να ‘ναι καλά το WordPress, thanx guys, you rock!)

    Ο ΔΑΠίτης και ο ΠΑΣΠίτης είναι το ίδιο άτομο!!! Τα σχόλια έχουν γραφτεί από το ίδιο άτομο, αφού η IP τους είναι ίδια!

    Διχασμένη προσωπικότητα?
    Προσπαθώ να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνει ο τύπος.
    Θα μας βοηθήσεις λίγο ρε παλικάρι?! Τι είσαι ΔΑΠ ή ΠΑΣΠ?!

    Σόρυ που σε ξεβράκωσα και σε έκανα ρεζίλι, δε το ήθελα…

  59. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Ναι ειμαι Δαπιτοπασπ Ναι ΔΑΠ = ΠΑΣΠ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΠΑΣΟΚ.

    [edit από τον συγγραφέα: εδώ υπήρχε το γνωστό copy-paste σχόλιο βρισιών του γλωσσάρα]

    ΡΕ Πάρε μου μια ΠΙΠΑ να κόψω το τσιγάρο…

  60. Χαχα! Ρε Γλωσσάρα πολύ γελάω με την πάρτη σου! Είσαι σαν ένα αφινιασμένο πρόβατο μέσα στη στάνη, που μόλις έμαθε πως θα πάει για σφαγή, και κάνει τα πάντα για να το αποφύγει! Φωνάζει από κει, βρίζει απο δω.

    Φυσικά το μόνο που κάνεις είναι απλά να βελάζεις, αλλά επειδή κανείς από τους υπόλοιπους δε καταλαβαίνει τη γλώσσα των προβάτων, που μόνο εσείς ξέρετε, μόνος σου τα λες μόνος σου τα ακούς.

    Με έβρισες τώρα και κάτι έγινε. Μεγάλη μαγκιά. Μπήκε το αγγούρι στον κώλο τώρα, απέδειξα ότι το παίζεις και ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, και δε ξέρουμε τι να πούμε ε? Ρε Γλωσσάρα, κάνε κανένα copy paste ρε συ…

  61. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Της μανα σου το μουνι ρε μαλακα…

    Αντε τραβα παρε καμια πιπα ρε μαλακα στο καθηγητή σου.

    Πουτάνας γιέ..

  62. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Τι ψηφίζεις ρε μουνόπανο στις βουλευτικές.

    Απάντα μωρή καργιόλα.

    Τράβα γλύψε κανά κώλο μπάς και πάρεις πτυχίο… Άντε πουστράκι…

    Και προσοχή γιατί το οχυρό ειναι μόνο ψηφιακό. Αμά σε πετύχω και σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις θα με πάνε για κτηνοβασία…

    Άντε πουστράκο. Γλύψε τώρα τους κώλους των καθηγητών σου…

    Μαλακάκο το παίζεις και αγωνιστή του κώλου. Τσάμπα μάγκα. Μάγκα του Διαδικτύου…

    Λοιπόν ψωλόχυμα γλύφε κώλους να πάρεις μεταπτυχιακό.

  63. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Το αγγούρι μπαίνει στο κώλο της μάνας σου…

    Α και έπειτα την ευκαιρία πές της χαιρετίσματα της καργιόλας…

    Να την φιλάς στο μάγουλο γιατί ακόμα έχει τα χύσια μου στο στόμα… Έτσι πουστράκο.. Ξέρεις εσύ…

    Άντε πουτάνας γιέ..

  64. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Άντε γράψε κανένα ποιήμα ρε μουνόπανο ….

    Ξέρεις μπε μπε τα προβατάκια και άλλες τέτειες μαλακίες…

    Όλα τα κρίνεις ρε βλάκα αλλά δεν λές τις ψηφίζεις στις βουλευτικές.

    Ηλίθιε έχεις φτιάξει ένα blog της πούτσας λές ότι μαλακία σου κατεβαίνει και το παίζει κουλτουριάρης μαλακάκως.

    Ναι ρε βλάκα νομίζει ότι η μαλακία που έχεις ανεβάσει στο διαδίκτυο θα σου εξασφαλίσει γκόμενα.

    Μπράβο καραγκιοζάκο!!!

    Δέν λές όμως τι κώλους έγλυφες για να πάρεις πτυχίο και τι κώλους γλύφεις για να πάρεις μεταπτυχιακό…

    Έτσι πουστράκο. Αυτά δεν τα λέμε. Θα διαλύσουμε το σύστημα αλλά είμαστε τα σκουλίκια των καθηγητών.
    ΕΕΕ οι ρουφιάνοι τους… Έτσι….

    Ρε βλάκα μεγαλύτερο καθήκι απο εσένα δεν υπάρχει μου φορά το προσωπείο του δήθεν ανεξάρτητου και κοροιδεύεις όλο το κόσμο. Αλλά το μεταπτυχιακό μεταπτυχιακό, Και μπήκες με μεγάλη αξιοκρατεία… Άντε πουστράκο.

    μπε μπε… Τσοπάνης ο καθηγητής σου…

    Το αγγούρι στο κώλο της μανας σου…

    συνέχισε να γράφεις μαλακίες και θα στο κάνω το blog καλοκαιρινό…. και ξερείς όχι τις πίπες που γράφεις και καλά ως άλλη άποψη κουλτουριαρικοανεξάρτητη, τις βρισιές εννοώ…

    Κώλους έγλυφες, γλύφεις και θα γλύφεις. Είσαι το χειρότερο παράδειγμα εκφραστή του συστήματος. Εκφράζεις το καθηγητικό κατεστημένο καραγκιοζάκο και το παίζεις ανεξάρτητος απο κόμμα αλλά το μεταπτυχιακό μεταπτυχιακό.

    Στείλε και μυνήματα στους άλλους μαλάκες της παρέας να σου στείλουν μυνήματα υποστήριξεις μην σας χαλάσει η δουλειά = πρόσβαση στα γραφεία των καθηγητών..

    Ά ρε ρόπαλιές που σας χρειάζονται…

  65. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να σβήσω τα σχόλια σου είναι γιατί προσβάλλουν όσους μπαίνουν στο blog. Εμένα οι βρισιές σου δε με ενοχλούν καθόλου. Δε με ενοχλεί να μπαίνουν πρόβατα στο blog μου και να βελάζουν, κανείς δε τους ακούει.

    Μου αρέσει που τσατίζεσαι, που δεν έχεις τι να πεις και αρχίζεις να βρίζεις!

    «ΠΑΣΠ: επειδή δεν έχουμε επιχειρήματα, βρίζουμε»
    «ΠΑΣΠ: πρώτη και καλύτερη και στις βρισιές»

    Βλέποντας τα παραπάνω σχόλια επιβεβαιώνεις απλά τον χαρακτηρισμό του τραμπούκου: όταν κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη από σας, είτε πάτε με νταβατζιλίκι και τραμπουκισμούς να ανοίξετε την σχολή που κάνει κατάληψη, είτε βρίζεται αβέρτα, επειδή δε μπορείτε να κάνετε τίποτα άλλο. Και επιβεβαιώνεις απόλυτα το πόστ που έγραψα για σας τα πρόβατα:
    «Για ένα πρόβατο που δεν ήθελε να παραδεχτεί πως είναι πρόβατο…».

    Βρίσε Γλωσσάρα όσο θες, δε με πειράζεις καθόλου. Ίσα ισα γέλιο μου φέρνει να βλέπω έναν αφηνιασμένο ΠΑΣΠίτη (που εννιότε το παίζει και ΔΑΠίτης, μη ξεχνιόμαστε) που δεν τον πιστεύει κανένας να προσπαθεί με μειώσει.

    Μπράβο πάντως, σήμερα έγραψες νέες βρισιές, δεν ήταν copy-paste όπως οι προηγούμενες. Έχεις ιδεολογία τελικά ρε, δε σας έρχεται γραμμή από πάνω πως να βρίζετε. Απλά η «ιδεολογία» σας και η συμμετοχή σας στα κοινά περιορίζετε στην εύρεση νέων βρισιών. Πάντως δε μου απάντησες γιατί γράφεις και σαν ΠΑΣΠ και σαν ΔΑΠ. Ποιον πας να κοροϊδέψεις? Ψάξε αλλού για πρόβατα Γλωσσάρα…

    Όπως ξαναείπα, ο αναγνώστης είναι έξυπνος και μπορεί και κρίνει.

  66. Ο/Η Γλωσσάρας λέει:

    Σβήσε τα σχόλια γιατί με ενοχλούν και εμένα.
    Βασικά σε παρακαλώ να τα σβήσεις γιατί ούτε εμένα μου αξίζουν ούτε εσένα.

    Σου ζητώ συγνώμη γιατί η συζήτηση μας ξέφυγε τελείως.
    Αν μπορούσα να τα σβήσω εγω θα τα έσβηνα. Κυριώς για τα τελευταία μιλάω. Σβήστα και ζητώ ακόμα μια φορά συγνώμη.

    Προσβάλουν εσένα προσβαλουν και εμένα.
    Υπάρχουν διάφορες, απόψεις διάφορες γνώμεις, ευτυχώς έχουμε δημοκρατία και μπορούμε να τις εκφράζουμε.

    Όταν σβήσεις τα κείμενα σου με τις βρισιές μπορείς να σβήσεις και τα δικά μου.

    Καλή συνέχεια…

  67. Χα. Χα. Κανένα σχόλιο δε σβήνεται. Δεκτή η συγνώμη αλλά όπως είπα και νωρίτερα, δε σβήνω τίποτα. Η ιστορία δε σβήνεται. Ευτυχώς που είμαι και στη WordPress, γιατί αν είχα blog στο blogspot θα είχες σβήσει όλα τα σχόλια σου τώρα.

    Θα μείνουν εκεί να μαρτυρούν όσα προηγήθηκαν αυτού του σχολίου, όσα μπινελίκια έφαγα χωρίς λόγο.

    «Το ποτάμι πίσω δε γυρνά…»

  68. Ο/Η penguin-witch λέει:

    Α, ωραίοι είνα και ελόγου τους οι ΠΑΣΠιτες…
    Λεβεντιές μου καμαρωτές, να σας φτύσω να μη σας ματιάσω…
    Απο τη μία θέλω να μπινελικώσω, απο την άλλη φοβάμαι. Όταν εκφυλίζεται η πολιτική έτσι, ειδικά μεταξύ των νέων, ανοίγει ο δρόμος για άλλα, πολύ πιο άσχημα φαινόμενα…

  69. Αν δεν είναι αυτοί ωραίοι, ποιοι είναι?
    Μη τους φτύσεις πιγκουίνα μου, τσάμπα το σάλιο…

  70. Ο/Η scagja λέει:

    ρε γιώργο έκανα 1 ώρα να διαβάσω τα comments και αναρωτιέμαι αξίζει να ασχολίσαι με το κάθε ένα από αυτούς.Τους δίνεις και αξία,όχι τίποτα άλλο.τσάμπα χάνεις το χρόνο σου και τον χρόνο τον δικό μας για να διαβάσουμε τα βρισίδια του κάθε καυλωμένου.πες του ένα τράβα γαμίσου και άστονε.Τι, θα βρεις άκρη;
    με αυτόν και τους ομοίους του, άφου το έχεις στα αμφιθέατρα.αντε βάλε ένα ΔΙ ΕΝΤ…

  71. Δε θα βρω άκρη, απλά τον αφήνω να βρίζει και να λέει ότι θέλει, έτσι ώστε όσοι έρθουν να δούνε την κατάντια της ΠΑΣΠ με τις εσωτερικές οδηγίες και τους τραμπουκισμούς της, να δουν και ένα «δείγμα» της ΠΑΣΠ από κάτω στα σχόλια για να έχουν μία ολοκληρωμένη άποψη. Για να μη με λένε και μονόπλευρο…

  72. Ο/Η Γκλομπ ριντερ λέει:

    1ον) Έχω βαρεθεί να μπαίνω σε blogs και να βλέπω λογής – λογής μπάχαλους να καταστρέφουν συζητήσεις . Νοσταλγώ τα σκληρά moderation .

    2ον) Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο γλωσσάρας είναι ΠΑΣΠίτης . Αφ’ενός γιατί το γεγονός ότι μια το παίζει έτσι μια αλλιώς , αλλά και το ποιόν του λόγου του και η έλλειψη πολιτικών επειχηρημάτων θυμίζει πολύ … δεξιά . Πόσο μάλλον το γεγονός ότι μόνο δυσφημιστικά μπορεί να λειτουργήσει η αντιδρασή του για την ΠΑΣΠ .

    3ον) Βγάζεις την εμπάθεια σου για την ΠΑΣΠ μιλώντας για 2ες και 4ες θέσεις κτλ κατηγορώντας μάλιστα την ΠΑΣΠ ότι την νοιάζει η θέση κτλ. Δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου ως προς αυτό , άλλωστε αφού είσαι σκληροπυρηνικός ΦΑΚίτης (δφεν ξέρω καν αν το λέω σωστά) τότε προφανώς δεν θα σε πείσω , όπως έχω μάθει απο τις συναναστροφές μου με Κνίτες .
    Ναι , διάφορες ΠΑΣΠ έχουν βαρέσει διάλυση , άλλες τα παίρνουν , άλλες είναι για τον πο*τσο . Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς που νοιαζόμαστε γιαυτήν δεν προσπαθούμε να το αλλάξουμε .

    4ον) Όσον αφορά αυτά που λέγαμε , το παλιότερο «ντοκουμέντο» για το οποίο μιλάς ξέρω πως είχε αποδειχθεί πως ήταν κι αυτό πλαστό αλλά επειδή είμαι νέος δεν μπορώ να το υποστηρίξω . Κάτι που παρατήρησα είναι ότι η διεύθυνση που δίνει είναι της Ν. ΠΑΣΟΚ , το τηλέφωνο είναι λάθος και λείπει και σφραγίδα .

    5ον) Θα ήταν καλό να μάθουν οι ΠΑΣΠίτες τι εστί «Καμμάς» γιατί αυτό θα έκανε καλό στην παράταξη . ΑΝ υπήρχε η επεξήγηση στο βίντεο βέβαια θα έπρεπε να δημοσιευθεί . Τώρα όμως δίνει λαβή στην ΔΑΠ και στον όποιον άλλον να το χρησιμοποιεί υπέρ του .

    6ον)Η νέα οδηγία κυκλοφόρησε σε δύο βερσιόν . Όπου διόρθωσαν κάποια ορθογραφικά οι ΔΑΠίτες και βγάλανε το «ΠΑΣΠ Αιγαίου» που προφανώς δεν υπάρχει . Τώρα πως τους ξέφυγε το «Καποδιστριακού» … δαπίτες είναι αυτοί . Το ότι δεν υπάρχει ΠΑΣΠ Καποδιστριακού όλοι το ξέρουν , όπως δεν υπάρχει ΔΑΠ Καποδιστριακού ή ΠΚΣ Καποδιστριακού . Γιατί ; Η κάθε παράταξη είναι ξεχωριστή σε κάθε ΣΦ (ΠΑΣΠ Φυσικού , ΠΑΣΠ Φιλοσοφικής κ.α.) . Το μόνο πανεπιστήμιο που ξέρω ότι έχει ένα σύλλογο είναι το ΠΑΜΑΚ και είναι παράνομο (εξ’ού και ΔΑΠ ΠΑΜΑΚ). Δεν υπάρχουν παρατάξεις με την ταμπέλα «Αριστοτελείου» , «Δημοκρήτειου» κ.α. Υπάρχουν κάποιες που έχουν ενιαίο γραφείο σχολής όπως η ΠΑΣΠ Σχολής Θετικών Επιστημών στο ΑΠΘ αλλά και αυτό είναι σαν «ομοσπονδία».
    Οι «ενώσεις» των ΠΑΣΠ ονοματοδοτούνται απο τον νομό (ΠΑΣΠ Θεσσαλονίκης κ.α.)

    Μην με ρωτήσεις για το πως οι ΔΑΠίτες δεν το ήξεραν . Είναι ηλίθιοι .

    7ον) Όσον αφορά το ΠΑΜΑΚ , η ΠΑΣΠ μαζί με τους αριστερούς μαζεύει τις υπογραφές για τη Γ.Σ. και δεν πάει με την ΔΑΠ όπως λέτε . Η κατάσταση όμως στο ΠΑΜΑΚ είναι έτσι εξαιτίας κάποιων «μεγαλοΠΑΣΠιτών» οι οποίοι τα παίρνουν απο την ΔΑΠ μόνο και μόνο για να κάνουν την ΠΑΣΠ μπουρδέλο.

    8ον) Στα Δ.Σ. πατροπαράδοτα συμφωνούν ΔΑΠ , ΠΚΣ . Τα ΕΑΑΚ είναι ενάντια στην εκπροσώπηση (αλλά συμμετέχουν στις εκλογές). Τώρα σε ποιό ΔΣ έχει συμφωνήσει η ΠΑΣΠ με την ΔΑΠ και το ξέρεις εσύ , τι να πώ …

  73. Ο/Η Γκλομπ ριντερ λέει:

    «4ον) Όσον αφορά αυτά που λέγαμε , το παλιότερο “ντοκουμέντο” για το οποίο μιλάς ξέρω πως είχε αποδειχθεί πως ήταν κι αυτό πλαστό αλλά επειδή είμαι νέος δεν μπορώ να το υποστηρίξω . Κάτι που παρατήρησα είναι ότι η διεύθυνση που δίνει είναι της Ν. ΠΑΣΟΚ , το τηλέφωνο είναι λάθος και λείπει και σφραγίδα .»

    Δεν μπορώ να το υποστηρίξω γιατί δεν θυμάμαι το πώς είχε αποδειχθεί και απο ποιούς είχε βγεί η «οδηγία» . Οι παλιότεροι θα ξέρουν καλύτερα

  74. Γκλόμπ ρίντερ μου άρεσε πολύ το σχόλιο σου, και μακάρι να ήταν έτσι και του άλλου ΠΑΣΠίτη.

    1) Το «σκληρό moderation» είναι σαν να λέμε αυστηρή λογοκρισία, πράγμα που δε χαρακτηρίζει την φύση των blogs. Αν προχωρούσε και άλλο ο Γλωσσάρας θα έκανα κάποιες «περικοπές».

    2) Είμαι πεπεισμένος ότι ο Γλωσσάρας είναι ΠΑΣΠίτης και όχι ΔΑΠίτης. Στα πρώτα του σχόλια, όπου υπογράφει σαν «Είσαι απίστευτα ανενημερωτος», «Αφιέρωμα για ΠΚΣ δεν έχει? http://www.p16.gr» και άλλα τέτοια χαριτωμένα, φαίνεται καθαρά πως προσπαθεί να βγάλει την ΠΑΣΠ από την δύσκολη θέση. Απλά στα τελευταία μετά δε του βγήκε, και άρχισε το βρίσιμο, υπονομεύοντας έτσι την ΠΑΣΠ στα μάτια των αναγνωστών. Στο τέλος όμως, όταν κατάλαβε τη μαλακία του, έδειξε μεταμέλια και ζήτησε συγνώμη! (είναι το ίδιο άτομο σε όλα τα σχόλια, και σε αυτά της ΔΑΠ, έλεγξα την ip).
    Τα σχόλια του θα μείνουν, όπως και τα δικά σου, για να δείχνουν τα δύο είδη ατόμων που υπάρχουν στην ΠΑΣΠ.

    3ον) «Βγάζεις την εμπάθεια σου για την ΠΑΣΠ[…]». Δεν έχω γενικά κάτι κατά της ΠΑΣΠ, πέρα από την απραξία που τη χαρακτηρίζει στο Πανεπιστήμιο μου (και ιδίως στη σχολή μου που είναι ανύπαρκτη πραγματικά, και οι ίδιοι πρέπει να το λένε…). Όπως άλλωστε μπορείς να δεις, έδωσα τα συγχαρητήρια μου στην ΠΑΣΠ για τις πρωτοβουλίες της όπως το p16 και για το ότι στηρίζει τις καταλήψεις. Δεν είχα καμία διάθεση να μπω σε κουβέντα περί 2ης και 4ης δύναμης, όπως άλλωστε αναφέρω, δε μας νοιάζουν εμάς τα κουκια, τη θέση θα βγει ο καθένας. Αλλά όταν έχεις απέναντι σου έναν τέτοιον «ομιλητή», καλείσαι κάπου να του μιλήσεις «ανάλογα». Μπορείς να δεις πόσο προσπάθησα να κρατηθώ και πόσο πολιτισμένα (τα ξαναβλέπω και απορώ με το κουράγιο μου…) του απαντούσα στα περισσότερα σχόλια του.

    Για το 5) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    Για τα 4) & 6), περί αποδείξεως της πλαστότητας κτλ, κάποια από αυτά που λες έχουν όντως νόημα (περί «ΠΑΣΠ Καποδιστριακού» κτλ), κάποια δε λένε και τίποτα («λάθος τηλέφωνο», «χωρίς σφραγίδα» κτλ). Δε ξέρω, τείνω να θεωρήσω πως είναι πλαστά, απλά επιφυλάσσομαι.

    Στα 7) & 8), ελλείψη καλύτερων πληροφοριών, σε πιστεύω. Γνωρίζω για την «συνεργασία» ΔΑΠ – ΠΚΣ, όμως έχω ακούσει και πολλά για ΔΑΠ – ΠΑΣΠ στο ΠΑΜΑΚ. Επίσης, δε ξέρω κατά πόσο είναι παράνομο το ΔΑΠ ΠΑΜΑΚ, από τη στιγμή που στο ΠΑΜΑΚ υπάρχει μία ενιαία γενική συνέλευση (που δεν υπάρχει σε άλλο Πανεπιστήμιο), και όχι σε κάθε σχολή, οπότε μπορεί να θεωρήσεις ότι τα κόμματα που μιλάνε σε αυτή τη συνελευση είναι γενικά η ΔΑΠ ΠΑΜΑΚ, η ΠΑΣΠ ΠΑΜΑΚ κτλ.

    Πάντως, για το 8), αντί να αντιταχθεί η ΠΑΣΠ στην απόφαση της ΔΑΠ να γίνει συνέλευση στις 21/2 και να εκδηλώσει την αντίθεση της, κολλούσε αφίσες για την εν λόγω συνέλευση, που κατά τα άλλα η απόφαση της θα έπρεπε να σας ενοχλεί…

    Μακάρι πάντως να μαζεύετε υπογραφές στο ΠΑΜΑΚ, και μακάρι η πλειοψηφία των ΠΑΣΠιτών να είναι σαν εσένα και όχι σαν τον Γλωσσάρα.

  75. Ο/Η paspitis λέει:

    Γιατί είναι πλαστό το πρόσφατο έγγραφο που φέρεται να είναι τησ ΠΑΣΠ.

    1)Είμαι εδώ και 2 χρόνια γράμματέας στην πόλη μου οπότε αν ήταν αλήθινό προφανώσ θα μου το είχαν στείλει πράγμα το οποίο δεν έχει συμβεί. ( η οδηγία υποτείθεται ότι έχει σταλεί στουσ γραμματείσ των οργανόσεων.

    2)Σε αρκετές σχολές όπου η Πασπ είναι δεύτερη υποστήριξε δικό τησ πλαίσιο κατάληψης και αντιστρόφως σε σχολέσ όπου είναι πρώτη μπήκε σε κοινά πλαίσια. Αυτό ακυρώνει στην πράξη την παραπάνω οδηγία και έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το αν στην εκάστοτε σσχολή υπάρχει κοινόσ τόπος συννενόησης μεταξύ των παρατάξεων.

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ που ενώ φέρεται να έχει υπογράψει το κείμενο ακολούθησε εντελώσ διαφορετικη πορεία στο θέμα των καταλήψεων

    3) Δεν υπάρχει ΠΑΣΠ Καποδιστριακού.

    Υπάρχει ΠΑΣΠ μόνο ανά σχολή δηλ. π.χ ΠΑΣΠ ΣΘΕ ή ΠΑΣΠ Πολυτεχνείου. Το μοναδικό ανώτερο όργανο είναι κατά πόλη και όχι κατα πανεπιστήμιο.
    Το ότι στο ΠΑΜΑΚ υπάρχει ένασ σύλλογος είναι παράτυπο καθώς στην Εφεε συμμετέχουν Σ.Φ. ανά τμήμα και το ΠΑΜΑΚ είναι ο μοναδικόσ σύλλογοσ που συμμετέχει ως πανεπιστήμιο.

    4)Ρε παιδιά ΚΟΜΟΤΗΝΗ είναι….όχι ΚΟΜΜΟΤΗΝΗ. (Τέτοιο λάθος σε επίσημο έγγαφο?

    5)Για όποιον ξέρει τα ελάχιστα από τα εσωτερικά τησ ΠΑΣΠ μπορεί να καταλάβει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να υπογράφουν το κείμενο οι συγκεκριμένεσ οργαν΄ψσεισ καθώσ ανήκουν σε διαφορετικέσ τάσεις.

    6) Το έγγραφο υποτίθεται ότι έχει σταλεί απο συντονιστικό ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ.

    – Από τισ 3/9/05 δεν υφίσαται οργάνωση ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ καθώς διαλύθηκε η Ν. ΠΑΣΟΚ και έπαψαν να έχουν ισχύ όλα τα όργανα της επομένωσ είναι αδύνατο να έχει σταλεί οποιοδηποτε έγγραφο υπογεγραμμένο απο συντονιστικό νεολαιασ πασοκ.

    Η ΠΑΣΠ εδώ και 2 χρόνια δεν έχει κεντρικό όργανο άρα είναι αδύνατο να έχει συνταχθεί οποιοδ’ηποτε κείμενο ή οδηγία και να υπογράφεται ως ΠΑΣΠ ή οτιδήποτε άλλο

    Ακόμα και παλιότερα όλα τα κείμενα πολιτικά ή μη τα υπέγραφε πάντα ο Γραμματέασ ΠΑΣΠ ΑΕΙ ή ΠΑΣΠ ΤΕΙ με σφραγίδα ΠΑΝΤΑ και ΕΠΩΝΥΜΑ

    ΤΟ κείμενο είνααι πλαστό! καταλάβετε το!

  76. Πασπίτη,
    το 1) δε μου λέει τίποτα. Λες και αν στο είχαν στείλει, θα μου το έλεγες.

    Για τα υπόλοιπα ΟΚ. Τείνω να πιστέψω ότι είναι πλαστό. Το ένα έγγραφο, γιατί για το άλλο κανείς σας δεν είπε τίποτα, δε μπήκατε καν στη διαδικασία να στηρίξετε τη μη γνησιότητα του γιατί προφανώς είναι δεδομένη η γνησιότητα του. Και μη μου αρχίσετε τώρα τις δικαιολογίες και τις προσπάθειες, αν ήταν πλαστό θα το είχατε πει ήδη.

    Σε κάποιο από τα επόμενα άρθρα μου θα βγάλω ένα πολύ ωραίο «χαρτάκι» περί φακελώματος, από έναν δικό σας, ΠΑΣΠίτη, εδώ στα Γιάννενα. Το οποίο είναι ιδιόχειρο, δεν αμφισβητείτε η αυθεντικότητα του. Να δω τι θα πείτε εκεί.

    Λίγη υπομονή…

  77. Ο/Η foititis λέει:

    Όπου υπάρχουν ανεξάρτητες παρατάξεις από πίσω βρίσκονται καθηγητές. Έτσι και η Φ.Α.Κ. μαζεύει τους εκλέκτορες στις εκλογές και τους διαπραγματεύεται για να έχει συγκεκριμένα οφέλη από καθηγητές. Έρχεται και συνέχεια…

  78. χαχαχαχαχ!!
    Καλό ρε φίλε «φοιτητή»!
    Γιατί όμως λες ότι είσαι «απλά φοιτητής»? Πες ότι είσαι ΠΑΣΠίτης ή ΔΑΠίτης να ξέρουμε με ποιον μιλάμε και να μη σχηματίζουν λάθος γνώμη οι αναγνώστες, ότι δηλαδή αυτά τα λέει ένας απλός φοιτητής. Αυτά είναι προβοκατόρικα λόγια μεγαλοπαραταξιακού, και τα έχουμε ακούσει άπειρες φορές στην σχολή από τη ΔΑΠ.

    Φαίνεται πως ξέρεις πολλά για τη ΦΑΚ ε? Και έχεις και στοιχεία, έτσι φαίνεται να λέει η τελευταία σου πρόταση.
    Μα το Χριστο κα την Παναγία, αν μου φέρεις έστω και ένα απλό μικρό στοιχείο ότι έχουμε έστω και το παραμικρό όφελος από καθηγητές ή από οποιονδήποτε, θα το κλείσω επί τόπου το blog και θα βάλω στην πρώτη σελίδα το στοιχείο σου. Αν νομίζεις ότι θα τα σβήσω, στείλτα και σε άλλα blogs, αν και δε πρόκειται (ούτε να τα σβήσω, αλλά κυρίως ούτε να στείλεις κάτι).

    Όχι όμως λέμε «έρχεται και συνέχεια» για να δείξουμε ότι καλά υπάρχει «κάτι», αλλά δεν έρχεται ποτέ «η συνέχεια».

    Παλιό κόλπο οι επιθέσεις σας αυτές, στο γενικότερο πλαίσιο τις προβοκάτσιας όσων είναι εναντίων σας. Έρχονται και οι εκλογές τώρα, και βγήκατε παγανιά για ψήφους, και κάτι τέτοια άρθρα σαν αυτό χαλάνε το πρεστίζ σας.

    Εγώ θα είμαι εδώ και θα περιμένω τα «στοιχεία»…

  79. Ο/Η diml λέει:

    λεπον το κλεινω και εγω το blogι μου, αν φερει στοιχεια ο «»»»φοιτητης»»»». αλλα να μας πει και ποιος ειναι καθως εμεις μιλαμε επωνυμα. απειλες του αερα. οτι να ναι…

  80. Ο/Η ΚΑΠΟΙΟΣ λέει:

    ΦΙΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΝ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  81. Ο/Η kapoia λέει:

    paidia epeidi arketa exoun eipo8ei gia ton aleksi, min ton ksanavalete sto stoma sas, giati an akouei auta apo kei pou einai, ntropi se olous sas…
    ki opoio iksere kala ton aleksi mporouse na milisei giauton, oxi o ka8enas..

  82. @Κάποιε,
    Καταρχήν δεν εξευτέλισα εγώ το όνομα του, μόνος του το εξευτέλισε με τις πράξεις και τις ενέργειες του. Δεν είναι εξευτελισμός ο χαρακτηρισμός κάποιου που κάνει τραμπουκισμούς ως «τραμπούκος».

    @Κάποια,

    «an akouei auta apo kei pou einai, ntropi se olous sas…»

    Ντροπή πρώτα στον Αλέξη που όσο ήταν εδώ έκανε ότι έκανε. Δεν αισθάνομαι καμία ντροπή για ότι έγραψα.

    «ki opoios iksere kala ton aleksi mporouse na milisei giauton, oxi o ka8enas..»

    Μπορεί να μη τον γνώριζα προσωπικά, αλλά νομίζω ότι από το video μπορώ να έχω μια άποψη για το «ποιόν» του, και ας είμαι «ο καθένας» όπως λες. Δεν έκρινα ούτε τον χαρακτήρα του, ούτε τις ιδέες του. Έκρινα, και μάλιστα κατέκρινα, την τραμπούκικη ενέργεια του.

    Καταλαβαίνω σε τι κατάσταση βρίσκεστε, αλλά ο χαμός του Αλέξη δεν αλλάζει στο παραμικρό τις πράξεις του, και ούτε πρέπει να ξεχαστούν. Πρέπει να μείνουν και να γίνουν αντιπαράδειγμα σε φοιτητές και σε μέλη παρατάξεων. Όχι μόνο του Αλέξη, αλλά όλες οι παρόμοιες ενέργειες άλλων παραταξιακών.

    Ο χαμός κάποιου δεν αλλάζει το παρελθόν και τις πράξεις του. Δεν έχω σκοπό να κατεβάσω το video. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε και σεις.

  83. Ο/Η εγω λέει:

    Παιδιά δεν είμαι ΠΑΣΠ δεν είμαι ΔΑΠ δεν είμαι τίποτα.
    Συμφωνώ ότι η ενέργεια του Αλέξη δεν ήταν σωστή. Το παιδί δεν είναι ανάμεσα μας. Είναι κρίμα λοιπόν αυτός ο διασυρμός.
    Δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αν δε θέλετε να αποσύρετε το video καλώς, απλά αποσύρετε τους χαρακτηρισμούς. Σήμερα μπήκα στο νετ και έκανα αναζήτηση στο google με το όνομα του διότι ήταν συμφοιτητής μου θέλοντας να δω αν έχει γραφτεί κάτι στις τοπικές εφημερίδες και το πρώτο αποτέλεσμα ήταν το site σας. Αν δεν ήμουν εγώ αλλά ο αδερφός του που είναι στην ηλικία μου πως θα νιώσει?
    Απλά βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του, τίποτα παραπάνω. Σας ευχαριστώ.

  84. Δε μπορώ να πω ότι πενθώ για το χαμό του Αλέξη καθώς δε τον ήξερα, αλλά σίγουρα το σέβομαι και λυπάμαι.

    Απο κει και πέρα για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως δε πρόκειται να ξαναζητηθεί το θέμα, δε πρόκειται να μιλήσουμε για τον Αλέξη.

    Το ξέρω πως μπορεί να είναι σκληρό να διαβάζεται τα παραπάνω, σκεπτόμενοι πως ο Αλέξης δεν υπάρχει, αλλά σκεφτείτε πως αυτά έχουν γραφεί πολύ παλιότερα και αυτά που κρίνουν είναι οι πράξεις του. Πραγματικά λυπάμαι και για τον αδερφό του και για την οικογένεια του, αλλά δε μπορώ να κάνω τίποτα.

    Δεν είναι σωστό να σβήνουμε απλά ότι μας ενοχλεί.

    Σας καταλαβαίνω όσοι έρχεστε εδώ με την ελπίδα να διαβάσετε κάτι για τον Αλέξη και διαβάζετε αυτά, αλλά καταλάβετε και σεις πως δε γράφτηκαν ηθελημένα και με δόλο. Θα ήθελα αν γίνετε να μη το κουράσουμε άλλο το θέμα.

    Με εκτίμηση,
    Γιώργος

  85. Επειδή το θέμα έχει παρατραβήξει:

    Αν θέλετε να τιμήσετε τον Αλέξη κάντε το. Μαζευτείτε όλοι μαζί, θυμηθείτε τις στιγμές που περάσατε μαζί, τις καλές στιγμές.
    Επειδή όμως εσείς δε θέλετε να θυμάστε τις κακές στιγμές, δε θα πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να τις διαγράψουμε.

    Στο κάτω κάτω, δεν “τιμάω” κάποιον αν διαγράψω όλες τις κακές εντυπώσεις και αναμνήσεις που έχω από αυτόν.

    Εσεις κρατήστε τις καλές αναμνήσεις και αφήστε σε εμας τους υπόλοιπους να θυμόμαστε ότι θέλουμε.

    Και ας σταματήσει αυτός ο εκβιασμός “Αν σέβεσαι και τιμάς τους νεκρούς κατέβασε το ποστ σου. Αλλιώς δεν είσαι άνθρωπος”.

    Το ποστ μου έχει ξανανέβει, μετά από 2 βδομάδες απουσίας, με τα σχόλια κλειστά, για να μην αναφερθεί κανείς πλέον στον Αλέξη.

  86. Παράθεμα: Ο σχιζοφρενής καπνιστής με το φίμωτρο επιστρέφει! « Γιώργος Μαργαρίτης

  87. Παράθεμα: Αλέξης Δραμουντάνης « singen sang gesungen

  88. Παράθεμα: Οδηγίες “εσωτερικής χρήσης” της ΠΑΣΠ για τις φοιτητικές συνελεύσεις « Nirvana 24/7

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.